12 bölüm

1.2K 45 8
                                    

Yazardan:))

Miraç Atlasa "benim iyiliğim için benden asla uzak durdum" demişti birden. Ali ile Atlas  şoktan "Ne" deyip kaldılar. Atlas elini suya atıp içti. Anlaşılan beklemiyordu böyle birşey Ali ise Miraça ciddi misin bakışları atıyordu ama mutluyduda kardeşi sonunda korkmadan birşeylere başlıyordu. Miraç bakışlardan dayanamayıp "Tamam hadi kalkalım annem merak eder" dedi.

Bilmiyordu her sevgilisinin annesine Atlasin yaninda anne dediyinde Atlasin kalbinin parçalandiğını. Aslında  Miraçda düşünmemişti, unutmuştu Alinin sevgilisi olduğunu. "Gelin bırakayım sizide evinize" dedi Atlas. "Yok ya biz kendimiz gideriz, hem seninde işine dönmen gerekiyor" dedi Miraç daha fazla utanmak istemiyordu. "Yok ya saat epey geç olmuş zaten bugünlük iş yeter, hadi atlayın bırakayım" dedi Atlas. Ikiside arabaya bindi, öne Ali bindiyinden Miraç arkaya binmek zorunda kaldı.

Miraç başını cama dayamış dışarıya bakıyordu Atlas ise arada aynadan Miraça bakıyordu. Ali "abi şarkı aça bilirmiyim"dediyinde Atlas başıyla onayladı. Miraçın telefonunu alıp şarkı taktı. Atlas dayanamayıp Miraçın sesini duymak için "kpop-mu dinliyorsun? Şarkının ismi ne?"deye sordu. Miraç da "Evet kpop seviyorum. Şarkının ismi EXO-For life"dedi.

Ali hemen arkaya dönüp telefonu Miraçın gözüne sokarcasına "bunu gördünmü" dedi sevinçle. Miraçın da bir anda gözlerinin içi güldü Atlas onu neyin bukadar mutlu ettiğini merak ediyordu. "Görmemiştim ya demek Nimet geldi. Ah çok sevindim" dedi Atlas bide Nimetimiz eksikti deye düşündü.  Kendini tutamayıp "Nimet kim, çokmu yakınız böyle sevindiniz?" Dedi. Ali "evet çok çok yakınımız. Aylardı yolunu bekliyoruz"dediyinde Atlasin kıskançlığı  yüzünün kasılmasından belli oluyordu

.  "Nimet şimdi dinlediğimiz grupun bir üyesi olan Chenin kızı. Nasıl anlatsam bu gün Chenin kızı dünyaya geldi bu  yüzdende bu grupu seven herkes çok seviniyor. Nimet isminide exol arasında  doğacak olan çocuğa koyulan isim" resmen Miraç Atlasa açıklama yapmıştı. Tabiki Atlasda duyduğu sözlerle yüzündeki kasılmanın yerine gülümseme almıştı. Eve vardıklarında Ali "abi gelsene seni ailemle tanıştırayım hem akşam yemeyinede kalırsın"dedi. Atlas ise "başka zaman tanışırım bu gün eve gideyim" dedi. Atlas birde evde  aile sevgisine dayanamazdı bugün olanlar  yeterliydi zaten, kendini kasmakdan yorgun düşmüştü.

________________Miraçdan _____________ ______

Eve girdiğimiz an kendimi odaya kitleyip kapının önüne  çökdum. Ne oluyordu bana, neden böyle şeyler yapıyordum. Elimi kalbime koydum şimdi çok sakini peki neden onun yanında çıkacak gibi oluyor? Hem canım yanmasın deye elimin üstüne koyduğu  eli. Ben ne aptalım ya böyle bide gel sevgilim ol deseydim. Bu sefer kafamı kapıya vurmaya başladım, kesin ve nett bu aşk bana hiç iyi gelmedi.

"Abi açsana kapıyı konuşalım biraz"dedi Ali. Tabi ya Aliylede işim  vardı. Kapıyı açıp gel gel dedim Aliye başımla gelmesini işaret ederek. Ali anlamış gibi arkaya doğru gitmeye başladı "Yok ya ben burdada iyiyim sen geri dön odaya hatta kilitle kapinida"dedi. Gülmemek için dudaklarımı bir birine bastırıyordum. "Gel lan buraya onun yanında dilin durmuyordu şimdi neden korkuyorsun? O nasıl soruydu verdin beni neden uyandırmadan duramıyorsun?" Dedim. "Bak kardeşim herşeyi senin düşündüğüm için yapdım. Vallaha bak sen üzülme şimdiden haqqinda ne düşündüğünü öğrenmek  için sordum o soruyu. Kötümü oldu ne güzel cevap verdi"dedi aslında doğru söylüyordu. Atlas güzel cevap vermiştim beni severse vazgeçmez, beni brakmaz ama Aliyi şimdi rahat braksam bidaha olduk olmadık sorular sorur  hiç diyilse biraz  döveyim.

