#15

201 20 18
                                    

𖥸 Bu bölümün 2000 kadar kelimesini tamamiyle yazdıktan sonra kaydetme ile ilgili bir hata olmuş ve ikinci defa yazmak zorunda kaldım. Ilk 20 dakika kitaba devam etmeme kararı almış olsam bile zar zor kendimi ikna edip yazma girişiminde bulundum. ;;; Sizleri ne kadar sevdiğimi tahmin ediyor olmalısınız💜💜
Vote ve satır arası yorumlarınızı bekliyor olacağım ❤

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

* Yazardan *

Gözüne uyku girmemek deyimi tam anlamıyla o gece Sehun ve Jongin için yaşanmıştı. Ikisi de ertesi günün gelmesini ve güzel bir gün geçirmeleri için tanrıya dua ediyorlardı.

Jongin son zamanlarda yaşadığı olayların onu nasıl etkilediğini bir türlü anlayamaz halde kendini uykunun kollarında bulmuştu.
Öylesine hafiflemiş hissediyordu ki ilk defa gözlerini açtığı sabahta kabus görmeden, rahat ve dinlenmiş şekilde yataktan kalkmıştı.

Baş ucundaki saatten daha evden çıkmak için erken olduğunu düşünüp eline telefonunu alıp  dün geceden yarın için neler yapabileceklerini planladığı etkinlikleri not almak için telefonundaki not uygulamasına girdi.

Bunları yazmış fakat hepsini yapmadan önce Sehun' a soracaktı. Sanki ilk defa biriyle buluşacak kadar mutlu hissediyordu. Bu onun için first-date kadar önemli bir buluşmaydı.

1. Ilk olarak güzel bir kahvaltı. ( Deniz kenarındaki ya da ormandaki restorana götürebilirsin. )
2. Ardından birlikte iskeleye inin. Babanın yatına binip denize açılın. ( Babanın yatı olduğunu söyleme 🤐)
3. Birlikte basit bir oyun oynayın ve cezası denize atlamak olsun.

Bunlari yazarken kendi kendine küçük notlar alarak hiçbir noktayı atlamak istemiyordu. Her fırsat bulduğu anda ona yakın olup yardımcı olacak şeyler yapmaya özen gösterecekti.

Eğer ki oyunda o kazanırsa ona kendi kıyafetlerini bildirebilir böylece ortadan bazı engelleri kaldırabilirdi.

Birinin kıyafetlerini paylaşması demek - hele ki bu Jongin ise - aralarındaki ilişkinin yakın olduğunu belli ederdi. Bundan sonrasi onun zihninde canlanıyor, eğer günleri hoş geçerse yapmayı planlıyordu.

Aklına gelen şeyle yerinden kalkıp acele ile banyoya girmiş, oldukça kısa bir sürede duş alıp banyodan ayrılmıştı.

Giyinip evden çıksa ve ona hediye alıp yata bırakmalarını söylese zar zor Sehun' un yanına yetişirdi. Bu yüzden hızlı bir şekilde üzerini giyinmişti. Aynanın karşısına geçip saçlarını da yaptıktan sonra tamamiyle hazır olmuştu.

Her zaman olduğu gibi yine spor kıyafetler tercih etmiş sadece bu sefer dışarıdan bakıldığında bir kızla randevuya çıkacak izlenimi uyandırıyordu.

Ona lazım olacak her şeyi alıp yedek kıyafetlerini bir çantaya koyduktan sonra evden ayrılmıştı. Jongin' in hediyesi aklındaydı ve eğer ona benzer bir şey bulursa kaçırmadan alacaktı.

Sehun' un uzun boynunda, süt beyazı teninde hoş duracak bir kolye istiyordu. Eğer ki kendi elleri ile ona vermesi için güzel bir ortam oluşturup kendisi takarsa, günün büyük bir yıldızı olurdu.

Arabasını çalıştırıp öncelikle kolyeyi alacağı dükkana doğru sürdü. En son buradan birkaç ay önce Hyun' a yüzük almıştı. Şimdi ise bir başkası için kolye bakacaktı.

Acele ve dikkatli bir şekilde dükkânın önüne ulaşıp arabayı park edip inmişti. Girer girmez dükkan sahibi onu içtenlikle karşılaşmış nasıl bir şey istediğini sormanın ardından tüm tasarımları  önüne çıkarmıştı.

BACKGROUND | SeKai Where stories live. Discover now