↳Break up, seven

1K 95 87
                                    

|flashback|

"Mingyu! Hadi uyan."

Büyük olan mutfakta bir yandan çocuklarla ilgilenirken bir yandan da daha uyanmamış olan küçüğü için atıştırmalık bir şeyler hazırlamaya başlamıştı. Küçük olan ise kendisine seslenen büyüğünü duymuş ve yattığı yataktan kalkmıştı.

İşlerini hallettikten sonra mutfağa doğru ilerlemişti. Kapıya geldiğinde büyüğünün arkası dönük bir şekilde çocuklar ile ilgilendiğini görmüştü. Üçü de oldukları durumdan eğlenirken büyük olan bir yandan da sandalyede oturan iki bedenin karınlarını doyuruyordu.

Gördüğü görüntü ile gülümsemişti Mingyu. Büyüğü çocukları gördüğü zaman kendisi de çocuk oluyor, onlarla beraber oynayarak onları güldürüyordu. Onlarla ilgileniyor, dikkatli bir şekilde büyütüyordu onları.

Ama Wonwoo'ya kıyasla küçük olan bir şey yapamıyordu. Çalışmak zorunda kaldığı için evde fazla olmuyor, eve geldiğinde ise üçü de çoğunlukla uyuya kalıyordu. Geç saatlerde geldiği için çocuklar çoktan yatmış oluyordu, büyük olan ise onu beklerken yorgunluktan dolayı uyuya kalıyordu.

İzinli olduğu günler kendisi de büyüğüne yardım ediyor, çocuklarla ilgileniyordu. Ama ne zaman çocuklarla ilgilenmeye başlasa batırıyordu her şeyi.

Yemek işi hallolduktan sonra, ikizlerle oyun oynamaya başlamıştı küçük olan. Eşi ise mutfakta, etrafı topluyordu. Ve olan da o zaman olmuştu. Oğulları yürümeye çalışırken kafasını çarpmış ve ağlamaya başlamıştı.

Küçük olan oğlunu sakinleştiremeyince endişelenmeye başlamıştı. Ağlama sesine gelen büyük ise oğlunu kucağına almış, onu sakinleştirdikten sonra endişeden dolayı elleri titreyen bedene bakmıştı gülümseyerek. Yanağına doğru uzanmış ve minik bir öpücük bırakarak oğlunu tekrar oyun halısının üzerine koymuştu.

Elinden geldiği kadar iyi bir baba olmaya çalışmıştı Mingyu. Ama ne zaman buna kalkışsa her şeyi batırmış, bu yüzden kendi ile çelişkiye girmeye başlamıştı.

Çocuklar uyuduktan sonra büyük olan salona gelmiş, kendisine sarılarak gülümsemeye başlamıştı. O da yanındaki bedene sarılmış, saçlarından öperek büyüğünün konuşmasını dinlemişti.

"Endişelenme," demişti Wonwoo. Eşinin belinde duran elini tutmuştu sıkı bir şekilde. "Sen iyi bir babasın."

Büyğünün dedikleri ile beraber gülümsemiş ve eğilerek dudaklarına minik bir öpücük bırakmıştı. Büyük olan da tekrar gülümsemiş ve başını yine küçüğünün omzuna koymuştu.

Ama zaman ilerledikçe Mingyu'nun endişesi giderek artmaya devam etmişti. Ve bunu atlatmak için sürekli düşünmüş, çocukları ve eşi ile geçirdiği vakitleri çalışmaya vermişti.

Ama aldığı kararın, hayatının tam anlamıyla yıkılmasına sebep olacağını o da bilmiyordu.

---
NoMinlover00 bölüm atmazsan seni döverim dedi

Break Up •MeanieWhere stories live. Discover now