35 bölüm

659 25 1
                                    

ATLAS

Uyandığımda yanımın soğukluğu içimi ürpetse de saate baktığımda saat daha 7:15 olduğunu gördüm. Ne kadarda uyumuşum böyle, saçımı karıştırıp aşağı indim ilk salona girip Miraçı aradım ama orda yoktu. Mutfakdada yoktu. Kalbim sızlamaya başlamıştı. Elimi telefonuma attığımda odada olacağını düşünüp odaya geri döndüm. Yatağın yanından telefonu aldiğimda altındaki kağıdı gördüm. Elime alıp açtığımda Miraçın yazdığını anladım.

Sevgilim ilk önce buraya yazıp yüzüne söylemediğim için senden özür dilerim.

Nerden başlamalıyım bilmiyorum ama ilk onu söylemeliyim ki bunda Kenan abinin hiç bir suçu yok zaten oda bilmiyordu sana söyleyemeyeceğimi. En baştan başlayayım en iyisi ben sizleri unutmaya başladım sevgilim inana biliyormusun herkesi en çok sevdiğimden en çok nefret atdigima kadar yavaş yavaş unutuyordum. Ilk annemin koftesini unutdum, sonra seninle buluşacağımizi evet uyuya kalmamıştım unutmuştum. Böyle olduğunu gören Kenan ve Tuna olmuştu. Sakin kendini suçlama nasıl fark etmedim deye çünkü ben kendimi çok güzel saklıyordum. Kenan unutkanlığım bu kadar erken başladığı için şüpe ediyordu. Sonra da beni kendi üzerine götürdü. Hani odaya koymamıştık ya sizi o zaman bana hastalığımın çok yayıldığını ve burada onu ameliyat edecek doktorun olmadığını söyledi. Evet sevgilim bu yüzdende bana 3gun verdi. Ya hemen gidip ameliyat olucam yada çok yakında ölücem ne kadarda komik. Bende babamla konuşmak için oraya gitdigimde biraz fenalastim o zamanda Tuna öğrendi zaten. Babamdan ilk defa birşey istedim ondan bana doktor bulmasını istedim seni ailemi kaybetmemek için babama yalvardım. Gerçi babamda bulmuş dün aradı ve bu gun amerikaya gitmem gerektiğini söyledi. Yarında doktorla görüşüp konuşacağız.

Hayır sevgil sana adres bırakmadım zaten annem yanımda gidiyor. Galiba Kenan abide gitmeyi düşünüyordu ama onada haber vermedim. Burdan çıkınca onları arayacağım haber vermeden gidemem biliyorsun Ali beni öldürür. Onlarlada veda edemem vedaları sevmiyorum sanki gidipte donmuyecekmisim gibi geliyor. Ama ben dönecem sevgilim sana söz veriyorum.

Sakin ağlama gözünden düşen her damla benim kalbimi acıtıyor biliyorsun. Aramızda ne kadar mesafe olursa olsun acını hiss ediyorum. Galiba sevgim tümörümden daha fazla canımı yakıyor. Ama bu yakışa canım feda olsun sevgilim.

Bencilce davrandigim için bir daha özür dilerim lütfen beni affet seni çokkkkk seviyorumm

Not: ben gelene kadar bekle olurmu. Çünkü ben senin için iyileşmeye gidiyorum
                
      
                              Sevgilin Miraç. 🌈

Psikoloğuma Aşık Oldum (B&B) (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now