#2

321 27 1
                                    

* Sehun *

" Iyi işti gençler "

Bay Choi' nin sesini duyar duymaz bulunduğum pozisyonu bozarak ellerimi saçlarımın arasında gezdirmiş ve kendimi rahatlatmaya çalışmıştım.
Hayatımda ilk defa bu kadar bir çekimde yorulduğumu hissediyordum. Üzerimi değiştirmek adına kabine ilerlerken Bayan Park' ın bana eliyle işaret yapması üzerine istikametimi değiştirip yanında soluk almıştım.
Yüzündeki sürekli gülümser olan hal beni bir nebze rahatlatırken konuşacakları olduğunu ve onu çıkışta beklemem gerektiğini söyleyip yanımdan ayrılmıştı. Ilk değildi benimle bu şekilde konuşması ama ters giden bir şeylerin olacağı hissine kapılmıştım.
Tekrardan kabine yönelmiş buraya gelişimdeki kıyafetleri giyip yüzümdeki makyajı silmek adına onun yanındaki odaya girmiş ve makyözden rica ederek temizleyici losyon almıştım. Aynanın karşısındaki küçük işimi hallettikten sonra tüm eşyalarımı alıp ortamdan ayrılmıştım.
Bayan Park' ın beni lobide bekliyor olduğunu düşünerek aşağı katlara inmiş ve koltukların birinde düşünceli bir şekilde oturduğunu görünce boğazıma atılan o gıcık düğümleri hissetmiştim. Birkaç adım sonra yanına varmış ve korkarak yüzüne bakmıştım.

" Hoş geldin Sehun. Öncelikle yakışıklı ve kibar bir iş çalışanına sahip olduğum için çok mutluyum. Fazla uzatmak istemiyorum. Senin modellik dışında bir şey yapman gerekiyor, çünkü hergün piyasaya yeni.. bambaşka biri çıkıyor. Şimdi beni en yakın arkadaşım olan Kim Jong Oh aradı ve elinde bir senaryonun olduğundan bahsetti. Bana da senaryonun birini gönderdi hatta.. ama sorun şu ki baş rolün partneri elemeler ile seçilecek yani sen katılmak istesen bile karşında rakipler olacak. Bir diğer konu ise senaryo yönetmenden de anlayacağın üzere iki erkeğin aşkını anlatıyor. Başta ilk patlama noktam böyle bir dizi ile olmalı mı ? gibi bir soru ile karşı karşıya kalıyor olabilirsin ama Bay Kim' den örnek verecek olursam o işinde oldukça tanınan ve yargı görmeyen biri şu anda. "

Duyduklarım karşısında bir yandan sevinirken diğer yandan üzüntü duyuyordum. Oyunculuk, evet güzel olabilirdi ama benim yapabileceğim bir şey miydi ? işte bundan tam anlamıyla emin değildim. Bayan Park konuşmaya devam ettikçe benim kendime güvenim artarken Bay Kim' in bu günlere kolay ulaşmadığını hatırlayarak kendimdeki gücün böyle bir şeyi kaldırabileceği konusunda yine takılıp kalmıştım. Bu sırada Bayan Kim' in uzattığı senaryo kitapçığını elime almış ve üst kapağında gözlerimi gezdirmiştim.
" Blue Moon "   gerçekten ilgi çekici duruyordu.
Gözlerimi kısaca senaryoda gezdirmiş ve konunun üniversiteye yeni başlamış Jung Yoonseok ve yine aynı üniveristenin farklı bir bölümünde okuyan üçüncü sınıf öğrencisi Kang Taehyun arasında geçen olaylardı. Başımı kaldırıp Bayan Park' a baktığımda benden cevap beklediğini görmüştüm. Gözlerimi birkaç kez kapatmış açmış ve dudaklarımı aralamıştım.

" Olaya kesinlikle olumsuz bakmıyorum ve o seçmelere katılmak istiyorum açıkçası. Yani karşımda kim olur bilmiyorum ama.. ben yapabileceğimi düşünüyorum. Ama her şeyi ayrıntılı düşünmekte fayda var Bayan Park. Sizin bana kötü sonuçlar doğuracağı bir şeyi tavsiye etmeyeceğinizi biliyorum. Sadece biraz kendi açımdan düşünmek için zaman istiyorum. "

" Bu zamanın fazla uzun değil Sehun. Karşındaki partneri bilmiyorum ama o tanıdık bir sima olacağı kesin dizinin izlenmesi için. Sen sadece elindeki senaryodan bir parçaya çalış ve Pazar günü saat 10.00'da hazır ol. Seni almaya gelirim. Eğer ki halen o rolü istiyor olursan. "

Ayağa kalkıp hafifçe eğilmiş ve elimdeki kitapçığı sıkıca tutarken otelden ayrılmıştım. Arabaya binince elimdeki kitapçığı yan koltuğa bırakmış ve başımı geriye alıp derin bir nefes aldıktan sonra eve dönmek adına arabayı çalıştırmıştım.

BACKGROUND | SeKai Where stories live. Discover now