Gelecekten Kesit

17K 1K 552
                                    

Bu şarkı bu ikisine gelsin...

Süprizzzz 0.0.0.0.0.0

Size Ömer Asaf ve Narçiçeğinden bir alıntıııı!!!

Bol bol okuyun ve oylayın döverim haaa!! Çok tatlılarrr ya

Diğer kitaplarımda bölüm ve alıntı attım gidin okuyun benim için ❤🌺

BEBEKLERİM BU ÇOK ÖNCEDEN YAYMLANIP KALDIRILMIŞ BİR KESİT.

(Buraya bir narçiçeği alalım ↙)

🌺

Ömer Asaf'ın kalbi, bozuk bir saat gibi ritimsizce yerinde duramıyordu. Freni patlak bir araba gibi ne yapacağını bilmiyor telaşla yerinde sayıyordu. İçi içine sığmıyordu.

Boydan aynasının önüne geçti ve kaçıncı kere baktığını hatırlamadığı şekilde tekrar kendine şöyle bir alıcı gözle baktı. Siyah takımı jilet gibi düzgünlüğüyle üzerine oturmuş, saçları kendi halinde salınmıştı. Kusursuzdu. Ama bunu göremeyecek kadar kördü.

Hayır hayır aşıktı..

Narçiçeğinin kendisini bu kıyafetler içinde nasıl hayranlıkla süzdüğünü zihnine her seferinde resmetmiş, onun hayran bakışlarında olmanın heyecanıyla patlamaya hazır bir  volkan, aynı zamanda da sönmüş bir ateş gibi hissetmişti. Hissediyordu. Her haliyle öyle bakıyordu elbet ama bu takımların içinde heybetinin iriliği bir ayrı oluyordu. Omuzlarının genişliği, duruşunun ağırlığı, boyunu posunu... Kızının nefesini kesiyordu.

Bu düşüncelerle aynadaki aksine bakarak gülümsedi. Dolgun alt dudağını dişlerinin arasına aldı. Silinmiyordu gülüşü. Silinmesinde zaten. Gamzesine ölen bir kızı vardı. Onun için her zaman gülümserdi. Karşılığında aldığı öpücükle o dudaklarda ölebilirdi. Yada O'nun öpmeye doyamadığı dudaklarından kaçan minik kıkırtılarıyla kalpten gidebilirdi.

Hala bir deli gibi aynada ki aksine bakarak güldüğünü fark edince kaşları çatıldı. "Geri zekalı." dudaklarından kendine kızgın bir fısıltı çıktı. Elini saçlarının arasından geçirdi. Zihninden geçen düşüncelerle kaşları çatıklığını korudu. "O yokken gülmeyeceksin lan ibne!"

Gamzesi hiç bir gülüşünde yetim kalsın istemezdi.

Elini kaldırdı, işaret parmağını tehditvari bir şekilde salladı. "Haram ulan haram! Soyunu sopunu belletme bana!" bu lafları kendine mi ediyordu? Evet evet.

Ama haklıydı. Şu an yanağında duran bir karagül gibi açan gamzesi bir saniye bile yetim kalmamalıydı. Utangaç meleğinin öpücüğü olmazsa o anlar gülmenin bir anlamı olmazdı. Başlı başına kızı içindi. Herşeyi. Her bir zerresi.

Elini indirdi kumaş pantolonunun cebine soktu. Sol kaşını kaldırıp son bir kere baktı. Yan dönüp birde öyle bir bakış attı kendine. Tamam olmuştu. Şimdi kızını almaya okula gidebilirdi.

O anlarda nam-ı değer KARABATAK değildi.

Sadece Narçiçeğinin ömürlük yariydi.

Narçiçeğine aşık bir adamdı.

Merdivenlerden heyecanlı adımlarla indi. Koşmamak için zor tutuyordu bacaklarını. Kızını görecek olmanın heyecanı vardı içinde. Ne zaman koridoru geçip kapıya geldiğini anlamadı. Vestiyerden arabasının anahtarını aldı. Eli kapının tokmağını tuttu ve çevirdi. Gözleri kapının ardında ki bir çift gözle bakışınca dondu kaldı bir an.

Nar tanesi, bir tanesi, can tanesi gelmişti.

Aklı bocaladı. Dili dolandı. Kelimeleri devrildi. Karşısında elini zile basmak için uzatmış duran Can'ı vardı.

Adamın donduğunu gören Nare utandığı için kızarmış yanaklarıyla beraber gülmemek için dudaklarını birbirine bastırdı. Bahçede bir sürü koruma vardı. Tabi kimse bu tarafa bakmıyordu. Cesaret edemezlerdi.

