17.Bölüm

40.2K 1.4K 457
                                    

GÜZEL BİR BÖLÜMLE KARIŞINIZDAYIM <3
KEYİFLİ OKUMALAR😘

Telefonunun sesiyle yastığı başına bastıran genç kız uzun uzun çalmasıyla sinirlenerek ona uzandı. Ekranda yazan ismi bulanık olarak görse de yanındaki kalp emojisinden kim olduğunu anlayarak açıp kulağına götürdü.

"Efendim?" Bilge'nin uykulu sesini duyan Giray, yüzünde oluşan tebessümle ona "Günaydın." dedi. Kulağına götürdüğü telefon yüzünden kısa sürede eli donsa da fazla umursamıyordu.

"Günaydın... Ama hava hâlâ karanlık Giraycığım. Bilmem farkında mısın?" Bilge'nin böyle söyleyeceğini düşünen Giray, derin bir nefes verip ağzından çıkan buharı izledi. Havanın soğukluğunun üzerine bir de gece ayazı eklenip neredeyse eklemlerinin buz kesmesine neden olacaktı. Bir sürpriz uğruna şu an donuyordu.

"Farkındayım güzelim farkındayım. Hızlıca hazırlan ve aşağı gel. Bekliyorum." genç adamın sözleriyle kaşlarını çatan Bilge telefonu kulağından uzaklaştırıp saate baktı. Saat daha 5'ti ve Giray ona aşağı inmesini söylüyordu. Hızla sıcak yatağından çıkıp camın önüne giderek perdesini açtı. Arabasının önünde ayakta dikilmiş olarak bekleyen Giray'ın titreyerek cama baktığını görerek tekrar telefonu kulağına götürdü.

"Ne işin var bu saatte burada?" camın önünde durmaso bile üşümesine neden olurken onun bu soğukta bekliyor olmasına dayanamayarak "Arabaya gir çok soğuk." diye talimat verdi. Onun düşünceli tabrı karşısında sırıtan Giray, "Düşünceli sevgilim benim." dedikten sonra cama öpücük göndererek Bilge'nin de gülmesine neden oldu.

"Tamam arabaya bineceğim. Sen de hızlıca hazırlan gel yanıma. Kaçıyoruz buradan." genç adamın kaçma teklifiyle sırıtan Bilge daha fazla üşümesin diye perdeyi kapatıp içeri koşturdu. "Tamam geliyorum." diye telefonu kapatıp hızla banyoya ilerledi.

Elini yüzünü yıkadıktan sonra dün gece yatmadan önce duş aldığı için kendini tebrik ederek odasına koşturdu. Son görüşmelerinin üzerinden neredeyse iki hafta geçmişti. Şirketteki yoğun işler ve Bilge'nin hastane işleri dolayısıyla görüşmeye fırsatları olmamıştı. Her gece görüntülü konuşsalar da yetmiyordu. Siyah pantolonun üzerine göbeği açık siyah bir body giydikten sonra üzerine hardal rengi oduncu gömleği giyip kollarını kıvırdı. Hızlıca bir parfüm sıkma ve çanta hazırlama işleminden sonra telefonunu alıp sessizce aşağı indi. Babası uyanmadan hemen önce ona mesaj atabilirdi. Botlarını elinde tutarak temkinli adımalarla aşağı inip kapıdan dışarı çıkıp hızla botlarını ayağına geçirdikten sonra arabaya koşturdu. Öyle bir soğuktu ki montun, atkının hatta şapkanın bile içinden insana işleyebiliyordu. Arabaya bindikten sonra sıcak hava derin bir nefes verdi.

Bilge hazırlanana kadar ısınmış olan Giray, onun içeri getirdiği soğukla titremesine engel olamadı. Kendisine dönen genç kızı iki haftadır görmemenin verdiği hasretle kendine çekip öpmeye başladı. Fakat çok uzun sürmeden iteklenmesiyle hızla kaşlarını çattı.

"Giray manyak mısın? Birisi görecek şimdi. Hem de bizim evin önündeyiz." Bilge'nin sözlerine hak verse de etrafa göz gezdirdikten sonra kimsenin olmadığını görerek "Bir şey olmaz." diyerek öpmeye devam etti. Gwnç adamın umursamaz tavrı ve öpme isteğiyle kendisini gülmekten alıkoyamayan Bilge, elini onun yanağına  koyarak hafifçe okşadıktan sonra yavaşça geri çekildi.

"Nereye gidiyoruz? Merak ettirdin beni." onun merağı karşısında gülümseyerek omuz silken Giray, arabanın gazına basarak sokaktan uzaklaşmaya başladı. "Söylemem."

Giray'ın gizemli duruşuyla gözlerini şüpheyle kısan Bilge yine de fazla üstüne düşmek istemedi. Zaten iki haftadır ayrılardı bir de nereye gittiğini öğrenmeye çalışarak vakit harcamak istemiyordu. Çantasını arka koltuğa bıraktıktan sonra arabayı süren Giray'a yaklaşıp yanağına koklayarak bir öpücük bıraktı.

YASAK (TAMAMLANDI) -Pus Serisi 2-Where stories live. Discover now