Koştum peşinden gidip annemin ardına saklandı. "Anne beni koru lütfen" dedi. Annem "Yine ne yaptın çocuğa" dedi bana bakarak "Anne beni doktorun yanında düşük düşürdü"dedim ve biliyodum annem benim yerime Aliyi zaten döveceğini sjsjjsjsjsjs "Gel bakayım buraya sen nasıl benim oğlumu insanların yanında utandiriyorsun" dedi Alinin kulağını çekerek. Alının bu hâline gülerken "varya siz ikiniz bir araya geldiğinizde çok korkutucu oluyorsunuz"dedi kulağını tutarak. Annemle ben kahkahalarımızı tutamıyorduk Alinin haline.

Günler nasıl geçmişti bilmiyordum yine bugün gidecektim Atlasin yanına bir tarafım mutluyken bir tarafım onun yanında nasıl davranacağımı bilmiyordum. Ali " istersen bende geleyim"dediğinde kafasına birini geçirdim.

Gelip hastahanenin yanında durdum kendimi toparlayıp içeri girdim kapını tıklatıp içeri girdim içeride bir doktor daha vardı genç bayan beni görüp gülümsedi. "Demek beni bu çocuk için postalamaya çalışıyordun, geldi senin küçük tatlı hastan bende gideyim akşam gecikme"dedi. Ben hasta değildim ki, ve akşam buluşma ha gözlerimi gözlerine çıkardığımda bana bakmadığını gördüm kadına bakıp gülümsüyordu. Kadın yanıma geldiğin de "merhaba ben Sıla sende Miraç olmalısın. Bir ara görüşelim konuşuruz odam 3cu katta kapımın üstünde kalp-damar yazıyor gelirsin"deyip yanağımdan makas alarak çıktı.

"Bana benim hakkımda o kadına hiçbirşey söylemediğini söyle. Bana neden öyle davrandığını cevapla" gözlerim dolmuştu ona güvenmiştim ben ona neden olduğunu bilmediğim halde çok güvenmiştim. "Bak Miraç ben senin hakkında ona hiçbirşey söylemedim" dedi artık yanıma gelmişdi. "Peki ısmimi nerden biliyor, şimdi geleceğimi nerden bildi ve bana neden hasta dedi?"gözlerinin içinde güven arıyordum. "Altınay olduğun için bura geldiğinde bütün hastane öğrendi adinida bilmemek imkansız, şimdi geleceğini de hemşirelerden duymuş olmalı ve psikoloğun yanına geliyorsan hasta sayılırsın o yüzden öyle demişdir"dedi. Kendimi kötü hissediyordum gözlerimden düşen yaşla Atlas gözlerini büyüttü. "Ne oldu, neden ağlıyorsun" dedi "B_ben bilmiyorum, bir anda senden şüphe etdim"dedim. Beni eliyle kendine çekip sarıldı "üzülme Miraç kim olsa şüphe ederdi."dedi. Başını boynuma gömüp fısıltıyla "çok güzel kokuyorsun" dedi. 
Benden ayrıldı "hadi şimdi başlayalım biraz sohbet edelim. Miraç Aliye aşık mısın?"deye sordu. "Hayır ben hiç aşık olmadım. Aliyi seviyorum oda beni seviyor" dedim. "Miraç birşey soracam ama bana doğruyu söyle lütfen" dediğinde başımı tamam anlamında salladım. "gegerçekten Ali ile sevgilimisiniz?" Şimdi ne yapacaktım ne cevap verecektim ben.


____________________________________

Bu gün hikayemde exodan konuşmak istedim çünkü çok mutluyum Nimetimiz geldi😍😍😍

Sizce Miraç gerçeği goylermi yoksa yine yalanın arkasına siginirmi?
Atlas gerçeği öğrendiğinde ne yapacak nasıl karşılayacak?

Yorum yapmayı, oylamayı ve takip etmeyi unutmayın lütfen❤😘🌈

Yanlış yazdığım yada fikrimi size catdiramadigim yerler olduda özür dilerim ilk hikayem yanımda olun lütfen 💙😍😘
Sizleri çok seviyorum💛❤

Psikoloğuma Aşık Oldum (B&B) (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now