₪ Giriş Bölümü | Hello To Park Chan Yeol

35K 1.6K 895
                                    

Bay Byun korkarım ki kanser akciğerlerinize kadar yayılmış. Bu sizin öksürmenize yol açıyor. Bu süreden sonra iyileşme ihtimaliniz %20'den daha az. Ama isterseniz hastaneye yatabilirsiniz. Eğer tedavi olmazsanız, yaşayacağınız maksimum süre 2 ay. Fakat yine de üst sınıf bir tedavi var yani sizi iyileştirebilecek fakat parası gerçekten fazla. Eğer isterseniz söyleyin lütfen.

Baekhyun son 2 ayını hastanede geçirmek gibi bir plan yapmıyordu. Ölecekse mutlu ölecekti. Hastanelerde sürünürken %20 den düşük olan iyileşme ihtimalini umursamayacaktı. Ölene kadar, istediği gibi yaşamak istiyordu bu yüzden 7 maddelik bir liste yaptı. Ve başlangıcını sondan yapmak istedi. Baekhyun daha önce tanımadığı hiç kimseyle yatmamıştı, resmi bir ilişkisi de olmamıştı. Zaten kızlar ilgisini çekmediği için okulda ona teklif eden bütün kızları reddetmişti. Ailesine tercihlerini hiçbir zaman söylememişti. Kardeşi Kyungsoo erkeklerden hoşlandığını ailesine ilk söylediğinde onların tepkisi berbattı.

Kyungsoo'yu evlatlıktan reddetmişlerdi ve o zamandan beri Baekhyun'un normal olduğunu sandıkları için göz bebeğiydi. Kyungsoo'nun bir sevgilisi vardı. Evden atılınca onunla kalmaya başlamıştı. Fakat eğer Baekhyun evden atılırsa kapıda kalacağının farkındaydı.

Yine de madem ölecekse ailesine gerçekleri itiraf edecekti. Tabi ki bu en son yapacağı madde olacaktı.

Listesini eline aldı ve gülümsedi. Hiç tanımadığı biriyle yatmak, cesaret gerektirirdi ama eğlenceli olacaktı. Baekhyun rastgele birini seçecekti ama tabi ki 'zengin' sıfatına uymalıydı bu yüzden Kore'nin sayılı zenginlerini içeren bir tablo çıkarmıştı.

15 kişinin yer aldığı tabloda Kai'nin ismini gördüğünde sırıttı. Eğer eli ona denk gelirse ve kardeşinin sevgilisiyle yatarsa bu komik olurdu. Pekala fazla bencil olduğunun farkındaydı ama tanrım 2 ay sonra ölecekti! Biraz bencil olsa ne olurdu ki?

Gözlerini kapadı ve tabloyu birkaç kez çevirdi. Ardından eline bir kalem aldı ve herhangi bir noktaya bastırdı. Tedirgin bir şekilde gözlerini açtı ve seçilen kişinin kim olduğuna baktı.

'Park ChanYeol' Baekhyun onun hakkında hiçbir şey bilmemeliydi fakat sokakta onunla karşılaşmayacağına göre onun altına yatabileceği bir imkân yaratmalıydı. Peki, böyle söyleyince biraz sürtükçe oldu ama...

Sehun'a basit bir mesaj yazdı ve gelecek bilgileri bekledi. Sehun, kolları gerçekten uzun biriydi. Her türlü bilgiyi herkesten öğrenebilirdi. Bunun yanında mükemmel bir hackerdı ve Baekhyun onunla arkadaş olduğunu için kendiyle gurur duyuyordu.

'Yarın nişanı var. Kim Holdingin başkanının kızıyla nişanlanacak. Bu akşam ise bekarlığa veda partisi. Yani eğer karşısına çıkarsan seninle kesinlikle yatacaktır. Cidden bir sürtüksün >.' Baekhyun gülümsedi ve cevap attı.

'Nerede olacak?'

'Sadece sahilde ol'

'Pekala. Seni seviyorum Hun ' Baekhyun dolabına yöneldi ve kendini her zamanki gibi mükemmel gösterecek kıyafetlere bakınmaya başladı. Pekala biraz kibirli olduğu doğruydu. Hak ediyordu ama...

Bacaklarını saran yırtıklarla dolu siyah kot pantolonunu giydikten sonra içini gösteren beyaz kolsuz tişörtü giydi. Sehun'un söylediğine göre akşam bir bekarlığa veda partisi olacaksa bu mutlaka hava karardıktan sonra olmalıydı. Saat daha erkendi bu yüzden Baekhyun telefonunu eline aldı ve kendini yatağa bıraktı.

'Park ChanYeol' İnternete adını girdikten sonra yatacağı kişinin nasıl göründüğüne bakmak istedi. Haberler tıkladı. Neredeyse hepsi yarın ki nişan hakkındaydı. Yorumlarda kızların vıcık vıcık sevgi sözcükleri onu iğrendirmişti.

OMG,I'm Pregnant! [#1]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin