I.

179K 3.2K 2.6K
                                    

Uzun zamandır arşivimde duran bir kurguydu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Uzun zamandır arşivimde duran bir kurguydu. Paylaşmak istedim birden. Umarım sevilir. Tek isteğim başlayanların yorum bırakması. Böylece hislerinizi öğrenebilir ve sizi de dikkate alarak yazabilirim. Hoş geldiniz yazın dünyama :) 💜

❗❗ Bu bir mafya kitabı değildir. İlk bölüme bakarak bu algıyı oluşturmamanızı diliyorum. Mafyalık ile ilgili herhangi bir bağlantı yoktur.

***ÖZ ELEŞTİRİ//(DÜZENLENDİ)- Bilmenizi istediğim bir şey var. Kitapta oldukça fazla sayıda yazım yanlışı bulunmaktadır. Bunun sebebi kitaba başlarken kitabın bu kadar yürüyebileceğini hesaba katmamış olmam. Binlerce kişinin okuyacağını asla tahmın etmezdim. Bu yüzden profesyonel olmak yerine sadece kafamdakileri aktarmaya odaklandım. Yorumlar gelene kadar farkında bile değildim. Eğer aranızda kitap yazan varsa watty de anlar beni. Yavaş yavaş yazmak pek mümkün olmuyor.Hızlı hızlı yazarken klavye kurbanı olduğum çok zaman var. Nasıl yazıldığını bilmeden direkt yazdığım kelimeler de var. Rahatsız edici derecede olabilir ama bölümler ilerledikçe yorumlar sayesinde bunu fark edip dikkat ettiğimi görebilirsiniz. Kitabım hakkında içime sinmeyen tek bu yönü var. Konusundan da karakterlerimden de memnunum. Hepsini zaman buldukça düzenleyeceğim. Fazlaca rahatsız olan okuyucu olduğundan değinmek istedim. ♡

İyi okumalar 💜🌸

**
"Dikkat çekmemeye çalış. " Akıllıca bir cümleydi. Kimin için söylendiğini merak ediyordu. Aslında kendisine biçilmiş bir kılıf olduğunu biliyordu. Göze batmadan yaşayabilseydi eğer şu an ağzından kan tükürüyor olmazdı. Kaburgalarına darbe almak yerine sıradan bir devlet memuru gibi mesaisinden çıkıyor olabilirdi. Lakin iğrenç hayatı ve hayatına giren iğrenç insanlar buna izin vermiyordu. Gözlerini yarım yamalak açıp,olayları başında itibaren umursamazca izleyen adama dikti. Herif bir paket sigarayı bitirmişti ama yediği dayak hâlâ bitmemişti. Bunu yaparken o kehribar rengi parlak gözlerini bir kere bile çekmemişti gözlerinden. Dakikalar sonra kendisine hitaben yaptığı tek eylem eliyle dur işareti yapmak olmuştu. Onur eğer bunu yapmasaydı durması için yalvaracağını düşündü. Çünkü artık gözü kararıyordu. O bayık gözlerinin altından adamın gelip yamacına çömelişini izledi. Elini saçlarına atıp kafasını arkaya yatırışına sessiz bir soluk bıraktı. Acıdan inlememek için dilini ısırırken adamla göz teması kurdu. İkisi de neden burada olduklarını biliyordu. Onur için af dilemek bile çıkış yolunu göstermiyordu. Adamda da zaten iki özür zırvalıklarına gelecek tip yoktu.

"Elinde oynattığın adamla tanışma zamanının geldiğini düşünmüştüm. Nasıl,beğendin mi karşılamamızı seni orospu çocuğu? "

Öyle sakin konuşuyordu ki Onur onun sinirli olmadığını bile düşünebilirdi. Eğer gözlerindeki ateşi görmeseydi kesinlikle böyle düşünürdü. Sakinliğindense bağırmasını tercih ederdi. Saçındaki el sıkılaştı. Kalbinin atışı aralarındaki tek etkileşimdi.

Yaşıyoruz İnadına | GAYHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin