#3

259 22 0
                                    

* Yazardan *

Gözlerini karşısındaki heyecanla bekleyen adamda gezdirip gözlerini devirmiş ve elindeki kitapçığı yatağın üzerine atmıştı. bedenini koltuğa atıp gözlerini kapatırken mızmızlanmaya ve söylenmeye devam ediyordu.

" Yapamayacağım işte Yeol. Keşke Bayan Park' tan almasaydım. Daha karşımda kim olacak onu bile bilmiyorum.. "

" Bu dediğin tam anlamıyla saçmalık biliyorsun değil mi ? Ayağına kadar gelmiş olan teklifi tepiyorsun. "

Eğilip yataktaki senaryonun yazılı olduğu kitapçığı eline almış ve sayfalarını karıştırmaya başlamıştı.

" Sehun!! Bu sahnede seni kaslı bir erkek ile izlersem televizyonun karşısında kalp krizi geçiririm. "

Bunları heyecanla söylerken bedenini beyazının yanına atmış ve sesli bir şekilde okumaya başlamıştı

" Adımlarını yavaş tutarak karşısında, ona bakmakta olan bedenin beline elini koyarak kendine çeker ve aynı anda gözlerine bakarak fısıldar... * Sen bana aitsin Yoon * sözlerin ardından dudakları arasında kalan mesafeyi kapa- "

" KES ARTIK ŞUNUU!!"

Yeol başına yediği darbeden sonra susarken elini diğerinin bacağına koymuş ve kedisine bakmasını sağlamıştı.

" Sehun, yapacağın şey ayıp değil. Sadece dizide oynayacaksın ya da şansını deneyeceksin. Sonsuza kadar model olmak zorunda değilsin.. Bırak kendini biraz daha hayatin akışına ve bir şeylerin güzelleşmesine izin ver. "

Sözlerinin sonunda elindeki senaryoyu kucağına bırakmış ve saçlarını karıştırıp gülümsemişti.

" Ben ne olursa olsun senin yanında olacağım.
Şimdi kendine bir sahne seç ve ona çalış. Eminim yapacaksın.
Ha unutmadan ben gidiyorum. Malum çok yoğun bir işe sahibim, baya yorucu oluyor. "

Gülümseyerek odadan çıkarken arkasında bıraktığı beden kendine dikkat etmesi hususunda seslenmiş en sonunda derin bir nefes almıştı. Bir şeye başlayacağını söylemişti ve en azından bunu denemeliydi. Sayfaları karıştırıp gözüne çarpan sahneleri okurken aklında sürekli Chanyeol' ün okuduğu sahne geliyor ve ister istemez tüm okuduklarını unutup tekrardan başlıyordu. Bir yeri on defadır okuduğunu fark edince Yeol' ün okumuş olduğu sahneyi açmış ve tekrardan okumuştu.

" ...Adımlarını yavaş tutarak karşısında, ona bakmakta olan bedenin beline elini koyarak kendine çeker ve aynı anda gözlerine bakarak fısıldar... * Sen bana aitsin Yoon * sözlerin ardından dudakları arasında kalan mesafeyi kapatır ve Yoon' un dudaklarını, dudakları arasına hapsederek öpmeye başlar..."

Utanç ile gözlerini kapatırken seçmeler sırasında bunu partnerine yaparsa ne kadar istekli ve rolüne hazır olduğunu yönetmene kanıtlayabilirdi. Aynı sahneyi defalarca okuduktan sonra yerinden kalkmış ve üzerindeki tişörtü çıkarıp yere attıktan sonra yatağa girip uyumak için gözlerini kapatmıştı.

* Yazardan *

Jongin, eve gidene kadar olacak şeyleri, alacağı tepkileri ve geri dönüşleri düşünürken çoktan sevgilisini arayıp tüm olanları anlatmıştı. Sadece onun düşüncesini merak ediyor ve ilişkisinin zarar görmesini istemiyordu. Joohyun her zamanki gibi onu mutlu etmek için iyimser yaklaşıp Jongin' in mutlu olacağı neyse onu tercih etmesini istemişti. Haklıydı da, onun kalbinde biri varken karşısındaki dünyanın en yakışıklı erkeği de olsa onu ilgilendirmezdi. Tabi bu şartlar Sehun' u kapsamıyordu ;)

Eve geldiğinde arabayı park etmiş ve artık girmesi gerektiği rolü tanımak için senaryo kitapçığını alıp arabadan inmişti. Hiç salona dahi uğramadan odasına çıkmış, kısa bir duşun ardından yatağına oturup senaryoyu incelemeye başlamıştı.

"...Jung Yoonseok  ve Kang Taehyun arasında geçiyordu. Yoonseok üniveriste birinci sınıf Güzel Sanatlar öğrencisiydi, Taehyun ise Konservatuvar Bölümü üçüncü sınıf öğrencisiydi. Her ikiside kulüp olarak yüzmeyi seçmişlerdi..."

Bunları okurken birkaç sayfa atlamış ve olayların nerede başladığını kavramaya çalışmıştı.

" ... Aynı kulüpte bulundukları için Taehyun, yüzme yarışmaları için Yoonseok' u çalıştırmaya başlıyor ve yapilan çalışmalar sırasında birbirlerinden hoşlanıyorlar... "

Bu sırada derin bir nefes almış ve gözlerini devirerek kendi kendine söylemenmişti. 

" Birde yarı çıplak olacağız, o da yetmiyormuş gibi su.. tam anlamıyla ıslak ıslak sahneler. "

Birkaç sayfa daha çevirip okumaya devam ederken Mavi Ay kutlamalarının yapıldığı gece ilk öpüşme sahnesinin olduğunu ikinci defa görmüş ve detaylı şekilde okumaya başlamıştı.

" ...Adımlarını yavaş tutarak karşısında, ona bakmakta olan bedenin beline elini koyarak kendine çeker ve aynı anda gözlerine bakarak fısıldar... * Sen bana aitsin Yoon * sözlerin ardından dudakları arasında kalan mesafeyi kapatır ve Yoon' un dudaklarını, dudakları arasına hapsederek öpmeye başlar..."

Ağlamaklı sesler çıkarırken kitapçığı yan tarafa atmış ve yatakta debelenmeye başlamıştı. Bunun olması evet gerekliydi ama o karşısındakine cinsiyette birine ilgi duymadan bunu duygulu bir şekilde aktarabilir miydi? Bundan o da emin değildi.

" Ah, bir de ben öpeceğim.. tam bir olay >~< "

Bu sırada daha fazla düşünmemesi gerektiğini kendisine hatırlatmış ve uyumak için yorganının altına girip kendini uykunun kollarına bırakmıştı.

━━━━━━━━━━━━━━━

𖥸 Öncelikle normal hızda gittiğimizi düşünüyorum. Fakat aklıma tek takılan soru sizin gidişattan memnun olup olmadığınız. Umarım çok begenirsiniz.

Sekai ile kalın ~♡

Sekai ile kalın ~♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
BACKGROUND | SeKai Where stories live. Discover now