25.Bölüm

26.4K 1.2K 344
                                    

YENİ BÖLÜM!! BÖLÜM SONUNDAKİ AÇIKLAMAYI LÜTFEN OKUYUN! İYİ OKUMALAR :) 


Elinin tersiyle bir yandan gözyaşlarını silip bir yandan da taksi durdurmaya çalışan Bilge, hiçbirinin durmamasıyla ayağını yere vurarak "Biriniz de durun be!" diye bağırıp isyan etti. Bu isyanının ardından, yüksek sesli bir gök gürültüsünün ardından bardaktan boşanırcasına yağmur yağmaya başlamasıyla kafasını havaya kaldırıp kararmış gökyüzüne baktı. 

"Bir sen eksiktin zaten! Daha başıma gelmemiş bir felaket varsa o da gelebilir Allah'ım!" diye havaya bağırdıktan sonra ıslanarak yüzüne yapışmış olan saçlarını geri çekip devam etti. "O felaketler için bugün tam sırası." diye mırıldandı. 

"Bilge." bir anda kolundan tutulup çevrilmesiyle sertçe o tarafa dönmek zorunda kaldı. Koşmaktan nefes nefese kalmış olan Giray'ın saçları alnına yapışmış, yüzünden sular dökülüyordu. Yağmur yüzünden gözlerini kısan Bilge, hızla kolunu ondan kurtardı. 

"Ne var? Ne istiyorsun?" diye çevredeki arabaların korna seslerini delip geçerek Giray'ın yüzüne doğru bağırdı. Bıkkınca nefes vererek elleriyle saçlarını geriye atan Giray, "Yanlış anladın." diyebildi. Giray'ın yetersiz açıklaması Bilge'nin histerik bir şekilde gülmesine neden olmuştu. Hızla kendisini toparlayan Giray, "Altan'la ne işi olduğunu açıklayacaktı. Sonra o salak sekreter gelip üzerine kahve dökünce soyunmak zorunda kaldı." diye yağmur sesinden ve kornalardan dolayı bağırarak açıklama yaptı. 

Bilge'nin gözlerindeki küçümseyici ifade altında söylediği hiçbir cümlenin bir anlamı olmadığını anlıyordu. İnanmadığı genç kızın gözlerinden belli oluyordu. Kollarını göğsünün altında birleştiren Bilge, tekrar gözlerine nüfuz eden göz yaşlarına ve titreyen sesine aldırmadan konuşmaya başladı. "Böyle saçma bir planı kaliteli sevgilinle mi oluşturdun Giray? Bu saçma şeye inanacağımı mı zannettin cidden?" Bilge'nin söylediği sözlerle hayal kırıklığına uğrayan Giray, omuzlarını düşürerek alayla konuşmaya devam eden Bilge'yi dinledi. 

"Daha önce de söylediğin gibi beni hala çocuk zannediyor olabilirsin ama ben o masallara çoktan doydum. Yok üzerine kahve dökülmüş de bilmem neymiş de! Ayrıca Altan'la olan işinden sana ne? Senin sevgilin ben miyim? O mu? Eski sevgilinin Altan'la olan bağlantısı seni niye bu kadar ilgilendirdi?" kısa bir süre düşünüyormuş gibi yapıp daha sonra "Aa tabii ya!" diye devam etti. "Belki de hiç ayrılmamıştın zaten. En başından beri senin deyiminle 'küçük bir kızın' duygularıyla dalga geçiyordunuz ikiniz! Peki kahve içerken bir yandan da 'Patronun kızını ne güzel de kandırdık!' diye gülüştünüz mü sevgilinle?" ağzından çıkan ihtimal dahilindeki olayların gerçek olma düşüncesi sesini daha çok titretirken yüreğinin sızlamasına da neden oluyordu. 

Bilge'yi hayal kırıklığına uğramış bir şekilde dinleyen Giray, gözünden akan yaşı silmeye çalışsa da geri çekilmesiyle elini düşürdü. "Haksızlık yapıyorsun Bilge." diyebildi. Tek düşünebildiği buydu. "Bana hiç mi güvenmedin? Sevgime hiç mi inanmadın? Nasıl böyle konuşabiliyorsun?" diye  sormak istese de üstüne daha fazla gitmek istemedi. Bakışlarındaki öfkeden ve ağzından çıkan sözlerden bütün soruların cevabını alabiliyordu. 

"Ben mi haksızlık yapıyorum sana? Ben.." Giray'ın söylediği şeyle burukça gülümsedi Bilge. "Eski sevgilisini unutamayıp, yeni ilişkilerine karışma hakkını kendisinde bulan ben değilim Giray, sensin." işaret parmağını genç adamın göğsüne vurduktan sonra elektrik çarpmış gibi geri çekip boğazını temizledi. "Yarı çıplak olan eski sevgilisinin odasından çıkan da ben değilim. Şimdi kim kime haksızlık yapmış bir daha düşün tamam mı?" son sözünü de söyledikten sonra yakınında duyduğu taksinin korna sesiyle kendisine gelerek hızla elini havaya kaldırdı. Yavaşlayarak önünde duran arabanın kapısını açıp bindikten sonra öfkeyle geri kapattı. Gideceği yeri söyledikten sonra kafasını Giray'dan uzak tarafa çevirdi. 

YASAK (TAMAMLANDI) -Pus Serisi 2-Where stories live. Discover now