Timpul

46 11 0
                                    

Timpul, singurul lucru pe care nu-l poți încetini sau repezi. Aștepți cu nerăbdare să-ți revezi persoana iubită, prietenii, părinții... Ai dori să-l grăbești acum, însă nu poți. Alte ori ți-ai dori să treacă mai încet, însă el își urmează mereu ritmul. Timpul nu se poate cumpăra, pune pe pauză sau da înapoi. Vorbești cu tine. Îți amintești de clipele nostagice ale copilăriei, ce om frumos ai devenit și cât de frumos poți încă se evoluezi. Te minți că ăe chipul tău anii n-o să se vadă și nu se vad, azi, mâine, dar peste 10 ani, da. 

Timpul este  viața ta. Viața ta frumoasă. Fiecare fragment este o etapă frumoasă definită de timp. Visele pe care ți le dorești, dar și emoțiile pe care le ai atunci când acele vise devin realitate. Timpul, cel mai important element al unei vieți, însă cel mai puțin băgat în seamă. Când doar tu mai ești și timpul tău. Timpul este ca dragostea, fără dragoste nu putem deveni mai buni, nu putem deveni compleți. Fără timp nu putem evolua, nu putem deveni mai buni...

Toată lumea iubește viața, indiferent dacă intr-un moment ți se pare eclipsată. Nu uita ca și eclipsa este un fenomen natural. Iar momentele întunecate din viața ta sunt cu un scop, scopul de a progresa. Dacă iubești viața nu risipi timpul, nu se va mai întoarce! Clipele eclipsate sunt cele care te fac mai puternice. Nu viața devine mai ușoară cu timpul ci tu devii mai puternic. 


Cuvinte nespuseWhere stories live. Discover now