0.6: "Komşular ne içindir?"

2.5K 397 284
                                    



Mutlaka 🌟 lamayı ve yorum bırakmayı unutmayın! Hikayeyi seviyorsanız, devam etmesini istiyorsanız, halâ buradaysanıız > KEYİFLİ OKUMALAR! 😘

3.GÖZ
Gökyüzünden artık tamamen silinen güneş, akşamın habercisiydi. Artık hava kararıyordu ve bu bazı mahalleliler için "eve gitme" sinyaliyken, bazıları için şovu kaçırmama sinyaliydi! Bu yüzden duvarın dibine sinen üç kız başları üst üste gelecek şekilde ikiliyi izlerken, Elvin saatine bakıp mırıldandı.

-Kızlar hem geç oluyo hem ayıp..." Onun dediği şeye Bade kıkırdarken, Asu da susmaları için "şşş"ledi. Hepsi zaten neredeyse onun sırtına binmişti, şimdi zor bela #GülSin ilişkisini izliyordu!

-O zaman yarın da görüşüyoruz?" Sinan'ın hevesli sorduğu soruya karşın, alt dudağını ısırarak cilveli cilveli başını salladı Gülperi. Ellerini aniden genç adamın boynuna sarıp gülümsedi.

-Hıhı. Yarın da." Yeşil gözlerini, gencin dudaklarına kaydırdı. "Hatta belki öbürü gün de." Sinan, etrafta birileri var mı diye kafasını önce sağa çevirdiği anda soldaki Asu, tayfasını son anda geri çekti.

-Ulan baskın yiyoduk utangaç damattan iyi mi! Neyse ki bu ilk canlı stalkumuz değil. Yakalanana kadar devam." Kızların yüzüne bakarak onay beklediğinde Elvinle Bade bu işe bir kere bulaşmış olmanın zorundalığıyla başını salladı. Tam bu esnada Acarla Ada yanlarına gelmişti arkalarından.

-N'oluyor hayırdır, n'apıyorsunuz?" Ada, o bordo tırnaklı ellerini geçirmişti yine abisinin eline ve Asu tiksinerek yüzünü buruşturdu, ikisini süzerken. Sonra başını kızlara çevirdi.

-Yakalansak da devam kızlar, zaten dış mandallar hep etkisiz eleman." Başlarını çevirip, Gülperiyle Sinan'a bakmaya devam ettiklerinde, Elvin dayanamayarak omzu üzerinden başını çevirdi. Ada o sıra ölümcül bakışlarını poposunu çoktan dönen Asu'ya dikmişti ama Acar'ın elaları kendisinin üzerindeydi.

Ona gözlerini devirerek önüne döndüğünde, Acar tek kaşını kaldırdı.

Bu sincap, bakmasından rahatsız mı olmuştu?!

-Gülperi...Kızım ne yapıyorsun..." Sinan'ın söylediği cümleyle daha da kıkırdadı kız, onun bu ağır hallerine bayılacağı aklının ucundan bile geçmezdi.

-İyiyim canım, sen napıyorsun?" İnanamazmış gibi başını sağa sola salladı genç adam, kızın boynuna koyduğu elleri karşılıksız kalmasın diye kendi ellerini de onun beline sarmıştı. Bu yakınlığı fırsat bilen Gülperi, onun dudaklarına yapıştığında, üçlü kız grubu heyecanla nefeslerini tuttu. Sinan, şaşkınlığı üzerinden atmayı becerdiğinde bu deli kıza, abartısız bir karşılık vermeye başladı.

Acar neye baktıklarını görmek için onlar gibi başını uzattı duvara ve gördüğü sahneyle bağırdı.

-Çüş! Ayıp bee!" Sinan, Gülperi'nin ailesinden birini görmüş olma telaşıyla dudaklarını çektiğinde, kız da bu anı mahveden adama döndü. Tıpkı üçlü öfkeli kız grubu gibi!

-Off! REKLAM GİBİ YA REKLAM GİBİ GİRDİ ARAYA! Dream killer mısın be adam?! Sabah shipimi fırlatıp attın, şimdi de güzelim sahneyi... Ayıp ayıp!" Asu'nun çemkirişini de duyunca, Sinan bakışlarını kaçırmıştı ve Gülperi kıkırdayarak onun gövdesine sardı ellerini. Bu sahneyi izlemek eğlenceliydi.

-Lan sizin ağzınızın suyunu akıta akıta izlemeniz ayıp değil, benim sizin yaptığınıza kızmam mı ayıp?!" Ada, sakin olması için kolunu okşadığında, bu hareketi fark eden Elvin göz devirdi ve Asuyla birlikte bir adım öne çıkmadan edemedi.

Başka Bir DünyadaWhere stories live. Discover now