XIX.

40.5K 2.2K 1.6K
                                    

Norapella gibi başlayacağım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Norapella gibi başlayacağım. ALOOO OKUYUCULARIMM ORDA MISINIZ HAA BENİ DUYUYO MUSUNUZ SKDJSKDKDK 60 70 kişi görüyor ama etkileşim vermiyor bu beni üzer ajsjsjjd
İyi okumalarr🧡

(DÜZENLENDİ.)

"Çık şunun altından! "

"... "

"Onur, sinirlenmeye başlıyorum artık. "

Sert çıkan sesini dibimde duyunca başımdaki yorgana daha çok sarıldım. Deli gibi pişmandım. Dün kendimi tutamayıp yaptığım şey yüzünden ağlamak istiyordum. Sabah uyandığımda temizlenmiş hatta üzerim değiştirilmiş bulmuştum kendimi. Bars'ın kalktığımda yanımda olmaması daha kötü hissettirirken bir anda içeriye girmesiyle yorganın altında saçma sapan bir şekle girmiştim. Sonuç olarak da dakikalardır yorganın altındaydım ve o benimle uğraşıyordu.

"Utanıyorum. Yalnız bırak beni! "

"Sikeyim seni. "

Tüm gücüyle üzerimdeki yorganı çekti. Bense çırılçıplak kalmış gibi utanarak onun sinirli yüzüne bakmaya çalıştım.

"Banyoya girip daha sonra aşağıya geliyorsun. Seninle harcayacak vaktim yok. "

"Harcama o zaman! "

Dik dik bakmaya devam edince yerimden doğrulup ayaklarımı süre süre banyoya gittim.

"Zamanı yokmuş! Davar. İnsan bir halden anlar. "

"DUYUYORUM!"

"BİLİYORUM! "

Kapıyı çarparak girdiğim banyoya baktım. Bars'a ait kişisel eşyalar her yerdeydi. Aynalı rafta gördüğüm parfümü elime alıp kokladım. Ondan aldığım hoş kokunun yanından geçmesede güzel bir kokuydu. Demek ki kendi ten kokusu güzeldi.

Fazla oyalanmadan kısa bir duş alıp aşağıya indim. Evi inceleyen gözlerim şaşkındı çünkü Bars gibi bir adamdan lüks bir ev beklerdim. Dubleks bir ev olsada içi olabildiğince sade döşenmişti. Duvarda eve renk katan tablolar vardı. Klasik ve şık bir salonu , salona bakan amerikan tarzı mutfak istendiğinde önüne set çekilebilecek şekilde dizayn edilmişti. Şu an mutfakta bana sırtı dönük olan adamı görebiliyordum. Bahçeye açılan kapıdan siyah bir kedi girdiğinde sevinçle gülümsedim. Ayaklarıma kadar gelince eğilip sevmeye başladım. Hemen mayışmasına güzel sözcükler mırıldanırken yanımdan o geçti. Elinde bir kap su vardı.

"Senin kedin mi? "

Suyu bahçe kapısının kenarına yerleştirip bana döndü. Kediyi seven elime bakıp gülümser gibi oldu.

"Hayır. Mama verdiğim için sokak kedileri alıştı buraya. "

Anladım der gibi kafamı salladım. Kucağıma aldığım kediyi suyun yanına götürdüğümde hemen içmeye başlamasına kıkırdadım.

Yaşıyoruz İnadına | GAYWhere stories live. Discover now