XXVIII.

37.1K 2.2K 886
                                    

Sonunda be biçızlar diyeceğiniz bir bölüm benceee ama okuyup siz karar verin ajsjdjdjjdjd

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Sonunda be biçızlar diyeceğiniz bir bölüm benceee ama okuyup siz karar verin ajsjdjdjjdjd

(DÜZENLENDİ/ RANDOMLARIM NE ÇİRKİNMİŞ)

İyi okumalarr🍀

**

Sevilmek için hep yumuşak başlı olup asla zeki olmamalıyım. Her zaman gülmeliyim ve herkesle aynı fikirde olmalıyım. Hep kibar ve dost canlısı davranmalıyım... Eskiden böyle düşünürdüm. Böyle bir insan olursam yargılanmayacağımı sanan aptalın tekiydim. Nasıl tahammül ediyordum? Ya da şu an hiçbir şeyi alttan alamayacak kadar tahammülsüz mü olmuştum? Ne ara bu kadar hata yapan bir insana dönüşmüştüm?

Fark etmeden gereğinden fazla olgunlaştığımı düşünüyordum. Yaşım daha yirmi altı bile değilken bu kadar kasvetli bir hayatı omuzlarımda taşıyordum. Bir yandan da düşününce artık kendime daha dürüst olabiliyordum. 'Böyle olmalısın' demek yerine 'ben böyleyim' diyebilmek de güzeldi.

"Evlat! Geldik. "

Dışarıya bakan gözlerimi taksiciye çevirdim. Daha sonra geldiğimiz yere bakıp cebimdeki tek nakiti uzattım. Adam yüzünü ekşiterek buruşuk kağıtlığı eline aldı. Ona boş boş baktıktan sonra kapıyı çarparak indim. Ayaklarımı sürerek girdiğim bahçe kapısından Barsın evine yürüdüm. Üç gündür yüzüme bakmayan, baksada keşke bakmasa daha iyiydi,dedirten adam kim bilir beni nasıl bir suratla bekliyordu. Canımı sıkanlar listesinin başını Barsın bana sinirli olması çekiyordu. Korkağın teki olduğum için daha çok göreceğim bu tavra alışmam gerekiyordu belki de.

Söz ettiği gibi evi o hale getiren kişiyi bulmuş ve evin toparlanması için yardım etmişti. Ama bunun haricinde iki yabancı gibi davranıyordu. Bunun bu kadar canımı acıtacağını düşünemezdim. Bu düşünemeyeceğim kadar sancılı bir duyguydu.

Soğuktan kızaran elimle zile bastım. Bir süre bekledim.Kapıyı açan olmayınca tekrar bastım. Bu sefer fazla beklemeden açılan kapı ile bir adım geriledim. Soğuktan buharlaşan nefesimin görüş sağladığı kadarıyla uykulu yüzüne baktım. Boş bakışları beni görünce şaşkınlıkla açıldı. Daha sonra kaşların çatıp üzerimi süzdü.

"Ne işin var burada? "

Bu sefer kaşları çatılan ben olurken kafamı yana yatırıp gözlerini es geçen gözlerimi kehribarlarına diktim. Kararsız bir sesle konuştum:

"Beni sen çağırdın...bugün için. "

Kafasını benim gibi yana yatırdı. Hatırlamaya çalışıyordu. Ne olur hatırla Bars. Ne olur kalbime bu endişeyi düşürme.

"Ben mi çağırdım? Seni? "

Hatırlamadı. Ne attığı mesajı ne de ertesi günü uyarı niyetine dediği "Perşembe günü 17:00'de" sözlerini hatırlamadı.Endişeden elim ayağım titrerken gülmeye çalıştım. Başarılı olamayan mimiklerim onun beni süzen gözlerinde kayboldu. Ona sarılma isteğimi yok etmek için ellerimi yumruk yaptım.

Yaşıyoruz İnadına | GAYDonde viven las historias. Descúbrelo ahora