Acum e momentul.

39 9 9
                                    

"Fii fericit. Nu  știi niciodată cât timp ți-a mai rămas"

Recitește asta, odată și încă odată. Citește asta de atatea ori până când îți dai seama că acum e momentul să faci ceea ce doreai să faci mâine. Acum e momentul pentru o mângâiere, acum e momentul pentru a dărui o floare, acum!

Nu amâna momentele drăguțe, doar când are loc o aniversare, nu. Poate momentul acela nu va mai ajunge. 

Nu amâna un sărut pentru clipa perfectă, clipa perfecă nu va veni niciodată. Momentul perfect ți-l faci tu! Dragostea și iubirea nu se programează, la fel cum nu se face nici cu moartea. 

Nu lăsa cuvintele frumoase pe care ar trebui să le spui azi, pe mâine. Nu mai amâna momente, astfel amâni timp. Și nici tu, nici eu nu știm cât timp mai avem.

De ce să amâni un moment care te face fericit, nu ai niciun motiv. Du-te acum și spune-i  "Te iubesc",  îmbrățisează-ți parinții, bunicii, frații. Fă-o acum. Iubirea nu se lasă, nu se plănuiește. Cele mai frumoase momente sunt cele imporvizibile. 

De ce să amâni un te iubesc pentru o clipă mai bună, de ce să nu-ți crească sufeltul alături de cineva drag. Gândește-te că maine ai putea să pierzi un fragment din tine, din cauza amânării de astăzi.

Cuvinte nespuseWhere stories live. Discover now