Part 53: "Ljubav ne pita."

1.8K 98 130
                                    

Nora's POV

"Vidi kako je zadovoljno sjela čim ih se riješila i sad si sigurno misli nemojte mi postavljati pitanja."- i stvarno kada sam zadovoljno sjela upravo sam na to pomislila kada se oko mene nađu njih dvije očekujući objašnjenje za moj nestanak, Azra je započela razgovor koji je nasmijao Ellie za koja mi je izgledala kao da me razumije, pa se samo povukla nazad u fotelju iz koje je ustala kako bi glumila Azru.

"Kako me znaš. Zlatna medalja je tvoja. Aplauz."- sarkastično odgovorim i počnem pljeskati dlan o dlan dodatno izbjegavajući tu temu. Trenutno, zabranjenu temu.

"Da sam znala da se natječem, bolje bih to odradila. Nego, ne bacaj mi tu te neke uzaludne forice kako bi zaobišla temu. Pričaj. Pretvorila sam se u uho."- i uvali se pored mene gledajući me jezivim pogledom koji mi se nikada nije sviđao. Taj pogled tjeranja da govorim.

"Azra, daj ohladi malo."- i netko tko je jedino ovdje držao u tišini moju stranu je bila Ellie koja se napokon oglasila i pridobila svu Azrinu pažnju.

"Trenutno sam vruća, a jedino što me može ohladiti je..."- brzo je uzvraćala Ellie i nije uspjela završiti rečenicu jer je u dnevni netko skočio i uplašio nas.

"Jaa!!"- u dnevni bane Iliya uspjevajući završiti Azrinu započetu rečenicu, a kad to shvatim odvalim se glasno smijati jer je Azra preokrenula očima i uhvatila se za glavu misleći si sigurno kako ga se ne može riješiti.

"Iliya, ja se klanjam tvojoj upornosti."- smijala se i Ellie koja mu je počela pljeskati i govoriti.

"Jesam dobar, a?"- počne namigivati Ellie jer smatra kako mu odlično ide zavođenje Azre.

"Ćao, ima li krvi?"- iza Iliye doskoči Chase gledajući iza Iliye ima li krvi misleći da je netko nastradao u razgovoru s mojima.

"Nema, ali moglo bi biti."- sarkastično ispali Azra spuštajući ruke s glave očima govoreći Iliyi koliko ju živcira.

"Jao digo mi se."- provali Iliya spuštajući ruke na svoje udove ili ako želite na seljački na svoja muda.

"Jel i tebi?"- upita Chase i spusti ruke na isto mjesto gdje i Iliya.

"A daaaj!"- nasmijem se stavljajući dlanove na oči ne želeći to gledati, ali bilo je smješno.

"Znaš kako me pali kad mi se netko tako grubo obraća, spol je totalno nebitan u tom slučaju."- Iliya nastavi o toj temi zanemarujući to što se mi tu već frčemo koliko nam se to gadi, ali usprkos tome Ellie i ja smo se smijale.

"Isuse, jel vas neko pitao za to?"- Azra cijelo vrijeme cvili i jauče, dok smo se Ellie i ja smijale kao blesave njima koji su i dalje vodili razgovor u tom stilu.

"Zašto ste došli uopće?"- iskreno, nisu mi smetali to što su tu, dapače, smijala sam im se, a i duljili su to kao da znaju da moraju biti ovdje i smetati kako me Azra ne bi ništa ispitivala, a kad im se obrazi poprilično ozbiljno obadvojca utihnu.

"Chase, zašto smo tu?"- Iliya se smrkne i pogleda u Chase očekujući da on zna odgovor na pitanje.

"Pa tebi je rekao."- s istim izrazom lica se Chase obrazi Iliyi kojemu ništa nije bilo jasno.

"Ti si stajao pored mene, pa sam mislio da ti slušaš."- i počeo je zamahivati rukama vidno ljutit jer ni jean ni drugo nemaju pojma zašto su tu što je meni bilo urnebesno smiješno.

"Ali on je rekao Iliya slušaj, a ne Chase slušaj."- odgovori Chase i tada se umire i pogledaju kimajući glavama kao da su zaključili nešto, ali samo pogledom.

"Nemamo pojma zašto smo tu."- i onda se okrenu prema nama i slegnu ramenima. Nasmijala sam se jer nikad ljude poput njih nisam upoznala. Nit brige, nit pameti.

Svugdje tiWhere stories live. Discover now