• 16 •

314 9 3
                                    

,, Abych odlehčil situaci" ozval se Connor ,, ani jeden ze symbolů, co jste mi všichni nadiktovali se neshoduje." Většina se usmála.

Lily k nám přistoupila. ,, Teď dám Connorovi papír, kde je k jednotlivým symbolům uveďme písmeno. Na to, jaký symbol je jaký, si musím Connor přijít sám. Můžu vám jen říct, že jste si vedli opravdu dobře." Pochválila nás a podala Connorovi papír.

Ten se na něj chvíli mračil, těkal očima mezi papírem, který mu dala Lily a mezi papírem, na které kreslil symboly. Po chvíli, když začal něco psát na papír od Lily všichni stichli a doslova hypnotizovali tužku v jeho ruce.

,, Asi už to mám." Řekl konečně Connor.

,, Výborná práce, všechno sedí." Znovu ho pochválila Lily a podala mu další papír. ,, Nyní se můžete poradit všichni. Na tomhle papíru jsou čísla každého symbolu od jedné do dvaceti. Musíte si seřadit symboly a pak z toho vyčíst větu. Hodně štěstí."

Všichni jsme si posedali okolo Connora a luštili. S uchechtnutím jsme zjistila, že písmeno, které jsem já zadala bylo E, jako Emily.

,, Asi to máme." Řekl Cameron po chvíli luštění. ,, Věta je: Název vašeho týmu je Sea."

Lily se zářivě usmála a přikývla. ,, Správně, utíkejte za Harrym a řekněte mu to."

Jako by do všech odeřil blesk, rozeběhli jsme se k Harrymu a všichni se přeřvávali. Nakonec jsme se všichni rozesmáli a sdělily mu, jak zněla věta.

,, Výborně, máte to správně." Usmál se na nás zářivě Harry. ,, Dojděte si do jídelny pro svačinu a počkejte tam na zbylé týmy, sdělíme vám následující program a řekneme výherce." Mrknul nás a mě něco říkalo, že jsme asi první.

Všichni jsem běželi k jídelně, plný nedočkavostí, jestli tam už někdo je nebo ne. Jedna holčička otevřela dveře a všichni jsme při pohledu na prázdnou jídelnu vypískli. Vzali jsme si jogurt a sedli si.

,, Ehm, Came?" Zašeptala jsem.

,, Uhm?"

,, Můžu si přisednout?"

,, Jasně." Věnoval mi zářivý úsměv, při kterém se mi podlomila kolena a musela jsem se kousnout do rtu, abych ho hned nepolíbila. Nevím, co to se mnou dělá, ale nemyslím si, že by to bylo něco špatného, naopak; začínalo se mi to líbit. Třeba přeci jen nezůstanu sama...

Ani ne po pěti minutách dorazil tým, ve kterém byla Beth a Chloe. Obě dvě se zářivě usmály, při pohledu na mě a Camerona a pohledem mi sdělili, že mi vše řeknou potom. Obě dvě se usmívaly jak měsíček na hnoji.

Nakonec dorazil i Danielův tým, a když jsem spatřila jeho, musela jsem se usmál při pohledu na jeho výraz, když zjistil, že přišli poslední. Úsměv se mi ještě rozšířil, když jsem viděla Dennis a její partu, která mě vraždila pohledem. Ucítila jsem okolo svého pasu Cameronovu paži a Dennis se zatvářila ještě víc rozzuřeně.

Když odešla, zeptala jsem se tiše Camerona. ,, Tu ruku jsi tam chtěl dát kvůli ní, nebo kvůli mně?"

,, Co myslíš?" Zasmál se.

,, Spíš doufám, za kvůli mě." Řekla jsem a znovu si skousla ret.

Když se naše rty přiblížili, do jídelny přišel Harry, Aaron a Lily.

___To Be Continued___

Do you still love me?  Kde žijí příběhy. Začni objevovat