28 bölüm (TUNA VE KENAN)

1K 23 2
                                    

Tuna

Kenanı her gördüğümde onunla ilk karşılaşmalı hatırlıyorum, nekadar o hatırlamasa da.

(5yil önce)

Ben daha 17 yaşındaydım. Diğerlerinden daha akıllı ve başarılı olduğum için okul müdürü beni 1 sınıf ileri taşımıştı. Son sinifdim, bunu ailemin yanında çabuk ayrılmak ve kendi hayatımı yaşamak için yapıyordum. Inek öğrenci değildim sadece çok akilliydim.

Sınavları verip bitirdikten sonra seçimlerimde ilklere doktorluğu yazmıştım. Doktor olmak gibi bir hayalim yokdu aslında ama kendi başıma ayakta kalmak için doktor olmam gerekirdi, babama karşı geldiğim De güvendiğim mesleğim olmalıydı.

Tamda tahmin etdiyim gibi doktorluğu kazanmıştım ve Bu gun gidip kayt işlemlerimi yapacaktım.

Üniversitenin karşısında durup baktığımda, diğer okullardan, çok daha büyük olduğunu anlayıp gülümsedim.

Erken geldiğim için daha 1 saat vardı kayt işlemlerin yapılma yerinin açılmasına, bende kafeteryaya gidip, kendime limonata alarak oturdum. Gurp çıkan öğrencilere bakıyordum. Bazıları gözlük takıyor, bazıları cool görünmeye çalışıyordular. 17 yaşında olmama ramen fazla küçük göstermiyordum buda benim için büyük bir avantajdı.

Düşüncelerimden stolun çekilme sesi ile ayrıldım. Gözlerimi karşımda oturan çevirdiğimde yorgun görünen ama yinede gülümsemeye çalışan biri ile karşılaştım.

"Izinsiz oturduğum için özür dilerim. Ben Kenan" dedi elini bana uzatarak, bende gülümseyerek "önemli deyil! Bende Tuna" dedim elini sıkarak.
"Seni daha önce görmediğime yemin ede bilirim" başını kaşıyarak söyledi. " Ben kayt işlemleri için gelmiştim. Yanı gormemen normal" dedim. Biraz daha sohbet edince nekadar güzel olduğunu söylemek istemiştim. " Neden bukadar yorgun görünüyorsun Kenan?"
"Stajlikda son günümdü ve bu yüzdende çok yoruldum" dediğinde gözlerimi şokla açmıştım "Sen kaç yaşındasın ki?" sorumla gülmeye başladı. "Neden herkes yaşımı öğrendiğinde bana boyle bakıyor. 22 yaşındayım ve biliyorum cok küçük gösteriyorum ama napalım böyle küçücük birseyim" dediğinde hala gülüyordu.

Psikoloğuma Aşık Oldum (B&B) (Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin