XXXVI.

31.2K 1.4K 917
                                    

Merhabalar efenim 💙 bu hafta vizelerim başlıyor ve stresli hissediyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Merhabalar efenim 💙 bu hafta vizelerim başlıyor ve stresli hissediyorum. Umarım yetiştirebilirim her şeyi 🙏

Bölüm şarkısı: Ed Sheeran- Phtograph medya yazan yerde açabilirsiniz

(DÜZENLENDİ.)

İyi okumalar 🦋💙

***

Hayatta ikilemde kaldığım anlar bir elimin beş parmağını geçmemişti. Ama ne hikmetse oldumu da tam oluyordu. Babama,eşcinsel olduğumu gözlerinin içine bakarak söyleyip söylememek gibi. Ve şimdi...Barsın hayatına müdahale olup olmamak gibi. İki adamın birbirlerine bıçaktan keskin bakışlarını izlerken aslında öne atılıp bir açıklama yapmak istiyordum ama içimi kemiren 'seni ilgilendirmiyor' hissi yüzünden ikileme düşüyordum.

Adını dâhi bilmediğimiz adam gözlerini Bars'a dikip uzunca inceledi yüzünü. Sanki ilk defa görmüş gibi göz bebeklerinde bir merak vardı. O sanki sevdiği birine bakıyor gibiydi. Bunu fark etmenin verdiği afallamışlıkla kaşlarımı çattım. Derdi neydi?

"Fırladın birden hayırdı-"

Yakup dedenin sesi arkamızdan gelirken cümlesini yarım bırakmasıyla ona döndüm. Adama bakıp tekrar konuştu:

"Ömerim.Ne işin var burada? "

Adının Ömer olduğunu öğrendiğimiz adam kafasını yana yatırıp gözlerini Yakup dedeye dikti. Beklenmedik bir şekilde yüzünde oluşan gülümseme benim gibi  Bars'ı da şaşırtmış gözüküyordu.

"Babamızı görmeye gelemiyor muyduk? "

Barsla gözlerimiz kesişirken onun hâlâ sinirli ama aynı zamanda afallamış hâlini fark ettim.

"Gelebiliyorsun tabiki haylaz! Aman beklemiyordum işte... Bars,sana hep bahsettiğim oğlum Ömer."

Ömer, bir adım yaklaşıp tekrar Bars'a odaklandı. Artık Bars'ı birine gıcık oldu mu kolay kolay tavrını değiştirmeyeceğini bilecek kadar tanıyordum. Şaşırtmamış,adamın gülüşüne tiksinerek bakmıştı. Bu tavırla benimde büyük azar yiyeceğimi gösteriyordu. Yinede öyle olmamasını umuyordum.

"Bars...Babam senden çok bahsetti. "

Gök dakikalar sonra tekrar gürlerken sanki bu iki adamın arasındaki gerilimi arttırmıştı. İki kişi konuşmadan kavga edebilir miydi? Edebildiğine an ve an şahit olmuştum.

Yakup dedenin de gerildiğini gördüğümde konuştum:

"Hava soğuk değil mi? Acıktım da içeride mi devam etsek? "

Bars'ın bıçak kesiği bakışları anında beni bulurken dudaklarımı büzdüm. Bana 'konuşacağız' bakışlarını atarken ben de ona 'suçsuzum' bakışlarımı attım. Evet bence böyle bir sessiz diyalog geçmişti aramızda.

Yaşıyoruz İnadına | GAYHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin