#4

280 23 0
                                    

* Sehun *

Sonunda beklediğimiz o nadide gün gelmişti ve ben halen karşımdaki partnerimi bilmeden senaryodan okuduğum bir bölümü canlandırmak adına uğraş veriyordum. Oturduğum koltuktan kalkıp odada yaklaşık olarak on tur attıktan sonra birden kapının açılması ve tabiri caizse kuyruğuna basılmış kedi gibi ciyaklayan Chanyeol' u görünce duraksamıştım.

" OOOLLUUUUMM ALMAN LAZIM O ROLU... YOK BAŞKA CARESI YOK.. NE YAP NE ET BAYIL - YOK OLMAZ HATTA ALTINA YAT AMA O ROLÜ-- "

Anlık olarak var oluşumu, dünyadaki yerimi ve neden böyle bir arkadaşa sahip olduğumu düşünürken telefonu gözüme sokarcasına yaklaştırıp bağırmasını onu boğarak sonlandıracağını düşünerek ellerimi boğazına sarmış ve fazla sert olmadan sıkmıştım.

" Bana tüm olanları sakin bir şekilde anlatmayı öğrenene kadar haber getirme demiştim. Gebertiyim mi lan seni, ha ? "

Telefonu göstererek benden kurtulmaya çalışırken bir anda bırakıp elindeki telefonu almış ardından gözlerimi o instagram gönderisinde gezdirip altını okumuştum.

1

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


1.879.040 beğeni 

zkdlin : Kısa bir süreden sonra tekrardan bir dizi ile karşınızda olacağım. Işte bugün partnerim belli olacak. Fazlasıyla heyecanlıyım tekrardan ekranlarda sizinle buluşacağım için. Bizi bekleyin 으으으 Blue Moon ... devamı

13.838 yorumun tümünü gör

Gözlerime inanamıyorken Chanyeol arkamdan bir şeyler anlatıp söylenmeye devam ediyordu. Defalarca okuduktan sonra telefonu yatağa atmış ve evin içinde büyük bir çığlık kopardıktan sonra kendimi yere atmıştım.

Bu adam metordu.. ve ben sırf bunu görmek için saçma sapan kurgusu olan bir ton diziyi izlemiştim. Kesinlikle gizli fanboyluğunu falan yapmıyordum (!). Tamamiyle ortadaydı.

Chanyeol' un yanıma gelip beni yerden kaldırması ile kendimi koltuğa atıp bana vereceği taktikleri dinlemeye başlamıştım.

" Şimdi Hun, seni anlamaya çalışıyorum yani.. şu an kapıdan Drake girse, o adamım diyip sarılamam anlatabiliyor muyum- "

" Chan ben seçilirsem bu adamla sadece sarılmayacağım. Sende bunu biliyorsundur umarım. "

" Sehun sen bu adamı sevmiyor musun, hayranı değil misin ? Al işte yakınında olman için güzel bir şans bence. Sen zaten hangi sahneyi orada sergileyeceğine hazırlanmıştın. Şimdi de bir şey değişmedi. Yine aynı sahneyi yapacaksın. Tut öp.. bir şey kaybetmezsin. Yani seçilmesen bile adamı öptüğün ile kalırsın "

Son cümlelerini sarf ederken etrafıma bakınıyordum. Acaba ne atarsam olgunlaşmamış beyni yere düşer diye. En sonunda telefonumun çalışması ile onu dinlemeyi bırakmış yerimden kalkıp elime almıştım. Bayan Park' ın aradığını görünce meşgule atıp Yeol' e dönmüştüm.

BACKGROUND | SeKai Where stories live. Discover now