Part 49: "Nestao je."

1.9K 91 68
                                    

Nora's POV

"Zaspali smo!"

"Zaspao sam!"- iz dubokog sna me probudila Ethanova vika i panika, a kada je spomenuo to da je zaspao shvatim da njegova smjena očito nije planirano završila, vidno se odužila jer je trenutno pola osam.

"Odlično si to obavio."- ležala sam na boku, pa se s njega prebacim na leđa i protrljam oči kako bih se razbudila.

"Azra!"

"Ellie!"

"Nora!"- Ethan je spremno krenuo izaći iz sobe i spasiti glavu, dok još stigne, ali nije izašao jer ga je u tome zaustavila galama odozdola. Oh da, moja braća i vjerojatno otac koji zbog rezervnog ključa koji posjeduju mogu slobodno šetati stanom.

"Pas mater."- zareži Ethan vraćajući se u sobu gledajući u mene isto kao i ja njega. Nevjerojatno je kako meni mozak zablokira kada vidim mogućnost da moja braća saznaju za Ethana. Gledala sam ga ne znajući gdje ga sakriti jer terasa definitivno nije dobar odabir jer prozor ne mogu zatvoriti.

Kada smo čuli penjanje uz stepenice Ethan je panično i brzo otvorio prozor i otišao na tu terasu ne skrivajući se tamo, nego preskakajući na terasu kod susjede na što odahnem jer je našao soluciju, makar je prozor ostao otvoren, ali nema veze.

"Tu sam!"- njih trojica ili četvorica koji su se penjali uz stepenice su se još penjali, a kako ne bih izgledala sumnjivo javim se.

"Zašto ti je stan prazan? Gdje su cure?"- prvi u sobu uđe Liam postavljajući pitanje koje sam mogla očekivati da će postaviti. Zatekne me pitanjem jer su bili toliko brzi da se nisam dosjetila što ću reći.

"Zar nisu dolje?"- slažem nadajući se da su one možda dolje, a da ih oni nisu vidjeli.

"Neam pojma."- uz Liama stane Niall gledajući u otvoren prozor kroz koji je Ethan izašao komentirajući to gdje se nalaze cure.

"Zašto imaš jebeno otvoren prozor? Zar ti nije hladno?"- upita jer je ovog jutra bilo baš prohladno i hladni povjetarac je zujao sobom što nije bilo logično. Hladno vrijeme, a otvoren prozor. Polako se otkrivam.

"Maloprije mi ga je Azra otvorila, bilo mi je vruće."- slažem u nadi da će se Azra ili Ellie pojaviti od nekud i oni mi povjerovati u to.

"A znači tu su?"- pita Kain koji je po mom mišljenju zadnja osoba koja će ući u sobu.

"Daj da ga zatvorim, hladno je."- kaže Niall i zatvori prozor, a ja se sjetim Ethana koji je tamo negdje i smrzava se.

"Pa da!"- veselo i uvjerljivo kažem na što kimnu glavom, a ja pošto sam uočila da nema tate odlučim svu pažnju da sebe prebaciti na nešto drugo.

"Vas trojca ste tu, a gdje je četvrti mušketir?"- šaljivo kažem na što dobijem odmah odgovor od Liama.

"Sastanči čovjek, kao i obično. Rekao je da će doći kasnije."

"A mi smo te došli posjetiti prije nego i mi odemo sastančiti."

"Baš lijepo od vas."- nakesim se podizajući se u sjedeći položaj.

"No, gdje su njih dvije?"- upita Kain i krene izaći iz sobe kako bi istražio gdje su one, a kada se oglase lakne mi. Doslovno.

"U kuhinji! Gdje ste vi?"- vikne Azra na što zatvorim oči i glasno izdahnem jer današnji dan nije dan da Ethan i ja budemo otkriveni.

"Evo ga zove. Idemo."- Liamov mobitel zazvoni, a po riječima koje je izgovorio pretpostavila sam da je tata.

Oko mene se nađu sva trojca grleći me nakon čega nestanu iz sobe valjda odlazeći iz stana.

Svugdje tiWhere stories live. Discover now