#1

565 30 2
                                    

𖥸 Öncelikle ilk kitabım ve çok büyük bir heyecan ile başladım. Umarım hepinizin beğeneceği türde bir kurgu olur.
SeKai ile kalın ~♡
━━━━━

*Sehun *

Gözlerimi büyük bir bıkkınlık ile açarken elimi son anda çekmecenin üzerinde düşmekte olan çalar saatime atarak havada yakalamıştım. Bir güne neden bu kadar erken başlamam gerektiğini bir kez daha sorgularken yatakta doğrulmuş ve sonunda susan saati yerine bırakmıştım.
Ellerimi saçlarımın arasında gezdirip geriye aldıktan sonra yataktan kalkmış ve banyoya ilerlemiştim. Banyodaki rutin işlerimi bitirdikten sonra odamdan ayrılarak uzun zamandır beraber kaldığım, benim biricik (!) yodamı, uyandırmak üzere odasında girip ile çıkmam bir olmuştu.
Hayır neden bir insan yarı çıplak yatar ve üzerini örtmez ki??
Tamam bunu ilk defa görmüş gibi davranamazdım. Kapıyı tekrardan açıp içeriye girmiş ve bir kaç adımda hız aldıktan sonra yatakta yatan bedenin üzerine atlamıştım... ve o çığlık ...

" YETER SEHUNN!!! YETER BIKTIM BENI HER SABAH EZMENDEN "

elimi adında ağzına kapatıp sustururken bedenimi yanına bırakmış ve bana dönmesini bekledikten sonra kendimi affettirmek için klasik öpücüklerimden birini yanağına bırakmıştım.

" Sana da günaydın Chanyeol. Beni bu kadar heyecan içinde bekleyeceğini düşünmemiştim. Bilseydim daha erken uyandırırdım *

" Sehun defol. Ciddiyim defol. Ayrıca senin bu sabah çekimlerin yok muydu ? Ona gitsene hadi "

" Haklısın senin gibi boş insanlar ile vakit harcamamam lazım. Ben birazdan çıkarım evden. Sakın kahvaltı yapmadan ayrılma "

Yataktan kendimi attığım gibi hızla kalkmış ve daha koridorda tişörtümü çıkararak dolabın önündeki yerimi almıştım. Uzun süre tüm kıyafetler ile bakıştıktan sonra elime siyah bir jean üzerine gri bir sweat alıp üzerime geçirmiştim. Fazla özen göstermemin anlamı yoktu çünkü çekimlere hazırlanırken zaten hepsi boşa çıkacaktı. Bu yüzden aynanın karşısına geçip ellerimi sarı saçlarımda gezdirirken gözlerimin önüne indirmiş ve sweatin kapşonunu başıma geçirip tamamiyle hazır olduğuna dair sesler çıkarmıştım.

Son olarak elime telefonumu ve kartlarımın bulunduğu cüzdanı da alıp odamdan ayrılmıştım.
Chan' in dün gece epey yorulmuş olduğunu düşünerek onu tekrardan uyandırmanın can güvenliğim için tehlike olduğunu var sayarak evden ayrılmıştım. Yeni almış olduğum arabanın kapısını açarak sürücü koltuğuna geçip kapıyı ardından kapattım ve anahtarı yuvasına yerleştirerek arabayı çalıştırdım. Park yerinden çıkarak çekimlerin yapılacağı L&T Oteline doğru yola çıktım.

* Jongin *

Elimdeki kahveyi masaya bırakmış ve karşımdaki bedende gözlerimi gezdirmiştim. Ne saçmalıyordu bu adam? Ne demek dizi çekimleri durduruldu..

" Bana şaka yaptığınız falan diyin. Gerçekten sinirlerim ile oynamaya başladınız. Ben kaç aydır bu dizi için hazırlanıyorum biliyor musunuz?
Dizinin yarısını çektik ve bana şu an devamı olamayacak diyorsunuz. Bitti Bay Kang. Bütün anlaşmaları fes ediyorum. Yokum artık hiçbir projenizde. "

Arkamdaki seslere aldırmadan odadan ayrılmış ve ellerimi sinirle saçlarımın arasında gezdirerek asansöre binmiştim. Bu sırada bana yetişmek için koşan menajerin de binmesi için asansörün kapısını tutarken o bindikten sonra kapanmış ve giriş katını tuşladıktan sonra derin bir nefes almıştım

" Tüm randevularımı iptal et Min. Benim sakinleşmem lazım. Joohyun ile buluşacağım. "

" Tamam Bay Kim. Siz merak etmeyin. Emin olun çok daha iyi projelerde sizi göreceğiz."

BACKGROUND | SeKai Onde histórias criam vida. Descubra agora