• 26 •

234 11 0
                                    

,, Třeba dobře vzdycháš, co? Nebo jsi šikovná v posteli?" Zeptal se těsně u mého ucha.

Stále jsem neodpovídala, přemýšlela jsem nad nějakou drzou poznámkou.

,, Tak se ho na to zeptej sám, a neobtěžuj mě." Přiznávám, to bylo slabý, ale rychle jsem se potřebovala odtud dostat.

,, Ale to je přesný opak toho, co chci."

,, Nech mě být."

,, Zkusíme, jaké to je, někoho podvádět." Řekl a vedl mě do lesa za chatku, kde nás nebylo absolutně možné slyšet.

Všemožně jsem se mu snažila vykroutit, neubránila jsem se slzám, když mě hrubě popadl za vlasy, které se ještě vzpamatovávali z útoku od Dennis.

Daniel mě hrubě opřel o strom,  doslova mi roztrhl triko a kraťasy. Brečela jsem opravdu nahlas, a tak mi Daniel udělal z mého trika zacpávku. Vrtěla jsem hlavou a snažila se křičet, ale vše bylo marné. Na sobě jsem měla jen spodní prádlo, které se během pár vteřin válelo vedle kraťas. Byla jsem kompletně nahá, rukama jsem se snažila zakrýt alespoň malou část intimních míst.

Daniel mě popadl za ruce a dál je pryč, následně si mě prohlížel a poté mě donutil si kleknout. Zběsile jsem kroutila hlavou, ale nic to s ním neudělalo. Sundal si boxerky a stoupl si těsně přede mě.

Ne. Nenene! Tohle nemůže být pravda, musí to být sen, ze kterého se hned teď probudím.

Bohužel, nic takového se nestalo a já byla nucena čelit kruté realitě. Nikdy to neudělám. Nikdy.

Daniel mi rychle sundal provizorní roubík, ale než jsme stihla vydat hlásku, stalo se.

Dávila jsem se a zmítala sebou, ale nic to s ním neudělalo. Kuckala jsem, a proto jsem se rozhodla k naprosto zoufalému činu. Kousla jsem ho a pak zakřičela o pomoc. Posbírala jsem svoje prádlo a pro jistotu jsem ještě kopla ležícího Daniela do nohy.

,, Jsi lepší než ta tvoje..." Nedořekl to, protože jsem ho znovu kopla, tentokrát do jeho citlivého místa.

Rychle jsem se oblékla a utíkala. Otočila jsem se, abych viděla, jestli za mnou Daniel běží, přičemž jsem do někoho narazila. Byl to Connor a měřil si mě starostlivým pohledem. Oči jsem měla ještě plné slz, nedokázala jsem uhodnout, jestli se mračí, nebo ne. Nejspíš mu došlo, co se stalo a rozešel se za Danielem, který ještě zkuhral.

Viděla jsem, jak se ke mně blíží Beth, a tak jsem se k ní rozeběhla a skončila v její náruči, kde jsem se nanovo rozplakala. Beth mě vedla k naší chatce, nejspíš si chtěla promluvit o tom, co se stalo. Ona byla nejspíš jediný člověk, kterému bych to dokázala říct.

___To Be Continued___

Do you still love me?  Kde žijí příběhy. Začni objevovat