#18

154 14 2
                                    

* Sehun *

Birkaç gündür olanlara bir türlü anlam veremiyordum. Söyle kısa bir özet geçmek gerekirsek bir insan çocukluk arkadaşı ile nasıl olması gerekiyorsa biz de Jongin ile öyle olduk.

Face- time konuştuk, mesajlaştık, normal olarak aradı.. Fakat hiçbirinde tam anlamıyla bir şey olmadı. Ya da ben mi arkadaşlık ile hoşlanma duygularını birbirinden ayırt edemeyen biriyim?

Bunda pek emin olmasam bile çoktan umudumu kestiğimi söyleyebilirim. Olmayacak bir şey için çaba göstermeme gerek. yok. Akışına bırakmıştım ya.. ha onu da kestim.

Bugün zaten son kez çekimlerimiz olacak. Bugün Mavi Ay tutulmasının yaşanacağı gün ve dizideki karakterler sevgili olup mutlu olacakken benim bir serüvenim daha kapanmış olacak...

* Yazardan *

Jongin, güne içindeki burukluk ile başlamıştı. Bugün çekimlerin son günüydü ve daha hiçbir şeyi başaramamıştı. Ona ulaşması gerekliyken sadece arkadaşı olarak kalmıştı.

Bıkkın bir tavırla hazırlanıp evden çıkmış ve tam saatinde sete gelmişti. Etrafta oldukça yoğun bir şekilde çalışma olduğunu görünce kimseye yanaşmadan karavana girip hazırlanmaya başlamıştı.

Senaryoya göre okulda kutlama olacak ve her iki karakter de birbirine sevdiğini itiraf edecekti.. Jongin içinden keşke roldeki gibi gerçekte de hislerimi korkusuzca söyleyebilsem diye geçirirken birden kapısının açılmasıyla bakışlarını kapıya yöneltmişti.

Sehun' un bir anda mahcup bir şekilde ona baktığını görünce dudaklarını aralamıştı.

" Birini mi arıyorsun Hun? "

" Şey.. hayır. Sadece karavanları karıştırdım. Üzgünüm rahatsızlık için. Dinlenmene bak. "

Bu sırada Jongin, Sehun' un omzundaki eli görünce bir an kim olduğunu merak edip ayaklanmıştı. Karavanın penceresinden gördüğü bedenle sinir küpüne dönerken elinden birşey gelemiyor olması onu daha da darma dağın ediyordu.

Sehun' un yanındaki, Sehun' da uyandığı sabah sarmaş dolaş uyuyor şekilde gördüğü çocuktu. Önemli noktayı atlamamak gerekirse sevgilisi.
Yani en azından Jongin öyle sanıyordu..

Sinirden ne yapacağını bilemeden karavandan inip arkalarından gitmiş ve bir yandan seslenirken diğer yandan sanki Chanyeol' ün arada kolu yokmuş gibi araya girmişti.

" Sen halen hazır değil misin Sehun? "

Jongin ortaya inanılmaz saçma bir soru atıp ortamı manipüle ettiğini sanarken Sehun ne olduğunu şaşırıp esmer olana dönmüştü.

" Daha yeni geldik Jongin- ah. Ha bu arada seni Chanyeol ile tanıştırmayı unuttum * Jongin bu ortamadan kaçamayacağını anlayıp kaderine razı gelirken Sehun, Yeol' ün kolundan tutup yanlarına çekmişti.

Sehun, Yeol' ü göstererek suratı beş karış asılı ayıcığa dönmüstü " Işte Chanyeol. Benim hem ev arkadaşım ve hem de neredeyse çocukluğuma dayanan bir arkadaşlığımız var. Vee iste Jongin de- "

Jongin burada tam anlamıyla bir psikopat gibi gülümsemiş ve iki saniye önce hayallerini yıkan çocuğa sınırlı bakışlar atan Jongin olmaktan çıkıp Sehun' un sözünü keserek Yeol' e sarılmıştı.

" Nasıl tanıştığıma mutlu oldum anlatamam. Neden daha önceden tanışmadık ya.. "

Jongin konuşmaya devam ederken Yeol gayet sakin bir tavırla deminki gelen soru olmayan soruyu cevaplamıştı.

BACKGROUND | SeKai Where stories live. Discover now