#16

164 17 14
                                    

* Yazardan *

Daha aynı günün gecesinden birden fazla dedikodu çıkmıştı. Ilk haberler Kim Jongin' in Bae Joohyun' dan ayrıldığına dair tonlarca yazı bulunurken, Sehun' un yaptığı paylaşımın ardından ikisinin arasında bir şey olup olmadığı konusunda dedikodular çıkmıştı.

Ayrılmalarına sebep olarak ikiye ayrılan paparazziler ilk sebep olarak Jongin' in böyle bir dizide oynayacak olmasını öne sürerken, diğer taraf öyle ileri gitmişti ki Jongin' in Joohyun' u Sehun için bırakmış olma ihtimalini yazmıştı.

Jongin sabah uyanır uyanmaz okuduğu şeyler ile yüzünü buruşturup yeni doldurduğu kahvesini yudumlamaya başlamıştı. Onun için sorun yoktu. Ne de olsa bu gece dizinin ilk bölümü yayınlanacak ve onu sevmeyenler bile merakından izleyecekti.

Jongin aklina gelen fikir ile hazırlanmadan hemen önce Sehun' mesaj atmıştı.

Günaydın Hun. Dün gece sana demeyi
unuttum, diziyi evde izleyeceğim ama
senin şirket yerine bana gelmeni istiyorum.
Hem rahatça dizi hakkında konuşabiliriz.

08.01

Kim Sehun:
Günaydın Jongin- ah. Evde tek izlemek
istemiyordum. Bu yüzden seni kırmayacağım.

08.34


Tamam o halde setten sonra birlikte geçeriz.
Kendine o ana kadar dikkat et.

08.35

Görüldü - 09.12

Jongin ona görüldü attığını görünce gözlerini devirip hazırlanmış ardından sete gitmek için hazırlanmıştı. Dizinin neredeyse sonuna geliyorlardı ve birkaç gün sonra - Mavi Ay tutulmasının olacağı gece - final bölümünün çekimlerini yapacaklardı.

Yazılan senaryoya göre tam bu esnada birbirlerine sevdiklerini itiraf edecekler, sonrası malum.. Jongin, özlediği dudaklara rol de olsa kavuşacaktı.

Jongin o gece tıpkı dizide olduğu gibi Sehun' a içindeki her şeyi açmak isterdi ama onun önündeki en büyük engel sevgilisiydi.

Bir yandan hak veriyordu. Kim olsa Oh Sehun' u boş bırakmazdı. Jongin onu senelerdir arıyordu ve kaybettiği huzuru onun kokusunda bulmuştu. Sehun beyaz çikolata kokuyordu.

Ve.. Sehun, Jongin' in tenine yakışacak derece güzel bir tene sahipti.

Jongin son olarak unutmadan dizi için son paylaşımını yapmıştı. Her ne kadar dikkatleri üzerine çekeceğini bilse de bunu yapmak işine geliyordu.

Saatler içinde sete gelmiş ve son kalan sahneleri de tamamlamışlardı. Ekipten biri önce Jongin' in ardından Sehun' un yanında gidip sosyal medya üzerinden bir paylaşım ile fanlarını bu gece yayınlanacak dizi için son saatler olduğunu haber vermeleri istenmişti.

Jongin paylaşacağı fotoğrafta Sehun da olsun istediği için onun yanına gelip selca çekinmiş ve aynısını ona da atmıştı.

Fotoğraf esnasında kokusunu içine derince çekerken ekrandan ona bakmayı ihmal etmemişti.

" Sehun, neden en son paylaşımına yorumları kapattın? " Sehun aniden gelen soru ile afallarken Jongin' e paylaşımlarınin altina ikisi ile ilgili dedikodular dönsün istemedigi için diyememiş, yalnizca " bilmem " diyebilmişti.

BACKGROUND | SeKai Where stories live. Discover now