4- Duyuyor musun?

50.2K 2.3K 1.3K
                                    

Multi: Evir- Nar Çiçeğim...

Bu kitabın,Ömer Asaf'ın şarkısı budur millet!

Günnaaayyydııınn. Kulağınız ağrımadı inşallah.

Baya büyük süpriz oldu size demi...Valla kendimi aştım. Ehehehehe. Sizde bana süpriz yapın  valla pataklarım sizi..Xnlajxöanx

Hadi buyurun okuyun. Çok Tatlıı oldu. Simdi bitirdim valla. Oy ve yorumlarınızı esirgemeyin. ❤🌺

Neys hadi bakalım bu bölüm Arda'mızı tanıyalım.

Öpüldünüz yanak çiçeklerim
(❁´◡'❁)*✲゚*

🌺

Ama Allah bilir ya, ne saklıyayım
Yanında ihtiyarlamak istiyorum.

Turgut Uyar

18 yıllık hayatım boyunca hayatımda sadece iki erkeğin varlığı önemliydi. Çocuk aklımda kalan, toprağın benden aldığı biricik babacım. Ve benim mutluluğum için hayatta olan aynı şekilde benim de yaşama sebebim olan Abim abim...

Ah birde bu yıl edindiğim, erkek olduğundan şüphe ettiğim canım arkadaşım Arda. Bu doğru. Görüntüsünün ardında bir kız olduğu konusunda şüphelerimiz var.

Simdi ise sapık olduğunu düşündüğüm bu yabancı ve son derece ürkütücü adamın hayatıma girmeye çalışması beni yormaktan, korkutmaktan başka bir his yaratmıyordu. Kimdi bu adam? Ben sana zarar vermem diyordu? Oysa şu an zarar veriyordu bana. Korkuyorum çünkü.

Daha yüzünü görmedim, tanımıyorum ama illa bunların olması mı gerekiyor? Hayır. Ben hislerime güvenen biriyim. Ve bu adamın sesinin tınısı bile bana tehlikeyi çağrıştırıyor. Normal bir şekilde konuşsa bile ben bu tınıdan ürküyorsam, sinirli hali bana kriz geçirtebilecek güçte olacağı kesin.

Bu yüzden şu an kollarının arasında olduğum adamdan bir an önce uzaklaşmalıydım.

"Derse girmem gerekiyor. Bırak beni artık l-lütfen."

Titrek sesime lanet olsun!

"Şimdilik. Şimdilik bırakıyorum güzelim."Saçlarıma dayadığı burnunu yerinde oynatarak koklarcasına nefes aldı. Yükselen göğsüyle benide yerimde hareketlendirirken verdiği nefesle saç diplerimin sızladığını hissettim."Ama bana alışmaya bakman senin yararına olur meleğim. Ait olduğun yere, yanıma almama az kaldı."

Kaşlarım endişeyle çatıldı. Kollarında titredim.

"N-ne diyorsun s-sen!? Kimseye alışmıyorum ben. Zaten ait olduğum yerdeyim, ne almasından bahsediyorsun? Ha?" Sonlara doğru alçalan korkulu sesimle hesap sordum. Neyin aitliğinden bahsediyordu bu adam böyle? Ben ona ait değilim!

Kollarında debelensemde bırakmadı. "Bırakk! Bırak dedim sana! Gitmek istiyorum. Uzak dur benden!" Vücuduma sardığı güçlü kollarını kıpırdatamadım bile. Lanet olsun erkek gücüne! Yüzünü bir kere görebilseydim direk polise giderdim.

"Senin gideceğin her yol benimle biter güzelim. Rabbim seni bana vermişken nasıl bırakırım ben seni? Az kaldı. Beraber olacağımız günlere çok az kaldı Nar çiçeğim."

Kalbim aleve tutuşmuş bir evin içine hapsolmuştu an itibariyle. Titreyen dudaklarımı dişledim. Başımı kaldırarak yüzüne baktım.  Gördüğüm sadece siyah sade bir maskeydi. Burnuna kadar inmiş çenesi dudakları açıkta kalmıştı. Ben daha yüzünü göremediğim bu adamdan mı korkmayacakmışım?

NARE (Aşık Mafya SERİSİ) Where stories live. Discover now