#14

167 14 1
                                    

* Sehun*

Eve geleli saatler olmuş odama çekilip yatağımın üzerindeki peluş yastıklara sarılıp sadece uzanmıştım. Yorgun hissediyordum. Ya da hayattan umudunu anlık olarak kesmiş.

Yeol evdeydi ve işe gitmek için hazırlanıyordu. Ona olanlari anlatacak gücü kendimde bulamıyordum. Bu sebeple başımı yastığa koyup gözlerimi kapatmıştım.

Ne kadar kaldığımı bilmiyordum. Odanın sessizliğini bozup üzerime atlayan Yeol ile gözlerimi araladım. Tek isteği beni neşelendirip evden öyle ayrılmaktı.

" Ne oldu benim bebeğime? "

Bıkkın bir tavırla başımı çevirip kızıl saçlı Yoda' ya baktım. Histerik bir şekilde gülümseyip ona olanları anlattım. En kısa nasıl anlatabiliyorsam o şekilde üzerinden geçip konuyu açılmamak üzere kapatmıştık. Yeniden yeniden konuşmanın kimseye faydası yoktu.

Benim hayal dünyamdan çıkmam için tüm bunların yaşanması gerekiyordu.

" Yeol, ben geri mi çekilsem diziden... sen yerime gir hm? "

" Aynen beni de bu saçla baya alırlardı o role. Ayrıca Kim Jongin ile yiyişmeye meraklı değilim."

Son dediği şeye kahkaha atarken anlık olarak neye üzüldüğümü unutmuştum. Ben neye üzülmüştüm onu bile tam anlamıyla bilmiyordum. Hatta ben olmayacak bir hayalin peşine düşmüştüm. Durun baştan anlatayım.

Ben hayranı olduğu adam ile aynı dizide oynamayı hak kazanan bir fanboyum. Hem de partneri olarak. Binde bir rastlanan bir olay. Hayranı olduğu adamın uzun süreli bir ılişkisi var ve kendisi hetero.. Yani en azından ben öyle biliyorum. Beni karavanda öptüğü için bir şey olabilir umuduna kapılan ben, ağzımın payını bu akşam aldım. Hayat bana yeniden siktiri çekti. Sen kim, hayal kurmak kim dedi ve acı gerçeği yüzüme vurdu.. Iste böyle.

Şimdi yapmam gereken magazin sayfalarında gezinip çıkacak olan dizimizin halkımız tarafından alacak hakaretleri okuyup başkasının yerine utanmama challenge yapmak olacak.

Yerimden kıpırdanıp Yeol' ü kollarından tutup odamdan atmıştım. Kendisi ilk defa iki aydır bir işeten atılmamıştı. Bunun sebebi ise patronuna aşık olmasıydı. Daha çocuğu görmemiştim fakat iyi taktığı kesindi. Onu elde etmeden ya da en azından atılana kadar onunla uğraşmadan peşini bırakmazdı. Ne yalan söyleyeyim Chanyeol çirkin değildi. Hele saçlarını kızıl yapmışken ona hayır diyecek birini bilmiyordum.

Onun evden çıkmasını beklerken üzerimdeki kıyafetlerden kurtulup rahat bir şeyler giymiş ardından yeniden yatağa kurulup yapım şirketinin yayınladığı dizi posterinin altındaki yorumları sesli bir şekilde kendi kendime okumaya başlamıştım.

   kim782jooe: Gençlere örnek olunacağı yerde bunların yayılması büyük bir ahlaksızlıktır🤬. Boykot edelim ve izlemeyelim. Izlettirmeyelim😡😡.

" Şu an ağlıyoruz sen izlemeyeceksin diye.. "
Histerik bir şekilde gülümseyip devam etmiştim. 

   prkhyuk: Kim Jongin'  in böyle iğrenç bir projede yer alacak olması bir skandal. Sevmeyi bırakacağım😤. "

" Jongin ağlıyor. Ayrıca sizin kafanız iğrenç. "
Kötü yorumların yanı sıra destekleyen yorumları okumuş ve bunlar için sevinmiştim.

   kimJonginfan:  Jongin' i çok sevmeme rağmen kızlardan erkeklere nasıl geçtiğini merak ediyorum🤔. Bari partneri yakışıklı olsaydı🙄.

" Tırnağıma kurban ol. Yakışıklı olsaymışmış. Acaba bu ergen benim model olduğumu biliyor mu? Hah! " Bu sırada üst panelden gelen mesaj ile yaklaşık olarak bir saat evde koşup kendimi ordan oraya attım.

Jongin tehlikeli bir adamdı ve ben ona tutulmuştum.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

𖥸 Bildiğiniz boş bölüm oldu ama buraları bir de Sehun' dan dinleyin istedim. Bir dahaki bölümde çok tatlı şeyler yaşanacak.

SeKai ile kalın ~♡

BACKGROUND | SeKai Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt