6 bölüm

2K 73 6
                                    


Medya-Miraç

Miraç

Şimdi boku yemiştim işte  ne söyleyecekdim  Aliye. Kendi kendime konuşurken arabanın yanına vardığımı anladım " noldu lan nerelere daldın  böyle" dedi. " hiç ya öylesine  dalmışım,hadi eve gidelim  ben acıkdım" dedim.

Eve vardığımızda  Aliye ne zaman söyleyeceğimin düşüncesiyle  dalıp  gitmiştim yine "abi anlatacakmısın ne olduğunu, çıktığından beri dalıp dalıp  gidiyorsun hem ağzınıda açmadın, anlatda ikimizde kurtulalım" dedi. "Hadi bakalım, şimdi  ben bir şey  yapdım  ama bence sen bundan hiç  hoşlanmayacaksın" dedim "hoşlanmayacağımı bildiyim halde neden yaptın arkadaşım" dedi. "Bilerek yapmadım  vallaha, ağzımdan  kaçdı yanlışlıkla" suratıma  sorarak baksı " ben doktora senin sevgilim olduğunu  söylemiş ola bilirim" dedim gözlerimi  kapatıp " ne nededin sen, nasıl  söylersin  böyle  birşey" sinirlenmişti. "Birşey  de söyleyeyim sonra kızmaya  devam edersin" dedim " daha ne yaptın  bundan büyük  ne yapmış  olabilirsinki, söyle  hadi dinliyorum" dedi. "Cuma günü  sevgilim olarak doktorun yanına gelmelisin benimle" dedim "sen salakmısın ben ne yapacağım  orada neden yalan söyledin ki, sen yalan söylemeyi  sevmezsinki bilirsin birgün  üstü açılacağını, neden böyle salaklık  yapdın?" dedi. "Vallahi bilerek yapmadım  yemin ederim birden sordu bende anlamadan evet demiş bulundum" dedim.

Arabadan indi eve girerken gel bide bunu annemle konuş  bakalım ne diyecek. "Dur bir dakika anneme söyleme  nolur ya cuma günü gidelim vallahi yanlış  oldu, ben dinlemeden evet dedim diyerim bitiririm, anneme deme" dedim. Dik-dik baktı  bana başını  tamam anlamında  salladı, içten  sesli oh çektim. Ne yapib  edib bitirmeliydim bu işi.

Sabah evden çıkıp Selinide evinden alarak okula gitdik. Arabadan inip Selinide aramıza alarak okula yürüdük.

"Hey Miraç efendi ne iş hem Ali hemde Selinlemi sevgilisin? Ya bak Allahın  işine  çok  insan birini bulamıyor bu ikisini bir arada götürüyor. Miraç grup mu yapiyosunuz yoksa?" Söylediği sözlerle  yerimde çakılıp  kalmıştım, arkamı döner dönmez yüzüne yumuruğumu geçirmiştim Ali ise artık  diğerinin  üzerine çullanmışdı. Selin durmadan bir bana bir Aliye koşuyordu. Bende yemiştim  bir kaç yumuruk ama beni çok fazla sinirlendirdiği için  kendimi kaybetmişdim, bayıldığını  anladığımda durdum etrafa çok fazla insan toplanmıştı "bakın  lan hepiniz bakın, biriniz daha çıkıp Seline yada Aliye birşey  söylerse onu daha beter duruma sokarım. Duydunuzmu beni kardeşlerimden uzak duracaksınız 'yok ben kaşınmadan duramıyorum'  diyorsanız gelip kaşırım bende" dedim bağırmaktan ses tellerim acımaya başlamıştı. Aliyi yanına alıp kolumuza Selinin boynuna attım artık anlamalıydılar benim eski Miraç olmadığımı. Aliye çevirdim yüzümü onunda dudağı  ile kaşı kanıyordu, Selin ise ağlıyordu "özür dilerim benim yüzümden oldu" dedim başımı yere indirip "iyi oldu vallahi dün senden çıkamamıştım acımı bugün güzelce içimi dökdüm" dedi. Ne söylediğini ikimiz bildiğimiz için kahkaha atmaya başladık Selinse yüzümüze baka baka kalmıştı. "Hadi revire gidelim bari yaralarınızı gösterelim" dedi Selin. "Tamam prenses" dedik  ikimizde birden ah iyi gelmişdi bu aralar o kadar şey yaşamıştım  ki, birilerin dövmeseydim  kendime zarar verecektim.

