3-Bana Git Deme...

53.2K 2.4K 1.7K
                                    

Multi: Dolu Kadehi Ters Tut- Neyin Nesi

Ben geldiimm..Hoşgeldimshakxhjs

Özlediniz mi?
Ben özledim..

Erken geldim bak..Hani alkış??

Yorumlara ve oylara coşun bölümü erken yayınlarım valla ❤🌺🤗

İyi okumalar çiçeklerim..

🌺

Bir bozuk saattir yüreğim;
hep sende durur...

Turgut Uyar

Bazı adamalar incitmekten korkarak severdi.
Bazı adamlar ise kırıp dökerek severdi.

Ömer Asaf 'ta korkarak seviyordu işte. O daha bakmaya kıyamıyazken kırıp dökmek ne haddineydi! Meleğini kıracağına kafasını kırardı, tetiği çekerdi üç kuruşluk hayatına ama yinede meleğini kırmazdı.

Sabaha kadar gözünü kırpmamış, yeryüzündeki cennetini izlemiş, her saniyesin de biraz daha biraz daha aşık olmuş yüreği kavrulmuştu. Her nefes alışında kıpırdayan kız, göğsünün ateşini harlamıştı.

Kızıyla olduğu her an, önceleri değerini görmediği kalbi, şimdilerde kızıyla dolu olduğu için değerlenmiş, liseli yeni yetme ergenler gibi içi içine sığmaz olmuş, kalbi kanatlanmıştı.

Nar çiçeğinin yanından istemeye istemeye zorla ayrılmış, onu daha fazla korkutmamak için rahat bırakmıştı.

Oysa en rahat yerin Ömer Asaf'ın kollarının arası olmasına rağmen..

Yüzünü hala göstermemişti. Biliyordu. Yaptığı tam bir saçmalıktı. İçinde ki korku yersiz bir tohumdu. Nare insanların dış görünüşleriyle derdi olan biri değildi. Ama.. Ama'sı vardı bu işin. Narindi o. Yüzünün rengi toprağa dikilmiş bir Nar ağacının açtığı narçiçeği gibiydi. Toprağına atacağı tek bir hamle yapraklarını soldurabilirdi. Bu yüzden sadece hem kendisine hem de  'ya korkarsa'  düşüncesiyle meleğine süre veriyordu.

Önceleri takmazdı bu yarayı. Hatta zevk bile alırdı. İnsanlar ondan bu yara sayesinde daha da çok korkuyordu. Ömer Asaf'ta bu korkudan bir sadist gibi zevk alırdı. Oysa şimdi kendisi korkar olmuştu yarasından. İlk defa keşke cümlesini bu yara yüzünden kurmuştu. Miniğinin bu yara yüzünden ondan daha fazla korkup uzaklaşma düşüncesi onu keşke'li cümlelere itmişti.

Çalışma odasında oturmuş, camdan yansıyan güneşin; etrafa yaydığı sarılığını izlerken bunları düşünüyordu. Saçları nemliydi. Duştan çıkmış siyah bir eşofman takımı giymişti. Rahatlığı severdi. Hemen yanında fincanın içinde soğumuş şekersiz türk kahvesi vardı.

Telefonunun zil sesiyle düşüncelerinden silkelenmiş çalışma masasının üzerindeki telefonuna uzanmıştı. Arayana baktı 'Macit'. Kendisinin işi olduğu zaman zorlansa da en yakın adamlarından olan Macit'i kızına göz kulak olması için ayarlamıştı. Aramayı hemen cevapladı yüreği ağzında. Nar çiçeği iyi miydi?

"Alo!? Macit birşey mi oldu?!"

Dev adamın yüreği bir nefeslik kalmıştı endişeden.

NARE (Aşık Mafya SERİSİ) Where stories live. Discover now