The end

255 9 0
                                    

A je to.

KONEC.

Chci moc poděkovat všem, kteří si příběh četli, přestože byl ze začátku velká bída. Měla jsem chuť se na příběh vykašlat, a tak jsem měla delší pauzu. Když jsem se pak na Wattpad vrátila, našlo se tam pár lidí, kteří si ho četli. Ale i ta menšina lidí mě donutila napsat další díly. A za to jsem jim opravdu vděčná.

Samozřejmě si vážím i ostatních čtenářů.

K příběhu: Už od začátku jsem věděla děj. Hledala jsem si informace o rakovině prsu, takže většina informací je pravdivá. Nepříjemná část s Danielem nebyla vůbec v plánu a doteď se hrozně proklínám za to, že něco takového v příběhu je, ale na druhou stranu mi přišlo blbé to odstranit.

Poslední dobou mám v hlavě nápad na další příběh, který chci dovést k dokonalosti už od začátku. Vybírala jsem různé herce a herečky, které bych dosadila do hlavních rolích. S herečkou nebyl problém, těch bylo spousty a naopak byl problém vybrat tu nejlepší. S hercem to bylo těžší, protože jsem nic moc nenašla. Proč jsem je hledala se dozvíte, pokud si budete číst další příběh. Předem upozorňuji, že bude úplně jiný než příběh Emily a Camerona. Bude (doufám) víc propracovanější a hlaveň to nebude o táboře, ale o mafii, protože jsem zjistila, že tohle téma mě baví mnohem víc.

Ještě jedna děkuju každému, kdo si příběh četl.

Mám vás ráda 🖤.

~littlemee~

Do you still love me?  Where stories live. Discover now