Okul bittikten sonra  Ali ile biraz yanlız  kalıp yarın ne yapacağız konuşmak içi. Bir caffeye  gitdik  biraz yemek atıştırıp  ikitane latte sipariş ettim. "Yarın ne yapmayı düşünüyorsun peki"dedi gözlerime bakarak "bilmiyorum ama  birşeyler yapmasam sonu çok kötü olcak dimi?"soru sorarak dedim. "Ama bence şimdi kalkmalıyız" dedim gözlerimi kapıdan ayırmadan "neden ki daha yeni konuşmaya başlamıştık" dedi. "Bence yarınki doktor randevusunu şimdiye almak istemezsin" dememle arkasını dönmek istedi "dur-dur ne yapıyorsun bakma bugünde çekemem onu ben" dedim ama artık bizi fark etmişti ki, bize doğru gelmeye başladı. "Merhaba Miraç seni burda görmeyi beklemiyordum, buda Ali olmalı ben Atlas  tanıştığımıza memnun oldum" dedi Aliye elini uzatarak. Alide elini sıkıp  " bende memnun oldum Atlas abi, Miraçdan abi demesini istemişsinizde o, yüzden öyle söyledim bir kusuru yok değilmi?" dedi Ali bir insan nasıl bukadar rahat ola bilir ya anlamıyorum, az önce ben yarın ne söyleyecem diyen sanki o değildi. "Tabiki diye bilirsin mutluluk duyarım" dedi. Konuyu uzatmamalıydım birden onu bekleyen kadını gördüğümde " galiba hanımefendi  seni bekliyor, bekletmek yakışmaz size ABI!" dedim, çünkü o  bana bekledilmekden nefret ettiğini söylemişti. Neden şimdi bukadar sinirlenmiştim ki, " Tamam gideyim ben kendinize dikkat edin yarın görüşürüz" deyip ayrıldı yanımızdan. "Noldu  neden sinirlendin gözlerinle öldürecektin sanki, hem bu çok yakışıklı lan ben düzüm yinede düştüm sen nasıl düşmüyorsun buna?" Dediği sözlerle gözlerimi onun masasına çevirdim evet çok yakışıklıydı ama yanındaki kadını bırakıpda bana bakmazdı. "Ali baksana oğlum yanındaki kadına nasılda güzel hem nasıl gülüyor. Sevgilisidir kesin hem 2 gün gitdim yanına her gitdiyimde mutlaka cümlelerle kavga ediyoruz. Belkide düzdür" durmadan konuşuyordum.  " Hey ben sadece bir soru sordum susmadın lan hemde gözlerinle yedin fark etmemek için kör olmak gerek" dedi hemen gözlerimi  çektim "ne diyorsun ya dalmışım sadece" dedim. "Hadi kalkalım geç oldu artık, ha bu arada ben düzüm dedim ya bu dünyada hiçkimse düz değildir herkesin içinde bir biseksüel vardir" dedim.  Kapıdan çıkarken Atlasa başımla hoşçakal dedim.

"Hazır mısın, bugün  doktorla görüşümüz var" dedim ona bakmaya korkarak "malesef başıma aldığın belâyla görüşmeye  hazırım" dedi.

Kapıyı çalıp içeri girdik "resmî olarak tanışamadık ben Miraçın erkek arkadaşı Ali" dedi. Bir dakika burda neler oluyordu hanı Ali buraya yalanı ortaya çıkarmaya geliyordu. "O, zaman hoşgeldin Ali buyrun geçin oturun" dedi  ikimizde oturduk ben hala işin şokunu atlatamamıştım  ki " beni görmek istemişsin abi" dedi. Ne yapıyordu bu neden bénim haberin yoktu bunlardan "evet seninle tanışırsam belki Miraçı daha erken çöze bilirim dedim. Hemde Miraçın ismi çekildiğinde bile gözlerinin içinin güldüreninin kim olduğunu öğrenmek  istiyordum" dedi bir bana bir Aliye bakarak "tabikide Miraçı benden çok çok daha iyi tanıyan yok ve Miraça dikkatle baksanız  anlarsınız ne kadar güzel ve kolay olduğunu ve kim ona sevgisini verse aynı şekilde oda sevgi verir ve bu sefer beni değilde kendini görürsün gözlerinde" dedi Ali beni nasıl bukadar güzel anlata bilmiştiki, öylemiyim gerçekten?  Ben bile şoku atlatamazken Atlas boğazını temizler gibi yaptı, oda beklemiyordu böyle cevap  "Tamam  Miraç senden devam edelim. Aliyi ne zamandır tanıyorsun ve ne zaman aşık oldun?" Dedi

" 15 yaşımda tanışdık, ben  daha eşcinsel olduğumu bilmeden, derin duygular hiss etmeye başladım" dedim ah bu çok ağır olmuştu keşke Alinin ne planladığını bilseydimde bu derin duyguların kardeşlik olduğunu söyleye bilseydim,  ben neden şimdi buna üzülmüştüm ki, ne anlarsa anlasın bana ne ama neden yüzüme bukadar masum bakıyor, ben insanların masum suratıma kanmamayı çoktan öğrenmiştim oysa.

"Senin ailenin tepkisi ortada, peki Alinin  ailesi ne dedi ilişkinize?"

"Alinin aileside, benim ailemden 1 gün önce öğrendi ama beklediğimiz gibi olmadı bize sarıldı annesi, her zaman yanımızda olduğunu söyledi" dedim gerçekten de öyle olmuştu annem sonsuza kadar yanımda olacağına söz vermişti.

"Tamam zamanımız doldu. Sizinle konuşmaktan zevk aldım" dedi gülümseyerek  "bizde çok eğlendik" dedim Aliye bakarak "görüşürüz o zaman kendinize dikkat edin" dedi.
Arabanın yanına vardığımızda Aliye " biz buraya yalan söylediğimi, söylemek  için gelmedikmi  lan, içeride ne yapdın  öyle resmen bana ilanı aşk ettin. Ah aptal kafam  neden getirirsinki buraya" dedim hem kendime hemde ona kızıyordum. "Ya oğlum bir dur bir planım var benim. Ben bu doktoru sana aşık etdircem" dedi. "Bana sordun mu istiyormusun  deye, ben ona karşı hiçbir şey hiss et mi yo rum" dedim cümlelere bastırarak "miraç böyle bir söz vardır biliyormusun durumunu kabullenmek, tedavinin başlangicidir" dedi

😍🥰🥰😍🥰😍😍🥰🥰🥰🥰😍😍😍🥰🥰😍😍🥰🥰😍😍🥰😍

Sizce Ali hakkımı?
Lütfen yorum yapmayı,oylamayı ve beni takip etmeyi unutmayın ❤😍🌈

Psikoloğuma Aşık Oldum (B&B) (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now