XXXVII.

27.7K 1.4K 623
                                    

Kabul ediyorum 👉👈 bu hafta çok geciktim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Kabul ediyorum 👉👈 bu hafta çok geciktim. Özür dilerim beklettim 🥺💖

Diğerlerine nazaran daha kısa bir bölüm oldu 

(DÜZENLENDİ.)

İyi okumalar 🦋💜

**

Uykumu bölen, beni derin uykudan uyandıran soğuk esinti vücudumun titremesine sebebiyet vermişti. Üşüdüğümü iliklerime kadar hissederken yorganın dışındaki ayağımı içeriye çekip arkamdaki sıcaklığa sokuldum. Belime sarılan el beni gövdesine bastırırken ılık nefes ense kökümden kulağıma doğru aktı. Bunları birebir hissederken olanları algılamam uyku mağdurluğu ile uzun sürmüş, idrak ettiğimde ise sanki uyuyan ben değilmişim gibi gözlerim anında açılmıştı.

Kuş seslerinin kulağıma doluş kaynağı olan aralanmış cama daha sonra görüş alanıma giren ahşap duvarlara baktım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kuş seslerinin kulağıma doluş kaynağı olan aralanmış cama daha sonra görüş alanıma giren ahşap duvarlara baktım. Temkinli bir refleksle omzumun üzerinden arkamdaki bedenin huzur içinde uyuyan ifadesine baktım.

Normalde içmemin ertesi günü beynini kaybetmiş gibi takılan benim şuan dün geceki anlar bir bir kafama doluşuyordu. Her şeyi hatırlıyordum ama kafamın içinde yankı yapan, sürekli başa saran bir kaset vardı

"Seni seviyorum"

"Seni her geçen gün daha çok seviyorum Onur"

"kalbimden hissederek söylüyorum ki seni seviyorum."

Onun sesiyle sürekli başa saran kaset yüzündendi elimin şokla dudaklarıma gidişi ve ardından yüzümde oluşan gülümseme. Heyecandan yerimde duramayacak kıvama geldiğimde bedenimi kastım. Deli gibi tepinmek istiyordum. Mutluluktan gözlerim dolarken bedenimi yavaşça bedenine doğru çevirdim. Soluksuz uyuyordu. İkimizin de üzerinin giyinik olmasından ben sızdıktan sonra da uyumadığını ve bedenlerimizi temizlediğini anlayabiliyordum. Bütün yorganı bana vermesi ve kendi üzeri açık yatması kalbimi titretmişti. Gerçekten bana kendinden kısacak kadar değil veriyordu değil mi? Bu bir yanımsama değildi, ben istediğim yere çekmiyordum değil mi?

Yaşıyoruz İnadına | GAYHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin