Back to now

690 29 6
                                    

 ΑΘΗΝΑΣ pov. 

*Η Μαρία σταμάτησε να λέει την ιστορία, λες και είχε τελειώσει.*

ΑΘΗΝΑ - Μα, δεν γίνεται να τελειώνει έτσι... 

ΜΑΡΙΑ - Πάνω κάτω, ναι. Μέχρι εκεί μπορώ να σου πω για το τι έγινε εκείνη τη νύχτα... τώρα το μετά... είναι άλλο ζήτημα. 

ΑΘΗΝΑ - Πες μου. Τι έγινε; Που ήταν η Δανάη; Η Μυρτώ; Ζει; 

ΜΑΡΙΑ - Η Μυρτώ ζει... απλά... δεν θυμάται τίποτα απο εκείνο το βράδυ. Η Δανάη είχε τρέξει, είχε πάει στο πάρκο και είχε κρυφτεί πίσω απο κάτι θάμνους. Οι γονείς της την βρήκαν το ίδιο βράδυ... για την ακρίβεια, ούτε καν μια ώρα μετά. Την βρήκαν τρομοκρατημένη. Δεν ήξερε τι είχε κάνει, δεν θυμόταν τίποτα. Θυμόταν μόνο να χτυπάει την Μυρτώ στο κεφάλι και να την βλέπει πεσμένη κάτω. Δεν θυμόταν το πριν, δεν θυμόταν την όλη συζήτηση με τα κορίτσια... τίποτα. Νόμιζε οτι την είχε σκοτώσει. Και δεν ήξερε καν το γιατί.  Την κατάθεση για το τι έγινε την έδωσαν η Αριάδνη, η Αλίνα, η Ντίνα και η Χριστίνα. Δεν μπορούσαν να πάρουν στα σοβαρά την κατάθεση της Δανάης, γιατί δεν θυμόταν τίποτα απο το σοκ... δεν μπορούσαν να πάρουν κατάθεση απο την Μυρτώ, γιατί δεν θυμόταν τίποτα απο το χτύπημα... και δεν μπορούσαν να λάβουν υπ οψιν τις καταθέσεις των κοριτσιών, γιατί δεν ήταν παρούσες. Έδωσαν μια κατάθεση βασισμένη στο τι τους είπε η Δανάη... η οποία ελέγχτηκε απο ψυχίατρο btw... δεν ήταν στην θέση να δώσει μια ορθή κατάθεση στην αστυνομία και στους γιατρούς. Θα μπορούσε να είχε πει ψέματα εκείνη την ώρα στα κορίτσια, λόγω σοκ. 

ΑΘΗΝΑ - Και; Τι έγινε τελικά;;; 

ΜΑΡΙΑ - Τίποτα. 

ΑΘΗΝΑ - Τίποτα;; 

ΜΑΡΙΑ -  Η αστυνομία που πέρασε απο το σπίτι δεν βρήκε πουθενά το τασάκι με το οποίο η Δανάη υποτίθεται χτύπησε την Μυρτώ... και... υπήρχε όντως αίμα στην γωνία του γραφείου, το οποίο επιβεβαιωμένα με ανάλυση DNA ανήκει στην Μυρτώ... 

ΑΘΗΝΑ - Δηλαδή; 

ΜΑΡΙΑ - Δηλαδή η Δανάη μπορεί να μην χτύπησε καν τη Μυρτώ. 

ΑΘΗΝΑ - Η αστυνομία τι είπε; Οι γιατροί; 

ΜΑΡΙΑ - Το όλο περιστατικό θεωρήθηκε ατύχημα. Και αφού η Μυρτώ δεν είχε σημαντικά τραύματα και το χτύπημα δεν θα της άφηνε κάποιο μακροχρόνιο πρόβλημα... δεν ασχολήθηκαν παραπάνω. 

ΑΘΗΝΑ - Εσύ τι πιστεύεις;

ΜΑΡΙΑ - Δεν ξέρω. Δεν πιστεύω οτι θα ήταν ικανή να πειράξει κάποιον, τουλάχιστον συνειδητά. 

Επικίνδυνα μαθήματα (girl x girl) (teacher x student)Where stories live. Discover now