10- Ömre Bedel..

37.7K 2.1K 834
                                    

Bölüm şarkısı: Thurisaz- Endless ↖

Bayramınız kutlu olsun!! 🌹
Hemde Coronalı zjakxhkahxkajzk

Hadi bakalım oy ve yorumları bol bol yapında coşalım zhmahxjz

Ve son duyuruma bakın lütfen ❤

İyi okumalar çiçeklerim 🌺❤❤

"Saçların dağınıktır, mahmursundur.
Kim bilir ne güzel görünürsün sevgilim..."
Turgut UYAR

(Bir narçiçeği alalım ↙)

🌺

Neydi bu sessizlik, bu hareketsizlik?

Zaman mı durmuştu? Evet evet... Durmuştu. Aşık bir adam kollarının arasın da, yerini bilircesine göğsüne iyice yerleşen meleğiyle, zamanın kuyusuna atlamış, anahtarının kendisinde olmadığı bir an'a hapsolmuştu.

Çünkü Ömer Asaf ne esen rüzgarı, ne gelen sesleri, duyamaz, göremez, hissedemez olmuştu

Bile isteye...

Seve seve..

Merdivenleri arşınlayan adımları sessiz ve sakindi. Meleğini uyandırıp; her an'ına ayrı ölüp bitse de; her an'ının ömre bedel kıymeti olduğu gibi bu an'ın değerini bozmadan bir güzel seyretmeli, aşık olmalıydı.

O'na baktığın da
O'nu düşündüğün de
O'nu tekrar tekrar seviyor,
Ruhuna bunun yetemediğini ise;

O'nu severken bile sevmeye başladığın da anlamıştı.

Kalbinin,  göğsünü yarıp çıkmak istercesine arttıran temposuyla beraber kollarını sıkılaştırdı ve  burnunu sırma saçlara dayadı, son nefesiymişcesine çiçeğinin kokusunu çekti içine... En içine. Damarlarına elektirik akımı verilmişcesine titredi. Allah şahidiya işte; bebekler de olduğu varsayılan cennet kokusunu anlamazdı. Bilmezdi.

Cennetin adını bile bilmezdi ki kokusunu bilsin.

Oysa şimdi sorsalardı Ömer Asaf'a hiç düşünmez Narçiçeği'm derdi. Herşey bu minik kızdaydı.

Yaşamı,

Ölümü,

Ne zaman durduğunu fark etmediği bacakları tekrar harekete geçti. Boğazında bir yumru varmışcasına yutkundu. Dipsiz bir kuyuyu andıran kısık bakışlarını, dolgun dudağına dişlerini geçirerek narçiçeğinden çekti. İçinde ekili, filizlenmiş duygular bir çiçek daha açmıştı. Narçiçeği...

Geniş omuzlarını hafif bir açıyla dikleştirdi ve geldiği odanın kahverengi ahşap kapısına baktı. Kendi odası. Kendi odalarına . Başka bir oda lafı geçemezdi bile. O mis kokusunu, o narin bedenini sadece bu yatağa serebilir, keşfettiği cenneti bu odaya yayabilirdi. Ömer Asaf bu yatağa girdiğinde mutluluğu, huzuru kendisine vermeliydi.

Bu odayı güzelleştirmeliydi.

Bu Ömer Asaf'ın hakkıydı.

Kapıyı, kucağında ki kızı uyandırmamaya dikkat ederek, sakince açtığı kapıdan içeri girdi ve ayağıyla geri kapadı. Omuzları dikti, gözlerinin parlaklığı ise bu anın heyecanından dolayıydı.

NARE (Aşık Mafya SERİSİ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin