15.Bölüm

38.4K 1.4K 623
                                    


Genç adamın şefkatli öpücüğünün derinleşmeye başlamasıyla geri çekildi. Bu hareketle sarsılan Giray kaşlarını çattı fakat genç kızı bırakmamakta ısrarcıydı. Tekrar dudaklarına uzanıp öpmeye kalksa da genç kız kafasını geri çekerek elini genç adamın yanağına koydu.

"Ne işin var burada?" cebinden telefonunu çıkaran Giray saate baktı. Son birkaç saniye kalmıştı yeni yıla girmelerine.

"Bir dakika sonra konuşalım güzelim. Ne dersin?" diyerek tekrar genç kızın dudaklarına kapandı. Genç adamın bu teklifini geri çevirmeyen Bilge, sevdiği adamla yeni yıla girmekten mutluluk duyuyordu. Bir eliyle yanağını okşayan genç adamın saçlarına elini daldırdı.

Bilge'den hiç ayrılmak istemese de dudaklarının tadına doyamadan ondan ayrılan genç adam yavaşça yanağını okşadı. "Bugün için çok özür dilerim. Ama sana söz veriyorum telafisini en güzel şekilde yapacağım. Sadece bir gün daha dayan."

Az önce yaşanan olayların zihninde canlanmasıyla içindeki öfke açığa çıkan Bilge hızla ellerini Giray'ın boynundan çekip bir adım ondan uzaklaştı. "Istanbul'a döndükten sonra ayrıldın ayrıldın. Ayrılmazsan bana bu şekilde dokunmana izin veremem."

Bilge'nin Asu'dan bahsetmesiyle oflayan Giray, tuvalete gitmem gerek diye kandırarak çıktığı için vicdan azabı çekiyordu. "Asu'yu hiç sevmiyorum ama bu aldatmak oluyor Giray. Gerçekten böyle bir şeyi kabul edemem."

Genç kızın sevgisine rağmen bunu aldatma olarak görüp devam etmek istemeyişine gülümsedi Giray. İhanet konusunda kendisinin de oldukça kesin ve net çizgileri vardı. Fakat Bilge'ye dokunmadan, ondan uzakta durmak azap gibi geliyordu.

"Biliyorum sevgilim..." diyerek genç kızın boynuna sarılıp kendine çekti. Genç kızın kafasını göğsüne yaslayıp saçlarının arasına öpücük bıraktı. "Döndükten sonra ilk işim ayrılmak olacak. Ben de artık senden uzak kalmak istemiyorum." onun sözleriyle kıkırdayan Bilge daha dün bu işe giriştiklerini hatırladı.

Sevdiği kızın kıkırdamasıyla keyfi yerine gelen Giray, onu yavaşça kendinden uzaklaştırıp burnunu sıktı. "Ne oldu hoşuna mı gitti?" Burnunun sıkılmasıyla yüzünü buruşturan Bilge kafasını salladı.

"Hoşuma gitti tabii de... Daha dün bir bugün iki ne çabuk bensiz yapamaz oldun acaba?" Bilge'nin sorusuyla aklına Tufan'ın dediği 'çocukluk aşkı' mevzusu gelince kaşlarını havaya kaldırıp sırıttı.

"Haa o mesele var bir de!" genç adamın söylediği şey karşısında kaşları çatılan Bilge, devam etmesini bekledi. "Duyduğuma göre dün bir bugün iki değil, çocukluktan beri olan bir şeymiş." kulaklarında çınlayan cümle ile Tufan'ı öldürmeyi aklının bir köşesine yazan genç kız, sertçe yutkundu. Bu bilgiyi bilmesine gerek yoktu.

"Iı.. Şey.. Aslında o.." genç kızın açıklama çabasıyla kahkahasına engel olamayan Giray, ağzına kapanan elle yaptığı yanlışın farkına vardı. Sessizce gülmesine devam ettikten sonra Bilge'nin avcuna öpücük bırakıp yavaşça elini çekti. Ellerini genç kızın beline sardıktan sonra boynuna sokuldu. Onun kokusunu içine çektikten sonra "Tamam tamam açıklamana gerek yok. Ama tabii gururum okşanmadı değil hani." dedi.

Duyduğu şeyle hızla Giray'ın omzuna vurdu. Onun bu hareketiyle sessizce gülen Giray şaka yaptığını söyledikten sonra aklına oyunda Asu'nun kurduğu cümle gelince sinirle onu uzaklaştırdı.

"Git de senin gururunu oranın buranın büyüklüğünü gören sevgilin okşasın. Gerçi sadece gururunu okşayacağından da emin değilim ama." Bilge'den duyduğu imalı şeyle şoka giren Giray, yine de gülmeden edemedi.

YASAK (TAMAMLANDI) -Pus Serisi 2-Where stories live. Discover now