• 23 •

264 11 0
                                    

Před naší chatou jsem spatřila, jak si Beth a Chloe hrají karty, takže jsme si s Cameronem pouze přisedli a pozorovali je.

,, Ahoj hrdličky. " Pozdravila nás Bethany.

,, Ahoj." Řekli jsme s Cameronem společně a její poznámku o hrdličkách jsme oba ignorovali.

,, Holky?" Zeptala jsem se.

,, Ano?"

,, Cam vám chce něco říct." Řekla jsem a zazubila se na Camerona, který mě v tu chvíli vraždil pohledem. Nejspíš si myslel, že jim to řeknu já.

,, Uhm, dobře do. Tak zaprvé, to, co vám řeknu, je tajné, takže doufám, že to zůstane jen mezi námi. No a za druhé, zítra jedeme na pouť. Harry po nás bude chtít, abychom se rozdělili do týmu. Chtěl jsem tam jít jen s Emily, " po očku se na mě podíval, ,, ale nakonec bych byl rád, kdyby jsme šli všichni čtyři."

Beth i Chloe vykulily oči a zírali střídavě na mě a na Camerona. Najednou začaly zároveň horlivě přikyvovat a zářili štěstím.

,, To je skvělé." Vydechla Chloé. ,, A, no, mohl by s námi i Luke?"

,, Kdo je Luke?" Zeptala jsem se zvědavě.

,, Bratr Daniela." Odpověděli všichni tři zároveň.

,, Jasně, že by mohl." Řekl Cameron s vřelým úsměvem. ,, A co to vůbec hrajete? Rád bych se přidal."

,, Karty." Pokrčila proměnu rameny Beth. ,, Ale je to pro dva, vydržte momentíček, přinesu něco jiného. Chloe, uklidíš to prosím?" Ani nečekala na sestřinu odpověď a zmizela v chatce.

Chloe uklidila hru a pak se na nás podívala. ,, Vy jste spolu, ž jo?" Zeptala se podezřívavě.

,, Jak jsi to poznala?" Zeptala jsem se.

,, Nejsem pitomá, vidím jak se na sebe díváte. A navíc, máte spolu propletené ruce."

Překvapeně jsem se podívala na ruku a zjistila, že Chloe má pravdu. Ani jsem si toho nevšimla, to teplo, které jeho ruka vyzařovala mi připadalo obvyklé.

To už se vrátila Beth s nějakou deskovou. Celé dopoledne jsme pak ztrávili u her. Hrozně jsme se nasmáli a já jsem chtěla, aby to nikdy nekončilo.

Bohužel, za chvíli nás zavolaly na oběd, tak jsme hru rychle překryly dekou a šli se najíst. Na obědě nám Harry řekl, že se mu zdá příliš teplo na to, abychom se nekoupali, takže kdo chce, může se po obědě jít zchladit do bazénu. Upřímně, šla bych, ale příliš se stydím.

Až teprve když jsem odešla z jídelny, jsem si uvědomila, že je opravdu velké horko, a jestli se neosmělím, asi se upeču. Proto jsem se tedy převlékla do plavek a vydala se k bazénu, kde bylo spousta jiných dětí, kteří skákaly do bazénu. Voda byla teplá, takže jsem tam bez problému vlezla a začala plavat. Plavání je snad jediný sport, který mě baví.

Netrvalo dlouho a unavila jsem se, lehla si na lehátko opodál a nasadila si slunečníky brýle. Neskutečně jsem se těšila na zítřejší den.

___To Be Continued___

Do you still love me?  Onde histórias criam vida. Descubra agora