1.2: "Savaş olunca..."

3.2K 395 491
                                    


BU BÖLÜM,

@sehir_kusu35 🖤

@karrmaleri💙

@enslove44❤️

@bilgnnn💕

@milkanin_tadii💜

@7zynpsltn💖

@akcazeynepp🤍

adlı okurlarıma ithaf edilmiştir! İki bölüm ithafı böyle oldu... Desteğiniz, yıldızınız, güzel yorumlarınız, mesajlarınız için teşekkür ederim. Satır arası tepkileri okumak beni ayrıca çoooook fazla mutlu ediyor. 🤧💓

*Her bölüm farklı seçmeye çalışsam da belirgin olan okurları 2 bölümde bir mutlaka yazıyorum çünkü destekleri paha biçilemez. Ama merak etmeyin diğer bölüm bambaşka isimler seçeceğim. Yani umarım yorumlarda görürüm. Keyifli okumalar yıldızı unutmayın! 😘😘😘


3.GÖZ

Elvin'in gülümsediği zamanlar, Acar'ın karnında tonluk ağırlıklarda filler tepişiyor, içinde bir aslan pençelerini göğsüne göğsüne vuruyor, dudakları tüm bu iç dünyadaki tepkinin üzerine istemsizce iki yani geriliyordu.

Acar, renkli gözlü hatunları beğenirdi ama Elvin'in koyu kahvelerinde öyle gizli duygular vardı ki, genç adam keşfetmek istiyordu.

Kimsesizlik, acı, güç, sevgi, şefkat, güven, sıcaklık, üzüntü, huzur, dinginlik, macera, zorluk, yalnızlık ve aile... Binlerce şey, saliseler içinde geçiyordu kahvelerden.

Ve Acar ezberlese bile o kahvelerdeki duyguları sürekli görmekten hiç bıkmayacak gibiydi.

-Ayy bu harika!" Asu'nun çığlığıyla gerçek dünyaya geri dönüş yaparken, kısılan elalarını zar zor Elvin'den kopardı delikanlı ve aniden boynuna yapışan kızdan bir öpücük aldı.

Hayaller Elvin, hayatlar cadı kardeşi Asu.

-Hayret nereden geldi bu incelikler aklına? Hiç de adetin değil." Bu açıksözlülüğü üzerine Elvin ve diğer kızlar kıkırdarken, Acar gözlerini devirdi. Bazen, çok değil sadece bazı zamanlar Asu'nun çenesinin kilitlenmesini diliyordu.

Ama sonra Allah, sanki sen iyisin de, diyip ona da bedduasını ters teptirir diye vazgeçiyordu.

-Öyle içimizden geldi." Elalar yeniden kahvelere dönerken, gülümsedi. "Elvin'in dostları bizim de dostlarımız sayılır." Elvin, bu cümledeki benimsemeyle iki gamzesini daha parlattı.

Onların bakışması biraz uzun sürecek gibi olurken, sarışın Savaş'ı hala göremeyince konuştu.

-Ee..Hazırlanalım o zaman?" bunu söyledikten sonra Denizlere dönerek devam etti. "Siz de benimle gelin isterseniz, hem eşyalarınızı da koymuş olursunuz." Deniz, gerçekten Elvin'in yeni arkadaşlarının tam da ona yakışacak kadar iyi yürekli olduğunu düşünürken başını sallamıştı onaylarcasına.

-Olur." Onlar yokuş aşağı yürümeye başlarken, Elvin de Acarla Asu'da bir an gözlerini gezdirerek, elini yumruk yapıp baş parmağını arkasına doğru çevirerek evi gösterdi.

-Ben de hazırlanıp ineyim o zaman..." Acar, şuanki halinin bile çok güzel olduğunu düşünse de, kafa sallamak dışında bir şey yapmazken neredeyse evine girmek üzere olan kıza aniden aklına gelen şeytani düşünceyle seslendi Asu.

Eh bir an Ali gelince radarları kaymıştı ama o uzaklaştığına göre planına geri dönebilirdi.

-Elvin, sen de benimle gelsene. Bir şey gösterecektim!" Elvin daha ne olduğunu soramadan yanına gelip onu çekiştiren kızla yürürken, Acar'ın kaşları düşünceli bir biçimde kıvrıldı.

Başka Bir DünyadaWhere stories live. Discover now