Elini indirdi. Göğüs kafesinde bir serçe gibi kanat çırpan duvarlarını delip çıkmak isteyen kalbini avuçlamamak için zor tuttu kendini. "Ömer?"

Daha farklı kelimeler demek isterdi. Ama utanıyordu işte. Etrafı korumalarla çevriliydi. Koca bir adım atarak Ömer'inin yanına yaklaştı. Elini göğsüne yasladı ve elinin altında güm güm atan kalple onu geriye doğru itekledi.

Kendine gelen Ömer Asaf göğsüne dokunan elle elektrik akımına kapılmış gibi titredi. Ve kızının öncülüğünde adımlarını geri attı. Gözünü meleğinden ayırmayarak iri elini narin beline bir yılan gibi dolayarak onuda kendine çekerek göğsüne yasladı.

Gözlerini mavi şelalesinden ayırmadı, bir eli kapıyı kapadı. Sırtını arkasında ki duvara yasladı. "Ömrüm." Elini kaldırdı göğsüne yaslı duran meleğinin sırma saçlarına götürdü okşadı. Bir tutamı aldı, dudaklarına yaklaştırdı, muhtaçmışçasına öptü. "Kokusuna öldüğüm," Yanağını koca avucunda hapsetti. "dirildiğim," gözü kapalı sevdiğine içi gidercesine baktı. "yaşadığım."

Gözlerini açan Narçiçeği fısıltı şeklinde konuştu. "Son dersimiz boş geçti. Bende sana süpriz yapmak istedim." durdu. Gözleri bir an için Ömer Asaf'ın dudaklarına kaydı. Telaşla çekti hemen. "Ama Macit'e kızma lütfen. Ben ısrar ettim söylememesi için."

Narçiçeğinin herhareketini takip eden gözleri şefkatli bir şekilde kısıldı. "Kızmam güzelim."

Göğsüne iyice yerleşen güzeline kalbi ritim bozukluğuyla kendini coşturdu. Derin bir nefes aldı. Ciğerleri bayram etti. "Demek bana süpriz yaptın." yanakları kızaran kızı başını salladı. "Hıhı."

Yanağında karagüllerini yeşertti Ömer Asaf. En derininden.

Bunu gören Nare sevdiği adamın gamzesine, pusuda bekleyen bir avcı gibi atladı ve pembe dudaklarını oraya bastırdı. Tenine imzasını kazıdı. Domatese dönen yanaklarıyla minik ellerini kaldırdı ve Ömer Asaf'ın yanaklarını avuçladı.

Küçük parmakları yarasını okşadı, dudaklarını oraya da bastırdı. Ömer Asaf ise o sıra gözlerini kapamış kendini bu güzal ana adamıştı. Seviyordu.

Seviliyordu...

Varsın ölüm gelsin;
El ele,
Göz göze,
Kalp, kalbe.
Varsın ölüm gelsin..

***

Aklım geri verin bana lannn!!! SJWKHDKAHXLAHXKHAKZHS

LÜTFEN OKUYUN

1- Narenin korkaklığını görüyorsunuz, her an kaçmak istiyor, ama korkudan kıpırdayamıyor bile bazen. Bu yüzden kafayı bile yediniz, benimle. Peki buna rağmen Narenin korkudan Ömer Asaf'ıma bakmadığını düşünemiyorsunuz? Allah aşkına biraz bu mantığı düşünün. İlk bölümlerde maskesi yoktu. Arkasında dururdu, ki ömer gibi güçlü heybetli bir adam kolayca kızın başına yön verebilir bunu unutmayın!

2- O bir sübyancı değil. Bunu diyen halt etmiş. Ben gidip ihtiyar bir adamın genç bir kıza olan aşkını anlatmıyorum. Ne iğrenç itham o öyle. Düşüncelerini kendine sakla, hadi yallah!

Aşkın yaşı yoktur tabi bunu unutmayın. Ama belli bir yaşa kadar bence. Benim düşüncem bu. Mesela 50 yaşında ki 60 yaşında ki bir adam 18-19-20 yaşlarındaki bir kıza aşık olmasını felan diyorum. Bu bence yanlış. Ama bunlar benim düşüncelerim.

Bölüm bu hafta sonunda bulduğum karakter ile gelecek inşallah.
Aşık Mafya serisinin 2. Kitabına Boranıma 2. bölümü attım. Gidin ve okuyun çiçekleirm. ❤🌺

Ve Göğsüne Sakla Beni 'ye bir alıntı attım. Oraya da bekliyorum sizi ❤🌺

Oy ve yorumları unutmayınnn

07.07.2020
Salı
13:30

Bu kıvırcık sizi çok SeViYoR❤❤❤

NARE (Aşık Mafya SERİSİ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin