#6

256 21 3
                                    

𖥸 Hayalet okuyucularım sizi seviyorum, kitabın nasıl olduğu hakkında en ufak fikrim bile yok seviyorsanız ses verin 😂😂

━━━━━━━━━━

* Sehun *

Sabahın ilk ışıkları ile gözlerimi zorlukla açmıştım. Şu geçen birkaç günde yatmaktan ve sürekli replik ezberi yapmaktan başka hiçbir şey yapmamıştım. Sadece çekimlerin başlamasına bir gün kalmıştı ve ben Jongin' ın karşısında doğru düzgün iki kelimeyi heyecandan bir araya getiremezken onun önünde rol kesecektim. Ellerimi saçlarımın arasında gezdirip geriye aldıktan sonra gözlerimi birkaç kez açıp kapatmış ardınan yataktan çıkmıştım. Banyoya ilerleyip rutin işlerimi halletmiştim. Bu sırada içeriden gelen sesler ile Chanyeol' ün odasında adımlamıştım. Kapıyı asla çalmadan içeri daldığımda gözlerimin önündeki manzara ile yeniden kapıyı kapatmak ve ardından yuksek sesli bir çiğlik koparmak zorunda kalmıştım.

Gördüğüm manzaranın şokunu üzerimden atmak için salona ilerleyip kendimi koltuğa bırakırken hemen ardımdan içeri giren yoda kılıklının bir şey söylemesine izin vermeden konuşmaya başlamıştım.

" Sana bin kez o siktiğimin işi ile evi karıştırma dedim. Bak Chan beni anlamıyorsun galiba o çocuk barın ortasında direk dansı yapıyor olabilir. Minik bir şey zaten, sen boyundan posundan, giydiğin o kıyafetten utan be.. "

" Sehun sende beni anlamıyorsun, o köpek tipli oğlan bana - yaptığı iş sanki çok zormus gibi - meydan okudu. Ben bunun altında kalamam. "

Yerimden kalkıp odama gideceğim sırada bir yüzüne bir de giydiği kıyafete bakıp kahkaha atmıştım.

" Zaten bu gidişle meydan okumanın değil de çocuğun altında kalacağın kesin. Seni bu kıyafetle görse ona yeter zaten. "

Ardımdan söylediği her şeyi duymamazlıktan gelmiş ve yeniden odama girmiştim. Yarın için en azından sete giderken giyecek uygun kıyafet bulmam gerekliydi. Bunun için dolabımın önüne geçmiş uzun süre bakıştıktan sonra tüm kıyafetlerimin ya çok abartılı ya da çok gündelik olduğuna karar verip kapatmıştım. Kendimi yüz üstü yere uzandırırken kendi kendime konuşmaya başlamıştım.

" Karşısında konuşmak bir sorun, ona yaklaşmak bir sorun, ona yakın olacak olmak bir diğer sorun.. sanırım bu gidişle bin tane sorun çıkacak ve ben bir dahaki doğum günümü göremeden diğer tarafı boylayacağım. "

Daha fazla zaman kaybetmeden yerimden kalkıp dolaptan beyaz bir gömlek ve altına siyah yırtık bir jean giyip aynanın karşısına geçmiştim. Ellerimi sarı saçlarımda gezdirirken bunlara veda etmem gerektiğini anlamıştım. Telefonumu ve arabanın anahtarını alıp odamdan çıkmış ve yeniden canım (!) ev arkadaşımın yanına gitmiştim.

" Chan, ben saçımı boyatmaya ve belki kendime uygun kıyafet bakmaya gidiyorum. Eve kız atma demeyeceğim sen erkek seversin ama onu da yapma. Gece gelirim. "

" Tamam ama... hayır benim anlamadığım neden gece? "

" Saçlarımı gece boyatma fantezim var bir yerde oturup gece olmasını bekleyeceğim. "

" Niye ruh hastası mısın? "

" Evet Chan, seninle arkadaş olduğum için ruh hastasıyım. "

Sinirlenip evden çıkarken arkamdan attığı kahkahalardan dolayı bende gülmüş ve arabaya binip her zaman gittiğim kuaföre doğru sürmeye başlamıştım. Bu sırada telefonumu arabaya bağlayıp bu sıralar sürekli dinliyor olduğum şarkıyı açmıştım. Ona eşlik ederken aklıma gelen kişi ile garip olsam da söylemeye devam etmiştim.

BACKGROUND | SeKai Where stories live. Discover now