6.Bölüm

42.9K 1.5K 278
                                    

BÖLÜMLER ARTIK HER CUMA DEĞİL, NE ZAMAN TAMAMLARSAM O ZAMAN GELECEK ARKADAŞLAR 💖❤

"Kimdi onlar?" telefonun 'aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor...' sesini dinlemeden kapatıp kenara bırakan Giray, Lisa'nın ıslak saçlarını havluya sararak yanına oturmasıyla ona döndü. Dillerinden anlamadığı için başından savması kolay olacaktı.

"Yanlış gelmişler. Önemli bir şey değil." olaya fazla takılmayan genç kadın yerinden kalkıp telefona uzandı. Kahvaltıyı odaya isteyeceğini söyleyerek Giray'dan onay aldı.

Bir aydır Bilge'yi görmeyen Giray, bir anda karşısında gördüğünde şaşırmıştı. Sadece karşısında gördüğüne değil, Altan'la gördüğüne şaşırmıştı. En son görüştüklerinde Altan konusunu hallettiklerini düşünüyordu. Ama niye Altan'ı buraya getirdiğine de anlam veremiyordu. Eğer kendisinden gizli görüşmek istese Giray'ın kapısına getirmezdi. Oflayarak sakallarını düzelttikten sonra elini yüzüne kapattı. Gün çok kötü başlamıştı.

Bir ayda neredeyse her şeyi halletmişti. Başkan'ın yanına yardımcı olarak gönderdiği Barış'ın da yardımıyla gerekli belgelerin çoğunu toplamıştı. Bugün gereken son kağıtları almak için Lisa'nın evine gideceklerdi. Ama bambaşka bir sorun çıkmıştı. Altan ve Bilge sorununu hallettiği için bir aydır rahattı. Şimdi yine nereden çıkmıştı bu sorun? 

Kahvaltılarını yaptıktan sonra otelden çıkıp, Lisa'nın evine gittiler. Noah Davis, Giray ile Lisa'nın ilişkisini -Giray'a göre ilişki olmayan ilişkiyi- öğrenmişti. Bugün Giray onun odasına girecekti. Evin salonundayken Giray'ın dudağına öpücük bırakan Lisa eliyle kolunu sıvazladı.

"Merak etme, babam seni seviyor. Bir şey demeyecektir." samimi bir gülümseme göndermeye çalışan Giray'ın aklı Noah Davis'in kızıp kızmamasında değildi. Bir şekilde onu o odadan kapıyı kilitlemeden çıkarmayı başarmalıydı. O bu konuyu halledince Barış içeri girecek ve gerekli belgeleri alacaktı. Evin korumalarından biri olarak işe giren Barış, Giray'ın gölgesi gibiydi. İşinde de gayet iyi ve profesyoneldi.  Odasına ilerleyip kapıyı çaldı. Bu işin artık çabucak bitmesini istiyordu. Sonra da Bilge ile konuşması gerekecekti. 

"Gir!" içeriden gelen otoriter ses ile derin bir nefes alıp içeri girdi. Masasında oturmuş, önünde dosyalar bulunan yaşlı adam çekmecesini kapatarak kilitledi. İçeri giren Giray'ın yüzüne bakmıyor, sanki onu buraya kendisi çağırmamış gibi davranıyordu. Gergin erkek arkadaş rolüne kendini hazırlayan Giray, içerisinden adama küfür etmeyi ihmal etmiyordu.

"Tamam havalısın amına koyim. Ne sikim diyeceksen de de gidelim artık." Giray'ın koltuğa oturmasından beri adam tek laf etmemiş kağıtları inceliyordu. "Ya sabır!" diye içinden söylenen Giray adamın konuşmaya başlamasıyla şükür çekti.

"Demek kızımla çıkıyorsun." adamın sert bir şekilde söylediği şey karşısında gayet kendinden emin bir şekilde cevapladı Giray. 

"Evet efendim." kaşlarını havaya kaldırarak dudaklarını büzen Noah Davis yerindne kalkıp camın önüne ilerlemeye başladı. Onun bu hareketiyle gözlerini deviren Giray  'bitse de gitsek' diye bekliyordu. Eğer Barış işini düzgün yaparsa birkaç dakika içerisinde Lisa'nın çığlığı basması gerekiyordu. 

"Çoğu kimse benim kızımla ilişki yaşamaya korkar. Hatta en iyi ortaklarımızın oğulları bile Lisa'ya yaklaşmaktan çekinir. Çünkü onun babası Noah Davis. Sen neden çekinmiyorsun?" bu soru karşısında yaşlı adam yüzünü görmediği için yüzünü buruşturan Giray içinden küfür etmeye devam etti.

"Puşta bak! Sanki bana ülke başkanı!" Noah Davis'in çok güçlü bir iş adamı ve mafya olduğunu bilse de pek önemsemiyordu. Hatta onun kendini çok yukarıdan gördüğünü düşünüyordu. 

YASAK (TAMAMLANDI) -Pus Serisi 2-Where stories live. Discover now