38 bölüm (final)

1.4K 45 12
                                    

ATLAS (3 yıl sonra)

Her şeyin üzerinden 3 yıl geçmişti. Ama ben her anımsadığım da aynı acıları hiss ediyorum. Sanki yine birşey kalbim sallanıyor ve ben onu ordan çıkaramıyorum.

"Sevgilim yine neden duygulandın. Ah sana demedimmi şu defteri okuma diye" beni azarlayan sevgilimin sesi ile gözlerimden nezaman akmaya başladığını hatırlamadığım yaşları sildim.

"Ama sevgilim bu anıları kötü, iyi fark etmeden çok seviyorum ben. Hem okuduğumda seni kaybetmediğimi hiç birseyin bizi ayrılmayacağını anlıyorum" dedim.

"Bak Atlasim, bir tanem, sevgilim beni senden ayıracak hiç bir hastalık yok anladın mı?"

"Olmasında zaten sensiz geçirdim saatler bile omrumden ömür götürüyor" dedim sarılıp saçlarını kokladım.

3 yılda neler olmuştu böyle onu kaç kere kaybetme eşiğinden çekip aldım. Kaç gün kaç ay komada yattı. "Hadi birlikde okuyalim sonkez sevgilim ve kapatalim bu defteri" dedim ondan ayrilarak. Miraç da kabul etdi.

"1) Sevgilim bu gun defteri ilk kez yaziyoruz. Seni ne kadar sevdigimi soyluyecek ne kelimeleri bula biliyorum, nede yazacak cumleleri. Hersey bir tesadufle basladi oysa, kapidan girdigim an buyune kapilmistim. Piskologdun bende hastan kim bile bilirdiki, piskologda hastasına aşık ola bilirmiş.

Annenle babana baktım o an bu çocuğumu getirmişler yanıma masum yüzlü çocuğumu? Bilmiyordular hasta diye getirdikleri oğulları doktoruda aşkından hasta edeceğini.

2) Bütün hastalıklara güç geldim sırf sen üzülme diye. Ne kadar acı çektim seni hatırlamamak, görmemek yada hiss etmemek korkusundan.

Ne kadar acı çektim orda uyuyorken sen, gözlerinin deniz mavisini birdaha görmeyeceğim deye.

3) uyanmıyorsun şimdi anlıyorum bir insana göre çok zor 3 kere ameliyat olmak ama uyanmalısın sevgilim. Sana söz veriyorum 1 dakika bile ayrılmam yanından, bırakmam ellerini.

4) uyandım sevgilim rüyalarımda yanlız senin feryadım vardı. Bir gün elimde nemlik hiss etdim anladım uyuduğum için ağladığını dayanamadım göz yaşına uyandım gördüğüm bütün güzel rüyalardan acı en güzel rüya senin olduğun dünya.

Uyandın sevgilim biliyordum beni yanlız bırakmaya dayanamadığını.

5) artık 1 yıldır burdayiz. Qaliba ben özledim kendi toprağımı

Sen varsan her yerde yaşarım sevgilim.

6) hâlâ inanamıyorum bana evlilik teklif ettiğini

Hala inanamıyorum bana evet dediğine

7) Amerikaya geri donmesekde Fransada mi yaşasak sevgilim. Hâlâ buraya neden geldik bilmiyorum.

Sürprizlerim var yarına ama dönmeliyiz Amerikaya orda tedavin var.

8)hala aklim almiyor bana evlenme teklif etdi sevdiğim. Yanımda bütün arkadaşlarım, kardeşlerime ailem. Bir- kaç tane de lgbt bireyleri. Bizi öyle görüp mutlu olan insanlar nasilda sevgi dolu ortamdı. Yine dünyaya gelsem yine seni severim Atlas

Evet dedi bana hala inanamıyorum herkesin içinde hiç çekinmeden evet değip  atladı boynuma. Yine dünyaya gelsem yine seni severim Miraçım.

"Ömeyyyy bAkk banaa ağlıyo"

"Nalı baban babama sariliy"

Nazlı ve Ömer kapıda ikimize bakıyordu. Ömer Miraçı her zaman benden kıskanıyordu. Nazlida beni herkesden kıskanıyordu.

Nazlı ile Ömeri Miraç hastanede yatdigi zaman evlatlık edinmiştim. Onlarında kaderi Miraça benziyordu, tek fark Miraçın ailesi yaşıyorken ölüydü. Onlarinkisi ise babaları doğuma yetişmek için olmuş anneleri doğum zamanı kocasını duyup dayanamayıp ölmüştü. 1 haftalıkken başlatdim işlemleri. Miraç orada uyurken Ayan ve Hayat teyzeleri bakıyordu çocuklarımıza. Isimlerini annesinin ve babasının isimlerini koyduk hiç değilse isimlerini bilmeleri lazımdı.

Miraç uyandığında ona dünyaları verdiğimi söyledi çocukları severken.

Şimdi 2 yıldır evliyiz ve 2,5 yaşında iki çocuğumuz var. Asla hayal etmemiştim bu kadar mükemmel aile. Her geçen gün eve daha erken gelmek için hiç mola vermeden çalışıyorum, Turkiyedeki hastanemle Amerikadaki Miraçın tedavi gördüğü hastaneyle ortaklık bağladıktan sonra burada çalışmaya başladım. Miraçda hukuk fakültesinde okumaya devam ediyordu. Biz evde olmadığımız da çocuklarımıza  dadı bakıyordu. 

"Gelin sarılın babaya ağlamasın daha fazla" dedi Miraç benden ayrılarak. Nazlı babasının gözlerini silip "ağlama baba bende ağlarım" dedi. Miraç gülümseyip faha sıkı sarıldı. Bende Ömeri kucağıma çekip sarıldım.

Tuna ve Kenanla aynı hastanede çalışıyorduk çok güzel çift olmuşlardı tabiki bizden sonra. Ali ve Hayat Türkiyede  okuyordular  bitirir bitirmez yanımıza geleceklerdi. Ayan Miraçdan ayrılmamak için burada bir üniversite kazanmıştı. Sevgilisi ile yasıyor sayılırdı tabi Miraç izin verdikçe, ah hala kocaman kızı herkesden kıskanıyor.

"Sevgilim ne düşünüyorsun?"

"Seni nasıl çocuklardan çekip yiyeceğimi:))"

"Ömeyyy baban  babami yiyecek bende büyüdüğümde birini yiyecem"

" ne"

"Ne"

"Seni heççes yiyemmez Nali"

NASIL BEYENDINIZMI SONUNU. KUZENIM KITAPIN SONUNU MUTLU BITIRMEYIM ICIN KALBIME GIRDI. BILIYORUM her hayat mutlu bitecek diye birşey yok ama en azı kitaplarda mutlu son olsun. Saygılarla MELEK CELIL

Psikoloğuma Aşık Oldum (B&B) (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now