VI.

37.6K 2.2K 1.1K
                                    

BİLGİLENDİRME!!!!!Merhaba dostlar hikâyenin gidişatı için burası önemli lütfen okuyun :)Onur evdeyken, Onur'un evinde geçen her sahneyi Bars'ın izlediğini belirtmek istedim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


BİLGİLENDİRME!!!!!Merhaba dostlar hikâyenin gidişatı için burası önemli lütfen okuyun :)Onur evdeyken, Onur'un evinde geçen her sahneyi Bars'ın izlediğini belirtmek istedim. Her zaman belirtmek akışı bozar düşündüm. BİLGİLENDİRME BİTTİ AHAHSJSJDJ

(DÜZENLENDİ.)

iyi okumalarr 💜

"Trip atmaya devam mı edeceksin? "

Yasemin bana korkutucu bakışlarından birini atıp çorabını giyme eylemine geri döndü. Dün onu ekmem ve eve gelince de yorgunluktan uyuya kalmam yüzünden trip yiyordum. Tamam belki haklıydı ama bilerek yapmamıştım ki. Üzerimi bile değiştirmeden koltuğa yığılıp kalmıştım.

Oturduğu koltuğa yaklaşıp arkasına geçtim. Ellerimi ince beline sararken ittirmeye çalıştı fakat engel oldum. O da en sonunda pes edip sarılmama izin verdi.

"Özür dilerim. Çocuklar büyüdükçe masraflar artıyor ve ben aklımı başka bir   şeye veremiyorum. "

Elimin üstüne yerleşen elini hissettim. O el hep orada bana destek olurdu. Bazı insanlar gibi değişmemişti. Söz verip ortada bırakmamıştı. Minnettardım ona.

"Biliyorum. İki dakika trip atasım gelmişti ağzıma ettin he! "

"Trip yaşlarını çoktan geçmedin mi? "

"Bana diyene bak. Bazen Işık'tan daha çocuk oluyorsun. Gerçi yüzündeki şu hüzünü görmektense her dakika çocuklaşmana razıyım. Uzun zamandır gerçekten gülmüyorsun farkında değil miyim sanıyorsun Onur. "

"Elimde değil. Gülmek için bütün limitimi Işık'a kullanıyorum. Mutlu olmayı hak etmiyorum belki de. "

Elime yediğim tokatla irkildim. O ayağa kalkarken bana cidden sinirli bakıyordu bu sefer.

"Kendini aşağı çekmeyi ne zaman bırakacaksın? Bak ben yedireniyorum anladın mı? Sen böyle değildin. Sen içimizden en hayat dolu olandın. Hiç bir sikim senden fazla mutlu olmayı hak etmiyor. "

"Ne yapmamı istiyorsun Yasemin? Sahte gülmem seni tatmin edecekse yapayım. "

"Onur! "

"... "

"Tamam. Üzerine gelmek değil amacım. Biliyorsun değil mi senin iyiliğini istediğimi? "

"Biliyorum elbette. Ben nasıl kardeşlerimi canımdan çok önemsiyorsam sen de benim için aynı hissediyorsun. "

"Evet aptal. Ben eski Onur'u geri kazanmak istiyorum. Sen bu değilsin biliyorum. Ama bunu kendi yöntemlerinle başarmanı istiyorum. Ben zorladım diye sırf ben üzülmeyeyim diye çabalayacağına adım kadar eminim. Ama istediğim bu değil. Gerçekten içinden gelerek yapmanı istiyorum. Acaba... "

Yaşıyoruz İnadına | GAYWhere stories live. Discover now