Part 30: "Vrišti."

2.5K 113 134
                                    

Ethan's POV

"Razum? Kakav razum kad ti to ni nemaš?"- počela je opet bahato uzvraćati kao i inače kada se brani od mene. Pogotovo sada kada ju je Chloe uznemirila, i to jako. Nisam mogao vjerovati kada sam ju vidio da ju drži za vrat ne razmišljajući da će ju stvarno ubiti, makar to su one ženske spikice, to se one od ljubomore tuku.

"Zato ga ti imaš."- preokrenem očima, a ona nabaci svoj sarkastični osmijeh kojima je skrivala sve emocije.

"Pa za razliku od tebe, da."- skupi svoje pune usne te sigurno kimne glavom i pokuša proći pored mene, ali joj to opet ne dozvolim.

"Makni se ili ću vrištati."- kada uvidi da neće moći proći pored mene vrati se te stane ispred mene gledajući me raširenih očiju.

"Vrišti."- rekao sam ovo jer znam da neće vrištati, u tvrtci smo, nije toliko luda da će vrištati.

"E pa neću ti udovoljiti, nisam kao ona tvoja nakupina plastike koja skakuće kao poslušni psić gdje ti kažeš."- nasmijavalo me to što svako malo spominje Chloe, a kada ju spomene uznemiri se.

"Ljubomorna si."- premišljao sam se trebam li reći to ili ne, ali rekao sam ne očekujući da će mi odgovoriti.

"A zašto misliš da ja želim tebe?"

"Mislim da si jako precijenio svoju sposobnost da slamaš srca."- nisam očekivao ovakav odgovor, iz njezinih usta je trebalo to izaći samouvjereno kao i inače, ali u ovom slučaju nije. Zašto? Ne znam.

"Zašto ja sad u svemu ispadam loš? A ti? Iskoristila si me."- pokušavao sam to zgroženo reći kako bi me shvatila ozbiljno na što ona razrogači svoje smeđe oči.

"Ja? Tebe?"

"Jesi duhovit."- nije znala što reći pa je rekla prvo što joj je trenutno bila u mislima.

"Da, spavala si sa mnom, a imala si dečka."- ispalim jer je tako, mislite da joj taj dečko s vrata nije dečko? Kako odjednom nije dečko?

"Da ja sam spavala s tobom i imala dečka sa strane, a ti?!"

"Chloe i još pet sa strane."- razljutila se i počela govoriti kroz zube od ljutnje upirući prstom u mene.

"Malo sam i rekla."- zamišljeno kaže misleći na broj cura koje sam imao uz sebe kada sam spavao s njom.

"Ti si nas na to navela."- prebacim krivnju na nju jer je ona započela, ona je tražila taj seks i sad smo u problemu.

"Jesam i zašto me nisi zaustavio?"- izazivala me.

"Jer sam mislio da nemaš dečka."- pokušao sam se izvući na to, al izvukao sam smo njezinu živčanost.

"Koliko loša laž."

"Sad je odjednom dečko koji ne postoji! Problem."- preokrene očima hvatajući se rukama za glavu posebno naglašavajući da taj dečko nije njezin dečko.

"Zašto se ja ne osjećam iskorišteno? Ja sam prihvatila da mi je u tom trenutku trebao seks. Da mogu vratiti vrijeme isto bih postupila."- kada je to govorila pogled joj je bio usmjeren na pod kao da se prisjećala te noći.

"Ponovno bi me iskoristila?"

"Ako ti to tako vidiš, onda da."- pogleda me preokrečući očima.

"Ti si glup, ako misliš da sam te iskoristila jer tu noć si ti pobjegao iz mog stana, ne ja, nego ti i to si vjerojatno žurio kod Chloe."- podigne živčano ton i pogleda me u oči.

"Pobjegao sam, jesam i priznajem to. Pobjegao sam jer sam znao da ti je trebao samo seks."- kažem te slegnem ramenima.

"Da, ja sam najgora, ja svaki tjedan imam drugog dečka, jebem se gdje stignem, iskorištavam sve što stignem, dovodim si čak i dečka u tvrtku da mi radi kao asistent, da to sam ja."- znao sam da se šali kada je dogovorila jer je mislila na mene, jer ona mene smatra takvim, ali nažalost takav i jesam.

Svugdje tiWhere stories live. Discover now