Part 62: "Ispravno smo postupili, zar ne?"

1.7K 91 108
                                    

Nora's POV

"Ja odustajem, plivam u parama i umjesto da platim nekome da sredi kuću, ja ju sređujem!"- umorno i isfrustrirano vikne Ethan bacajući krpu kojom je glancao podove šuteći na bilo koji naredbu koju je dobio od mene, no očito mu je sve to prekipjelo.

"Pa najlakše je platiti nekome i doći na gotovo."- prokomentiram brisajući pod na potpunoj drugoj strani kuće, nisam se čudila njegovoj reakciji jer sam ju iskreno samo čekala. To je on...

"A zašto bih ja to radio, ako to može netko drugi?"- s koljena se spustio na guzicu i sjeo na pod gledajući koliko toga još ima za čistiti, ne samo za čistiti, trebalo bi i prefarbati zidove, trebali bi zasigurno novi namještaj jer je sve ono staro i neuporabljivo, osim jednog ormara koji mi je upao za oko i jako mi se sviđa.

"Tako razmišljaš ti, ja razmišljam potpuno drugačije."- nakratko stanem i podignem pogled prema njemu gledajući ga pripremajući se na objašnjavanje.

"Stvari drugačije cijeniš kad dođu samo na gotovo, pereš podove, a to stvarno netko drugi može raditi, treba prefarbati zidove i opet to netko drugi može raditi jer može, samo što kada ti pereš podove, pazit ćeš da to ne zamažeš jer si ti to oprao i ne želiš ponovno prati, a ista stvar ti je i sa zidovima nećeš si dozvoliti da ih zamažeš jer ih ne želiš ponovno farbati."

"Tvoj izbor, meni je tako svejedno hoću li nastaviti s tobom ili bez, ali mislim da ćemo prije skupa to završiti nego ja sama."- pažljivo me gledao i slušao kada sam to govorila da je nakon što sam završila s govorom odmah nastavio prati podove.

"Ti si onaj svoj stan sama sredila ili si došla na gotovo?"- pita nakon čega i ja nastavim brisati pod razgovarajući s njim.

"Stvarno misliš da sam ja došla na gotovo?"- nasmijano upitam, a odmah nakon toga začujem i Ethanovo tiho smijanje.

"Baš sam budala, pitam gluposti."- sarkastično kaže, a pošto sam brisala pod nisam ga ni gledala šta radi jer očekujem da briše pod.

"Znaš, malo sam zabrinut."- ponovno se oglasi, pa nakratko podignem pogled da vidim šta radi jer mi nije jasno zašto je zabrinut.

"Zašto?"- brzo pitam.

"Nećeš me valjda natjerati da ti u sobi nacrtam zvijezde na plafonu?"- glasno se nasmijem čuvši pitanje nakon čega se podignem na noge jer sam svoj dio posla odradila te ustane i Ethan koji je završio svoj dio što znači da smo sve podove u kući oprali.

"Daj mi vremena da razmislim."- namignem mu uz osmijeh promatrajući u podove koje smo dobro obrisali.

"Sad sam još više zabrinut."- prokomentira prilazeći mi sa lažnim zabrinutim pogledom.

"Ma bez brige."- sarkastično kažem ostavljajući mu poljubac obraz jer mi je bio toliko blizu da sam to mogla učiniti.

"S tobom bez brige? Teško."- sarkastično uzvrati na što ga pogledam skupljenih očiju praveći grimasu.

"Upravo sam shvatila da moj sarkazam jako utječe na tebe. Moram se pribrati jer bi me mogao prestići u količini sarkazma."- kažem kroz izdah odmahivajući glavom jer je on stvarno svakim danom sve luđi i luđi.

"Pa koliko vremena provodim s tobom, ne čudi me."- rekao je rukom prolazeći kroz kosu na što se rukom odarim po čelu jer će me stvarno prestići.

"Dobit ćeš ti..."- kažem kroz zube zamahivajući rukom kao znak da bi mogao dobiti batine.

"Ajde hvala Bogu da dobijem više, ne mogu dočekat."- preokrene cijelu moju prethodnu prijetnju u seks na što razrogačim oči misleći kako je on luđi nego ja.

Svugdje tiWhere stories live. Discover now