#5

239 23 3
                                    

𖥸Birazcık gecikmiş olduğum için çok üzgünüm en az arada 5 ya da 6 gün gibi bir sürede yeni bölüm atmaya çalışyorum🥺🥺

━━━━━━━━━━━━━━━

* Sehun *

" E Sehun, anlatmayacak mısın nasıl öptüğünü? "

Chanyeol' ün eve girdiğimden beri sorduğu trilyon sorudan sadece bir tanesini tekrardan işittiğimde oflayarak elimdeki kitabı kapatmış ve gözlerini açabildiği kadar büyük açıp bana bakan bedene dönmüştüm. Yatakta biraz daha yatar pozisyona gelip gözlerimi kapatmış ve o anı gözlerimin önünde canlandırarak anlatmaya başlamıştım.

" Channie, ben yıllardır takip ettiğim, hayranı olduğum adamı öpmedim sanki... Kendimi bildim bileli kaybettiğim bir parçamı buluşçasına yanarak öptüm. Şaka yapmıyorum dudaklarım alev aldı. Onun dudakları yasak bir meyve olurken ben kuralları çiğnemesi için seçilen bir barbar gibiydim. Acı çekerek tamamladım... amaaa NUMARASINI ALDIM "

Son cümlemde yerimden fırlayıp gülümserken Chan fazla etkilenmiş olacak ki ağlamaya başlamıştı.

" Demek benim biricik dostumun aşık olduğunu, yo hayır asla birlikte olamayacağı hetero birine aşık olacağını da görecekti bu gözler... "

Karşımda saçma bir şekilde sümkürerek ağlayan bir adet yodanın olması çok canımı sıkmış olacakki yerimden kalkıp kolundan tutmuş ve zorlukla kaldırıp odadan çıkarmıştım.

" Ben kimseye aşık falan olmadım. Böyle saçma şeyler kurma kafanda. O benim sadece iş arkadaşım olacak. Bundan ötesi yok "

İş arkadaşı boğazım düğüm olmuş, bir yumru oturmuştu. Neden böyleydim, doğru olan bu olmalıydı ve benim buna karşı normal tepki vermem gerekli değil miydi ? Neydi bu boğazıma takılan şey ya da aklımı kurcalayan durum ?

Trilyon soruyu beynimde cevapsız bırakarak sadece uyumak isterken telefonuma gelen bildirim sesi ile elime almış ve gördüğüm mesaj ile gözlerimi kocaman açmıştım.

Chocolate Prince 🐻 :
Iyi akşamlar Sehun. Umarım rahatsız
etmiyorumdur. Yalnızca buradan
ayrılırken iyi olmadığını ve şu an
nasıl hissettiğini öğrenmek için
yazmıştım.

Iyi akşamlar Jongin. Sorduğun
için teşekkür ederim ama oldukça
iyiyim. Sanırım seçmeler için
heyecan yaptım.


Chocolate Prince 🐻 :
Sevindim iyi olmana. Kendine
dikkat etmelisin.

Pekala, iyi geceler. Daha sonra
görüşürüz.


Teşekkür ederim, dikkat edeceğim 😊
Iyi geceler. Görüşürüz..
-Görüldü -


" Neydi şimdi bu, beni merak etmişti ha ? "

Kendi kendime konuşmalarıma son verirken telefonumu tamamiyle kapatıp çekmeceden uyku ilacımı alıp su yardımı ile yuttuktan sonra yatağıma girmiştim. Uyku duzenim iyice bozulmuştu ve tek çözüm bu ilaçlardaydı.
Gözlerimi deminki mesajları düşünerek kaparken çok geçmeden kendimi uykunun kollarına bırakmıştım.

* Jongin *

Elimdeki telefonu kenara bırakırken başımı koltuğun kenarına yaslamış ve bacaklarımı kendime doğru çekip bugün olanları düşünmeye başlamıştım. Uzun zamandır ne yaptığımı, gelecekte ne yapacağımı, hayatımın nasıl ilerlediğini, kısacası ne geçmiş ne de gelecek hakkında hiçbir şey düşünmüyordum. Geçmişim her zaman anı yaşayarak sonrasında pek umursamadan sadece vicdanımı rahatlatmak amacıyla yaptığım bir iki işten ibaretti.. Ya geleceğim..

BACKGROUND | SeKai Where stories live. Discover now