#19

148 8 0
                                    

* Yazardan *

Sehun gözüne giren ışık demetini engellemeye çalışırken yatakta bir sağa bir de sola dönmüştü ki teninin üzerideki sıcak nefes verişlerini hissedene kadar.

Zorlukla gözlerini aralayıp kollarının arasında bulunduğu bedene bakıp gülümsemişti.
Jongin' in, hayır bir zamanlar sadece Jongin olan kişinin, sevgilisinin kolları arasında güne uyanmıştı.

Önceki gecenin her saniyesi zihninde yeniden canlanırken parmaklarını dudaklarının üzerinde gezdirmeden edememişti.

Sehun bu sırada guruldayan karnının sesine kulak verince artık çikolata prensi uyandırmanın zamanı olduğunu düşünerek tamamiyle ona dönmüştü.

Gözlerini bedeninde gezdirirken sonunda yüzüne odaklanmış ardından iyice yaklaşıp dudaklarının üzerine minik öpücükler bırakmaya başlamıştı.

Jongin, Sehun' un belindeki kollarını daha da sıkılaştırıp kendine çekerken gözlerini açmadan karşılık vermişti.

Sehun ondan hafifçe uzaklaşırken Jongin uykulu sesiyle konuşmaya başlamıştı. " Sanırım birileri sabah sevişmesi istiyor. "

Sehun gözlerini kocaman açıp uykulu şekilde onu inceleyen esmerine yöneltirken başını olumsuz anlamda sallamıştı. " Şey.. hayır ben sadece uyandırmak için yapmıştım. "

" Dün gece benden kaçtın ama bu sefer benimsin bebeğim. " Jongin ani bir hareketle Sehun' un üzerine çıkmış ardından gülümseyerek dudaklarını rastgele Sehun' un her yerine bastırmaya başlamıştı.

" Ya Jongin.. lütfen. Bak kaçarsam yanına gelmem..
Hava çok sıcak boğazlı kazak mı giyeyim? "

Jongin son sorusuyla geri çekilirken altındaki bedene bakmıştı. " Neden sence gizlenecek bir şey mi? "

Bu sırada Sehun Jongin' ı itip altından kalkmış ve dil çıkarmıştı. " Hayır sadece benden uzaklaş diye yaptım. Çünkü çok açım Jongin... bana yemek yap.  "

" Çok fenasın Hun. Neyse merak etme Bayan Choi bize kahvaltı hazırlamıştır. Birlikte yaparız. Olmaz mı? "

" Olur tabi.. ama bana tişört vermeni istiyorum. Böyle inemem aşağı. "

Jongin gözlerini Sehun' un beyaz bedeninde gezdirirken gülümseyip biraz daha yanaşmış dudaklarını sevgilisinin omzuna bastırmıştı.

" Benlik sorun olmaz ama bana özel kalabilirsin. O yüzden dolabım sizindir Bay Kim. "

Sehun duyduğu kelime ile arkasındaki bedene dönmüştü. " Anlamadım? "

" Bunda anlaşılmayacak bir şey yok bence bebeğim. Sen benimsin. Ve sonuza kadar benim olacaksın. Başka kimseye izin vermeyeceğim. "

Sehun ne diyeceğini bilemeden sadece karşısındaki esmer olana bakarken Jongin uzanıp yatağın yanındaki çekmeceyi açmış ardından içinden bir kutu almıştı.

Kutuyu yavaşça açıp içinden nazik bir hareketle kolyeyi çıkarmıştı. Bunu geçmiş günlerde alsa bile planladığı günde takacak olmasının sevincini içinde yaşıyordu.

Elinde halen kolyeye bakmaya devam ederken bakışlarını sevgilisine yöneltip gülümsemişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Elinde halen kolyeye bakmaya devam ederken bakışlarını sevgilisine yöneltip gülümsemişti.

" Bunu sana almıştım. Bunu alırken onca kolyenin arasından parlayışını hatırlıyorum. Tıpkı senin, benim karanlık olan dünyama bir ışık demeti gibi girip aydınlanmamı sağlayana kadar. Bana yol gösterip kendimi, önümü görmemi sağlayana dek. 
Ben varoluş sancısı çekiyordum. Neden bu bedende olduğumu, bu saatten sonra ne yapmak istediğimi sorguluyordum ve bunların hiçbirine cevap yoktu. Iste Sehun sen bana bunları cevaplatan kişisin. Sen benim ışığımsın. "

Jongin gözlerini sevgilisinin gözlerinden çekip yatakta kaymış ve tamamiyle ona dönmüştü. Kolyenin iki ucunu açarken dudaklarını beyaz tenlisinin köprücük kemiklerinin birleştiği noktaya bastırmış ardından yavaşça kolyeyi takmıştı.

Geriye çekilip tenine ve uyumuna bakarken fazlasıyla hayran bakışlarını ondan eksik etmiyordu.

Sehun ağlamamak için kendini tutsa bile hayallerini gerçekleştiren adam için hiçbir şeyin boşa gitmeyeceğini biliyordu. Sehun mutlu olmayı ve yalnız kalmamayı hayal edip istemişti. Iste bunu gerçekleştiren Kim Jongin' di.

" Seni seviyorum Jongin. Çok seviyorum hemde.. "

Cümlelerinin sonunda sevgilisinin dudaklarında soluklanırken Jongin bebeğini yavaşça kucağına çekip kollarını beline dolamış ardından dudaklarından ayrılıp kulağına yaklaşıp fısıldamıştı.

" Iki seferdir benden kaçıyorsun fakat bu sefer seni yakaladım. Benden kaçışın yok. "

" Jongin ama açım. "

" Doyuracağım ben seni merak etme. "

... Günün sonunda Sehun kahvaltısını akşam yemeği ile birlikte yapmıştı. Eh tabi bedenindeki o tatlı ağrı ile ne kadar yiyebildiyse..

━━━━━━━━━━━━━━━━━━

𖥸 Finale son bir bölüm kaldı. Güzel bir bölüm gelecek. Ve yeni bir SeKai fici yayınladım. 🎉
Okursanız eğer beğeneceğinizi düşünüyorum. Farklı bir kurgusu var çünkü. Göz atarsınız. Sizi seviyorum. 💜💜

SeKai ile kalın ~♡

BACKGROUND | SeKai Where stories live. Discover now