XXIV.

38.5K 2.4K 1.3K
                                    

Sonunda gelebilmem  ve 8

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sonunda gelebilmem  ve 8.3k olmamız şerefine! Bu hafta o kadar çok misafir gidip geldi ki bir türlü bitiremedim :(  Alıntı olarak yazdığım yer tamamen kurgu efenim.

(DÜZENLENDİ.)

iyi okumalar🧡

****

"Bakın karşıya, görüyor musunuz oradaki sefil çocuğu Efendim?"

"Ayakları çıplak olan yavrucak mı Frankie? "

"Hayır Efendim! Tekrar bakın. "

"Alay mı ediyorsun benimle? "

Frankie elini kalbine koydu. Yüzbaşı Edwin'e dolu gözlerle baktı.

"Siz sadece bakıyorsunuz Efendim. Siz görmüyorsunuz. O çocuğun ayakları gibi yüreği de çıplak kalmış. Çok yorulmuş.Küçük bedenini taşıyacak hali kalmamış. Kim ne yapabilir Efendim? "

"... "

"Dinlenmesi için zaman yok. Ayaklarına birileri papuç alarak hissettiği soğuğu engelleyebilir ama yüreğindeki soğukluğu kim engelleyebilir? Çok şanslıysa onu çok seven biriyle karşılaşır. Peki ya binde bir şans ondan tarafa bakacak mı? "

"Görmek için ne yapmak gerekiyor Frankie ?"

"Empati Efendim. Empati duygusuna sahip olursak eğer görebiliriz. Anlarız, yardım ederiz, sarılır, kucaklarız. En sağlam temeli empati ile atarız. "

...

"Yüreğindeki soğukluk.. "

Bars elindeki kitabın ismine tekrar baktı. "Kanat sesleri". İlk defa dram okumuyordu ama ilk defa kendine benzetiyordu. "Siz bakıyorsunuz Efendim. Siz görmüyorsunuz. "

"Görmüyorlar."

Kitapla birlikte gözlüğünü de çıkardığında sandalyesinde gerildi. Gözü her yatağına kaydığında Onurun orada yatan görüntüsü aklına geliyordu. Bu yüzden bakmamak için özel bir çaba harcıyordu.

Parmakları ritim tutarken gözlerini masada gezdirdi. Gözüne laptopla birlikte bulduğu not defterleri çarptı. Açıp bakmaya zahmet etmediği defterleri ne değişmişti de merak eder olmuştu? İkisini de eline aldı. Gri olanı açtığında bir hesap defteri oldu. Yazılanlar onun bunca zaman ne kadar sıkıntı çektiğini belli ederken Bars yüreğindeki sızıyı hissetti.

Işığın hastane masrafı 500TL
•ilaç parası 122Tl
...

Para kazanmanın zorluğunu bilen biri olarak gördüğü hesap defteri ona yabancı gelmedi. Onur bir tek kendini düşünmemişti. Umutun , Işık'ın ve arkadaşlarının ihtiyaçlarını bile düşünmüş kendisine yer bulamamıştı. Diğer gökkuşağı renklerini barındıran defteri aldı eline. İlk sayfasını açtığında Onurun ağzından yazılan yazılar , Barsı heyecanlandırdı.

Yaşıyoruz İnadına | GAYWhere stories live. Discover now