XL.

22.7K 1.2K 1.1K
                                    

Ben Geldim 💃💃 çok fazla ilhamsız olduğum bir bölümdü bakalım neler çıkmış :')

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ben Geldim 💃💃 çok fazla ilhamsız olduğum bir bölümdü bakalım neler çıkmış :')

(DÜZENLENDİ)

İyi okumalar 💙🦋

**

"Gelebilir miyim? "

Onur, annesinin sesini duyar durmaz yattığı yerden toparlandı. Burnunu çekerken ağladığını gizlemek için kafasını eğdi. Babasıyla yine kavga etmişlerdi.

"Gel. "

Annesinin sandalye çekip karşısına geçmesini izledi. Son günlerde evinde bile huzurlu değildi. Tek huzur bulduğu yer eviyken buna alışmakta zorlanıyordu.

"Annem...yüzüme bakmayacak mısın? "

Gözlerini annesinin yorgun gözlerine çevirdi. Bu olanlar onu da yıpratmış gözüküyordu.

"Şimdi neden size söylemek istemediğimi anlıyor musun? Tam diyorum ki evet bu sefer kabullendi ertesi gün olmadık şeylere kızıp yüzüme vuruyor gerçeği. "

Zümrüt  Hanım aslında kocasının Onur'a karşı bir nefretinin olmadığını biliyordu. Çevresinden duydukları yüzünden aklı bulanıyor, çatacak yer arıyordu.

"Baban seni seviyor Onur.Bende öyle.İlk başta gerçekten kabullenmek istemedik.Üzerimizden o şoku attıktan sonra Gül ablanın pedagog tanıdığına gitme kararı aldık. "

Onur bunu bilmediği için şaşkınlıkla bakakaldı.

"Çünkü yanlış bir şey yapmak istemiyorduk. Siz bizim yaşama sebeplerimizsiniz. Ne olursa olsun sizi bir köşeye atmayacağız. "

"Anne... "

Zümrüt hanım oğlunun göz yaşını silip devam etti:

"Gidip görüştük. Bize tıbbi makaleler ve öyle olan bireylerin belgesellerini izletti. Güzelce konuşup, bize bunun bir hastalık olmadığını senin böyle doğduğunu anlattı. Sana destek olmamızı gerekirse ondan destek alman için teklifte bulundu. Ben eve gelince de çok fazla araştırdım. Kabullendim. Böyle insanlar var ve onlardan biri de benim oğlum. Sırf bu yüzden onun suçlu hissetmesini sağlamamalıyız. Babanın kabullenmesi uzun sürecek gibi. İnsanların ağzı torba değil. Sen üniversiteyi kazanınca burayı satıp taşınmayı düşünüyoruz."

Onur sessiz sessiz göz yaşlarını dökerken  iç çekti. Bunları bilmiyordu ve şu an öğrenmek içini rahatlatmıştı.

"Benim tek bir endişem var Onurum."

"... "

"Sen çok iyi niyetlisin. Benim oğlum çok iyi kalpli ama dışarıda bunu kullanmaya müsait çok fazla insan var. Seni üzerler diye çok korkuyorum annem. "

Yaşıyoruz İnadına | GAYWhere stories live. Discover now