V.

39.2K 2.2K 1.3K
                                    

Uzun zaman olduğu için kurguda kopukluklar olur mu endişesindeyim birazcık

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uzun zaman olduğu için kurguda kopukluklar olur mu endişesindeyim birazcık. Gözüme güzel gözüküyor ama olmayadabilir ahahshshd bunu öğrenmem için fikrinize ihtiyacım var. Bol yorum inşallah aminn

(DÜZENLENDİ.)

"Kusuruna bakma. Bir hacker büyükannesinin ölümüne sebep oldu. "

Onur titremeye başlayan vücudunu gizleme gereği duymadan şok olmuş bakışlarını Bars'a yöneltti.

"N...ne? "

"Elçinin büyükannesi hastanede tedavi görüyordu. Aniden arızalanan cihazlar- "

"Sus lütfen. "

Söylediğini bile bilmeden elleriyle kulaklarını kapatıp parkeye doğru eğildi. Kafayı yemek üzereydi. Kesinlikle delirecekti. Son iki haftada kendisine olan saygısını yitirmişti. Annesine verdiği sözleri çiğnemişti. Babası yaşasaydı sebep olduğu bu durumlar yüzünden utançtan yüzünü yerden kaldıramazdı. Yerinde duramayarak ayağa fırladı. Nefes alamıyordu.

"Ben...Hava alabilir miyim? "

Bars'a baktığında ilk defa ne olduğunu çözemeyen endişeli bir bakış yakaladı. Hayır ona bakmaya dayanamıyordu. Gitmek istiyordu. Bu duyguyla gözlerini sıkıca kapattı. Yanağından süzülen yaşları silemeyecek kadar şoktaydı. Eli kazağının yakasına gidip çekiştirdi. Boğulma hissi gitmiyordu. Solukları sıklaşırken kolunda sert bir tutuş hissetti. Ardından seri adımlarla çekiştirdiğini. Gözlerini açtı fakat görüşü bulanıktı. Odanın köşesindeki pencerenin açıldığını ve yüzüne vuran sert rüzgarı hissetti. Bars, Onur'u önüne alırken kendisi de tam arkasındaydı. Sırtı gövdesine değiyordu.

"Sakinleş ve nefes al. "

Onur yangın merdivenine çıkan camın mermerine doğru eğilip havayı daha çok hissetmeyi denedi. Kolumdaki eller olmasa ayakta duramayacağını biliyordu.

"Off.. "

İç çekti. Bu büyük yüklerin altında eziliyordu.

"B...böyle olmamalıydı. Özür dilerim. "

Tutuşu daha da kuvvetlendi. Onur onun yanında bu kadar aciz olmak istemiyordu. Fakat güçlü durmaya harcadığı çaba duyduklarıyla tükenmişti. Dolmuşluğun verdiği etkiyle dakikalarca içli içli ağladı. O ağlıyıp durmadan özür dilerken Bars bir saniye çekilmeden orada tam arkasında durdu. Ensesine vuran ılık nefesi hissediyordu.

Nefesi düzene girmeye başlayınca kollarının arasından çıkmak için önüne döndü. Yakın olan bedenleri yüzünden birbirine sıfır mesafe yüzleri yutkunmasına sebep olmuştu. Konuşsa dudakları birbirine değecek kadar yakınlardı. Onur onun tiksinerek geri çekilmesini bekledi. Fakat beklediği bir türlü olmuyordu. Onur utançtan gözleri boyun girintisinde sabitlerken Bars inatla yüzünden gezdiriyordu kehribarlarını.

Yaşıyoruz İnadına | GAYWhere stories live. Discover now