• 17 •

318 14 0
                                    

      Ještě než začne další kapitola, tak bych vás chtěla hrozně moc poprosit, abyste hlasovali pro můj příběh. Hrozně mě to potom motivuje psát další části, kterých mám mimochodem hodně, ale také vidím, jak vás to baví. Jenom šestina z vás tam ten hlas dá. Takže hlasujte.

Díky 🖤.

...

Jídelna byla najednou ticho a všichni jen zvědavě hleděli na skupinku velitelů, kteří se nepřestávali usmívat.

,, Myslím, že je vám všem víc než jasné, na jakém místě jste se umístili. Ale i tak ho zopakuji. Na posledním, tedy třetím místě se umístil zelený tým s názvem Key, jako klíč." Jídelnou se ozval jen tichý potlesk. ,, Na druhém místě je tým červených, který se jmenuje Day, neboly den." Opět se ozval potlesk, tentokrát několikrát větší. ,, No a na prvním místě bílý tým s názvem Sea!" Vykřikl Harry a síni se ozval hlasitý potlesk a pár uznalích zahvízdnutí. Moc dobře vím, jak tohle Cameronovi lechtá ego. ,, No a k té odměně. Každý rok je tady zavedená služba, a to po chatkách. Ale jelikož tenhle rok máme rozházené týmy v několika chatkách, rozhodl jsem se s Aaronem, že odměnou bude týdenní odpočinek od služby. Počítali jsme to a vyjde to zhruba přesně." Po slovním spojení zhruba přesně jsem se musela usmát a cítila jsem, jak i Cameronovi cukání koutky.

Malé děti z našeho týmu byli z této zprávy nadšené.

Harry se znovu ujal slova. ,, A jak tak koukám, všechny jogurty zmizeli. Kdyby měl někdo hlad, přijde za nějakým vedoucím a poprosí ho o jídlo. A teď k dopolednímu programu; bude to klasická vybíjená, přičemž se každý tým vystřídá s každým. V případě nějaké záhadné remízy se bude rozhodovat mezi výtěznými týmy." Když jsme to uslyšela, potichu jsem zaúpěla, ale i tak jsem měla pocit, že to Cameron slyšel, protože jsem uslyšela jeho uchechtnutí. Sporty jako vybíjená, fotbal, basket nebo tak mě prostě nebaví.

Všichni jsme se tedy po napití vydali ven na hřiště.

,, První hraje tým Sea a tým Day." Super, takže se ztrapním hned ze začátku a to zrovna před Chloe a Beth.

Chloe se při pohledu na mě bojovně usmála a já jí úsměv oplatila.

Harry zapískal a hra začala. Nejdřív jsem se o míč nijak nezajímala, ale když na mě najednou Cameron mrknul a hodil mi nabitý míč, musela jsem to po někom hodit. K mému štěstí jsem se trefila Beth do nohy. Zas taková nejsem, vím že mířit do hlavy je hnusné. Beth se zašklebila a odešla ke kapitánovi do zadu.

Ještě chvíli jsme hráli, než jsme zabili všechny protihráče a musela nastoupit Sellena. Hrála dobře, to se muselo nechat, a když jsme na hřišti zůstávali jen já a Cameron, začala jsem se bát že prohrajeme. A moje obavy ještě zesílili, když jsem viděla, jak Sellenin nabitý míč trefil Camerona do ruky. Protihráči se nadšeně zasmáli a Cameron se na mě jen výmluvně usmál, stejně jako Sellena, ke které jsem později otočila hlavu. 

No počkej! Pomyslela jsem si a vzala do ruky míč, na který jsem měla po Sellenině zásahu právo.

___To Be Continued___

Do you still love me?  Where stories live. Discover now