↳Break up, final.

1K 79 40
                                    

"Heran! Haneul! Mingyu! Hadi artık çıkın odanızdan!"

Büyük olanın seslenmesi ile beraber kravatını düzeltmeye çalışarak odalarından çıkmıştı küçük olan. Salonda hazırlanmış bir şekilde onları bekleyen büyüğünü görünce gülümsemiş, yanağına minik bir buse bırakmıştı.

Büyük olan ise, karşısındaki bedenin bulunduğu duruma gülmeye başlamış, gülmeye devam ederken kravatını takma konusunda yardım etmişti. Kravatı taktıktan sonra yakalarından tutup kendisine çekmiş, ondan sonra da saçlarını düzeltmişti.

Küçük olanın hayal kırıklığına uğramış bir şekilde bakması sonucunda tekrar gülmeye başlamıştı büyük olan. O sırada çocukları odadan çıkmış, ikisi de giydikleri kıyafetleri düzeltmeye çalışıyordu.

"Baba bu çok küçük!" diye söylenmeye başlamıştı oğulları. Kızları da erkek kardeşine katıldığını belli eder bir şekilde başını sallamıştı. "Pantolon belimi sıkıyor!"

Büyük olan, yüzünde oluşan gülümsemesi ile beraber karşısındaki bedenden ayrılmış ve çocuklarının yanına gitmişti. Boyunu, ikisi ile eşit olacak şekilde ayarladıktan sonra oğlunun kıyafetini düzeltmeye başlamıştı.

Küçük olan ise eşinin peşinden ilerlemiş, o da eğilerek kızı ile boylarını eşitlemişti. Kızının giydiği elbiseyi düzeltmiş, ardından da saçlarını düzelterek minik bedenin ellerini tutmuştu.

"İlk gün için hazır mısınız bakalım?"

Mingyu iki çocuğuna bakarak konuştuğu sırada çocukları da gülümsemiş, heyecanlı bir şekilde başlarını sallamışlardı. Büyük olan oğlunun pantolonunu düzelttikten sonra saçlarını karıştırmış, ondan sonra da onu kucağına alarak kalkmıştı.

Küçük olan ise eşi ile beraber kızını kucağına almış, onun peşinden giderek evin kapısına doğru ilerlemeye başlamıştı. Evden çıktıktan sonra arabaya doğru ilerlemiş, çocukları arkaya bindirdikten sonra  kendileri de öne geçmişti.

Küçük olan, şoför kısmına geçtikten sonra yanında oturan büyüğüne bakmıştı gülümsemiş, önüne dönerek mırıldanmıştı.

"Çocuklarla ben kalacağım."

Wonwoo, yanındaki bedenin mırıldanması ile beraber gülümsemiş, başını ona çevirerek gülümsemeye devam etmişti. Onun da mırıldanması ile beraber küçük olan arabayı çalışmış, çocuklarını götürecekleri okula doğru ilerlemeye başlamışlardı beraber.

"Ben de sizinle beraber kalacağım, size sahip çıkmam gerekiyor."

----
E

vet biraz erken final yaptım, büyük ihtimal bu finali yayımladıktan sonra birkaç Seventeen kitabı daha yayımlamış olurum.
Stan Svt stan talent bebişlerim
Sizleri seviyorum <3

Break Up •Meanieحيث تعيش القصص. اكتشف الآن